Toliko možeš da sakupiš kada ne bi, recimo.... Zavisi šta pušiš, al' bio nepušač jedno 10 meseci?![]()
interesantno pitanje, zbog toga shto si ga meni postavio - jedan dan dve pakle vajsroja crvenog, sutra davidov crni, i tako stalno. ja cenim da sam jedan od retkih sa dve kombinovane pljuge.
elem, shto se ovaj zezo, kad je preporuchio aspirator ? naravno da ne dolazi u obzir ovaj za rernu, ali slichno reshenje je takodje pametno, eto dade mi ideju ..
interesantno pitanje, zbog toga shto si ga meni postavio - jedan dan dve pakle vajsroja crvenog, sutra davidov crni, i tako stalno. ja cenim da sam jedan od retkih sa dve kombinovane pljuge.
Ah, divni školski dani <3Meni leti kad su 4 prozora(cela duzina sobe) otvorena... mozemo nas 5 da pusimo nije strasno...
A ne, najmanje me interesuje šta pušiš. Poenta je da dnevno BACIŠ, koliko.. Oko 5€ na te gluposti, za godinu dana, to je mnogo jako lepo lepa suma. Za novi monitor, recimo, kad ti stari crkne zbog dima![]()
Ja brate furnjam za medalju, doduse sad malo manje za mojim kompom jer ceo dan radim ali ranije je komp znao da prefiltrira po dve pakle dnevno. Jao kad se setim WOW-a, pa ne mogu u sred raid-a da ustajem da tresem pepeljaru a ono iz nju ispadaju pikavci. Uh to su bila lepa vremena.
Inace, kompu nikad nista nije falilo, ja se ponekad zakasljem, on nikad.![]()
Ja brate furnjam za medalju, doduse sad malo manje za mojim kompom jer ceo dan radim ali ranije je komp znao da prefiltrira po dve pakle dnevno.
Inace, kompu nikad nista nije falilo, ja se ponekad zakasljem, on nikad.![]()
Ma vi ste početnici. Ja znam lika koji je "cepao" box dnevno i PC mu radio normalno, jedino kad smo mu menjali kućište i napajanje, kad sam hteo da "izdvam" napajanje od prašine nisam mogao. Otvorim. Na svim delovima bilo "prst" katrana. :d Operem vrućom vodom i eno ga i dan danas radi.
To je bio kvalitet proizvodnje ne sada kad svakih 6 meseci moraš da izduvavaš/menjaš ventilatore
danas sam rachunao preko r na kvadrat Pi, i procentualne jednachine, dal mi se vishe isplati da kupim dve pice od 30 cm za po 280 dinara, ili jednu od 40 cm, za 380 dinara
dobro bre svi volimo malo da preterujemo ..... ali kapiram da smo svi shvatili sta je hteo da kaze.
Najjeftinije i najbolje je da bacis cigare i ulozis novce u neke inovatinvije tehnikalije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari