Šta je novo?

Preporucite mi igru.

korisnik2007a

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
Matična ploča
Gigabyte Aorus B450 Pro
RAM
64GB Kingston DDR4 @3733MHz
GPU
ASUS RTX 3060Ti
Storage
Kingston 1TB NVMe
Zvuk
Integrisana
PSU
be quiet! 750W
Kućište
GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
Monitor
LC Power LC-M25-FHD-144
Miš & tastatura
MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
Mobilni telefon
Mi 10 Pro
Bilo je dozen ovih tema, evo trinaeste... :)

Imam integrusu Ati HD3200 (u osnovi, laptop HQ Compaq 615), i recite mi sta mogu od igara lepo da igram. Zanrovi koje volim - Avanture, P&C, FPS, Akcione avanture, TBS, RTS.

Dakle, igre koje su dobre i radile bi komotno..

:wave:

Rome Total War
Kings Bounty
HL 1,2
StaCraft
AvP 2
KOTOR 1,2
Legacy of Kain-Defiance

sve vrh do vrha :)

The Whispered World
The Misadventures Of P.B. Winterbottom
Clover - A Curious Tale
Zombie Shooter 2

Fable
gothic 2
oblivion
cod 1,2
hl2
moh paciffic assault
far cry :D
toliko od mene...

whispered world смара, too much talk...

ovako, igram sada Winterbottom, jako lepa igra, a whispered world mi je nekako bleh, iako cu ga mozda nekada preci...

Zombie shooter mi se ne svidja ideja uopste. Clover tek treba da pogledam...

Od svih ovih jesam jos pre igrao sledece : RTW,HL 1,2, StarCraft, Oblivion, Gothic 1,2 moh paciffic Assault, far cry,..

Legacy of Kain skidam, pogledacu ovo kings bounty, kao i AvP 2 (kotor sam igrao pre).

Dajte jos nesto ako imate.. :)

Uff AvP 2 obavezno. Neprevazidjena atmosfera.

Od strategija Stronghold 1 i Crusader
Age of mithology 3
FPS:
Max Payne 1 i 2

Obavezno i Undying, takodje neprevazidjena atmosfera, i odlicna prica po Klajvovom romanu :)

settlers 3
Hearts of Iron 2

Naravno igrao Max Payne, igrao i Undying (svidela mi se igra, igrah je pre pet sest godina..).. Igrao sam i Age of Mythology (nisam znao da ima trojka)..

A ovo settlers i HoI 2 su strategije?

Hearts of Iron nemoj da igraš. To je ona igra uz koju ti prođe život pa se posle kaješ što nisi živeo kao sav normalan svet :p

pa naravno da nisi ni znao kada nema, covek se verovatno zbunio pa je hteo da ti preporuci Age Of Empires 3 ali je malo pobrkao loncice ali no dobro....

Lapsus linguae. Na Age of empires 3 sam i mislio ali eto napisao age of mithology...

Bilo je dozen ovih tema, evo trinaeste... :)

Imam integrusu Ati HD3200 (u osnovi, laptop HQ Compaq 615), i recite mi sta mogu od igara lepo da igram. Zanrovi koje volim - Avanture, P&C, FPS, Akcione avanture, TBS, RTS.

Dakle, igre koje su dobre i radile bi komotno..

:wave:

Зар ниси у једном наврату (а можда и у више наврата) написао на форуму како је играње губљење времена и да имаш паметније ствари да радиш. :):p

Ја играм на мојој интегруши Heroes II и III, Worms world party и још понешто. :)

Rekao sam da je glupo prelaziti igre vise puta...:)

Inace, realno, sto vise avantura sto moze, ako znate...:)

Da ne otvaram novu temu, da li se planira neka igra tipa box/kick/box za PC, a da je vredna igranja? Ili jel bar izlazila u poslednjih god dana?

Ne, mada uvek mozes da probas emulatore.

Nazad
Vrh Dno