Šta je novo?

Pusaci ispred kompjutera - vasa resenja?

verujem - prvom prilikom da budem imao u posedu 1000 evra, odjedared, pazarim ovo (obichno kad imam velike pare, pola ode na zene, alkohol, neki deo za auto, i rulet) ocu i ja vodopad u gajbi. :)

Toliko možeš da sakupiš kada ne bi, recimo.... Zavisi šta pušiš, al' bio nepušač jedno 10 meseci? :)

pa sta tje mu onda precistac :d

pa da ima vodopad :D

kakav bre daikin. ima da ga dimom zalepiš za 15 dana. bolje instaliraj ovo iznad kompa :d

Toliko možeš da sakupiš kada ne bi, recimo.... Zavisi šta pušiš, al' bio nepušač jedno 10 meseci? :)

interesantno pitanje, zbog toga shto si ga meni postavio - jedan dan dve pakle vajsroja crvenog, sutra davidov crni, i tako stalno. ja cenim da sam jedan od retkih sa dve kombinovane pljuge.

elem, shto se ovaj zezo, kad je preporuchio aspirator ? naravno da ne dolazi u obzir ovaj za rernu, ali slichno reshenje je takodje pametno, eto dade mi ideju ..

interesantno pitanje, zbog toga shto si ga meni postavio - jedan dan dve pakle vajsroja crvenog, sutra davidov crni, i tako stalno. ja cenim da sam jedan od retkih sa dve kombinovane pljuge.

elem, shto se ovaj zezo, kad je preporuchio aspirator ? naravno da ne dolazi u obzir ovaj za rernu, ali slichno reshenje je takodje pametno, eto dade mi ideju ..

ma smejem se na pomisao aspiratora iznad kompa al' od bilo kakvih filtera nema vajde - jedino rešenje je dobra ventilacija - prirodna (prozor, promaja) ili prinudna (ventilator, aspirator, hauba :d)

sad gledam moj kutak i razmišljam da li bi mi više odgovarao onaj na izvlačenje :d

Turite (u sto volim ovaj izraz ) komp pored prozora > bilo kakav aparat :D

Meni leti kad su 4 prozora(cela duzina sobe) otvorena... mozemo nas 5 da pusimo nije strasno...

@Weasel
Dobro leti, ali sta zimi.. jedino da sedite u bundama od polarnog medveda i uzivate u pljugama :)

@Dusko M
Pored prirodne promaje, recimo prozorska klima koja ubacuje vazduh spolja je mnogo zdravija nego ovi split sistemi koji isushuju vazduh do bola, ali malo ko razmislja o tome kada kupuje prvu klimu (prvenstveno zbog zezanja oko velikog otvora), a pusac je.

Poslednja izmena:

A ne, najmanje me interesuje šta pušiš. Poenta je da dnevno BACIŠ, koliko.. Oko 5€ na te gluposti, za godinu dana, to je mnogo jako lepo lepa suma. Za novi monitor, recimo, kad ti stari crkne zbog dima :D

Meni leti kad su 4 prozora(cela duzina sobe) otvorena... mozemo nas 5 da pusimo nije strasno...
Ah, divni školski dani <3

Sto posle skole vam ukinuli prozore :D ?

Nervozni Postar: jb* zato ja zimi samo na prozoru ili terasi :)

Ne, brate, al' otkud mi 4 prozora u sobi? To bre ceo stan, ne jedna soba :)

Pa meni je cela jedna strana sobe prozori :D
Od skoro imam regal preko jednog ali 3 su i dalje u funckiji

A ne, najmanje me interesuje šta pušiš. Poenta je da dnevno BACIŠ, koliko.. Oko 5€ na te gluposti, za godinu dana, to je mnogo jako lepo lepa suma. Za novi monitor, recimo, kad ti stari crkne zbog dima :D

pa, ono, kapiram, ali ti je rachunica pogreshna -

170 dindzi dva vajsroja - sutra 160 dindzi za davidov. dakle - 48 evra mesechno .. :)

lol za matematiku, danas sam rachunao preko r na kvadrat Pi, i procentualne jednachine, dal mi se vishe isplati da kupim dve pice od 30 cm za po 280 dinara, ili jednu od 40 cm, za 380 dinara :D

Ja brate furnjam za medalju, doduse sad malo manje za mojim kompom jer ceo dan radim ali ranije je komp znao da prefiltrira po dve pakle dnevno. Jao kad se setim WOW-a, pa ne mogu u sred raid-a da ustajem da tresem pepeljaru a ono iz nju ispadaju pikavci. Uh to su bila lepa vremena.
Inace, kompu nikad nista nije falilo, ja se ponekad zakasljem, on nikad. :p

Ja brate furnjam za medalju, doduse sad malo manje za mojim kompom jer ceo dan radim ali ranije je komp znao da prefiltrira po dve pakle dnevno. Jao kad se setim WOW-a, pa ne mogu u sred raid-a da ustajem da tresem pepeljaru a ono iz nju ispadaju pikavci. Uh to su bila lepa vremena.

Lool :D

Ja brate furnjam za medalju, doduse sad malo manje za mojim kompom jer ceo dan radim ali ranije je komp znao da prefiltrira po dve pakle dnevno.

Ma vi ste početnici. Ja znam lika koji je "cepao" box dnevno i PC mu radio normalno, jedino kad smo mu menjali kućište i napajanje, kad sam hteo da "izdvam" napajanje od prašine nisam mogao. Otvorim. Na svim delovima bilo "prst" katrana. :d Operem vrućom vodom i eno ga i dan danas radi.
To je bio kvalitet proizvodnje ne sada kad svakih 6 meseci moraš da izduvavaš/menjaš ventilatore

Poslednja izmena:
Ma vi ste početnici. Ja znam lika koji je "cepao" box dnevno i PC mu radio normalno, jedino kad smo mu menjali kućište i napajanje, kad sam hteo da "izdvam" napajanje od prašine nisam mogao. Otvorim. Na svim delovima bilo "prst" katrana. :d Operem vrućom vodom i eno ga i dan danas radi.
To je bio kvalitet proizvodnje ne sada kad svakih 6 meseci moraš da izduvavaš/menjaš ventilatore

Hoces reci "znao si lika koji je pusio box cigareta dnevno" :whip:
Mada, kad uzmes i sracunas, videces i sam da si lupio glupost nevidjenu, prvo za kolicinu cigareta pa onda za onu kolicinu katrana...

Strasno sta sve nece istrpeti tastatura i forumski "papir":bottle:

dobro bre svi volimo malo da preterujemo ..... ali kapiram da smo svi shvatili sta je hteo da kaze.

dobro bre svi volimo malo da preterujemo ..... ali kapiram da smo svi shvatili sta je hteo da kaze.

preterivanje se stavlja pod navodnike što svako dete iz osnovne škole zna.

Lik je javna ličnost i poznat je po svojoj strasti za cigaretama.
Znao sam (za one sa jeftinijim ulaznicama) znači: nisam ga video bar pet godina
box je popušio kod mene u dnevnoj sobi pred bar 3-4 svedoka :p
Nikad mu nisam brojao boxove kod njegove kuće ali kad čovek ne gasi cigaretu nego sa nje pali drugu i tako za redom ceo dan svaki pušač može da izračuna koliko je to u toku dana.

btw moja bivša žena je mogla da "sruči" 3-5 kutija dnevno bez problema
a ima ovde član na forumu koji voli da pali sa cigarete na cigaretu ali mudro ćuti, videću kako izgleda njegov pc kad počne letnje spremanje (iako smo na sve ventilatore što uvlače vazduh stavili filtere a mislim da je negde i postovao sliku sa kućištem na forumu kako to ružno izgleda :d)

Poslednja izmena:
nije uopste kada ti lekar kaze da imas rak pluca, momentalno prestanes da pusis

^ pu pu jezik pregriz'o :D
I ja chadim kutiju dnevno,svi moji u familiji chade,i drugovi i devojka,vec 2ipo godine tako,i degradirao mi je HDD,write nece preko 40 mb/s :(

pomerio sam se i sa mesta :)
ali ipak to je tako najcesce. kao jao ne mogu da ostavim cigarete.... sve se moze

Ili ona: "Volim da pušim. Prija mi. Radim to iz zadovoljstva." A život bi da/dala da ne puši.

Svi pušači su ljubomorni na nepušače. Mnogo puta sam prisustvovao situacijama kada aktivni pušač nudi cigaretom nekoga ko je prestao da puši nedavno. Jednostavno, ta situacija da se on truje a ovaj drugi je rešio da se ne truje... Retko ko se može odupreti. Obično nastaje zloba.

^ Upravo tako. Nema tog pusaca koji ne zeli da prestane sa tim porokom. Mnogi nisu pravi pusaci, mnogi misle da mogu prestati kad god hoce.
Kada se to iskristalise dolazi se do pitanja: Kako?

Vrh Dno