Šta je novo?

PES 2010

imam jedno pitanje,da li postoji El Grande Patch za ps3 ili nesto slicno!?u pitanju su stari klubovi i igraci poput maradone,pelea...

http://www.pes-serbia.com/threads/1...Fifa-10-turnir-Delta-City?p=630240#post630240

Nagrade:

1. PlayStation 3 Slim + igra Heavy Rain, Adidas Jabulani Glider lopta, Adidas "Offside" T-shirt i EA Sports torba
2. PS3 FIFA 10 igra, Adidas Jabulani Glider lopta, Adidas "Offside" T-shirt i EA Sports torba
3. PC FIFA 10 igra, Adidas Jabulani Glider lopta, Adidas "Offside" T-shirt i EA Sports torba
4. Adidas lopta i EA Sports Torba
5-16. Adidas lopta
17-32. Umbro lopta
33-64. EA Sports torba

Svi učesnici turnira dobijaju na poklon i vaučer za kupovinu PS3 verzije igre 2010 FIFA World Cup sa popustom od 10%.
Svi učesnici turnira imaju obezbeđeno osveženje.

Izlazi DLC 8-og Juna, novi dresovi i postavke za 18 reprezentacija, nasa je izostavljena..

Konami Digital Entertainment has announced it will release a new DLC pack for PES 2010 on June 8th.

The free download will be available for PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD, and will update the kits of 18 national sides. The download will offer users the new strips for teams from Japan, Ghana, Ivory Coast, Argentina, Brazil, Ireland, Italy, England, Greece, Croatia, Sweden, Spain, Germany, France, Netherlands, Portugal, Australia and Korea. It will also update the squads for these teams.

Users will be prompted to download the free DLC on loading the game from June 8th onwards.

pitanje za one koji igraju:
kako da igacu kojem upucujem pas u napred (u prazan prostor) naredim da trci sprint?
cesto mi se desava da se taj igrac vuce do lopte i tek onda krene ozbiljnije da trci.

pitanje za one koji igraju:
kako da igacu kojem upucujem pas u napred (u prazan prostor) naredim da trci sprint?
cesto mi se desava da se taj igrac vuce do lopte i tek onda krene ozbiljnije da trci.

Ja koristim u tom trenutku R2, tj onda mogu da ga kontrolisem...

[YOUTUBE]XDbalSPZC44[/YOUTUBE]
:Klanjanje

Moze mi li reci neko ko nije skinuo ovaj najnoviji patch sa reprezentacijama, kakvo je stanje sa nasom reprezentacijom, da li su prava imena i face.. Sad skinem patch i upalim Srbiju, kad ono Stankvic, Mikalinas :D (Milijas?), Vidic je Vidichhi itd... a tek face sto nemaju veze sa vezom, ne kapiram, Vidic je savrseno uradjen kad igras sa Manchesterom, a u reprezentaciji nema veze s vezom.
Koliko se secam ranije je bilo normalno, prava imena i ostalo..

Ne secas se dobro, nasi su uvek bili nelicencirani :smackbum:

Stravicno.. a ne kapiram, svi ti igraci imaju normalna imena i face u klubovima, a u Srbiji su nelicencirani.. :D
Inace sinoc sam dao isti gol kao Tschabalalala sa Simao-om, cak sam i uzivao koliko toliko u 2010-ci :)

Stravicno.. a ne kapiram, svi ti igraci imaju normalna imena i face u klubovima, a u Srbiji su nelicencirani.. :D
Inace sinoc sam dao isti gol kao Tschabalalala sa Simao-om, cak sam i uzivao koliko toliko u 2010-ci :)
Prodji neke africke reprezentacije kao sto su Kamerun i Nigerija i videces da je sa njima isti slucaj.

Vrh Dno