manfromearth
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
evo od juce i kod mene radi super..nadam se da ce tako i iostati :\ btw danas nije bilo ni interneta ni kablovske od 12-7 na zarkovu ^.^ mozda nesto popravljaju
Hm...izgleda da mi ikom malo brljavi sa torentima. Npr, kad stavim 4 komada, kao da se zbuni i bude brzina po nekoliko kb po torentu. Kad ih pustim jednog po jednog, idu oko 200?
Fora je u tome sto npr zasebno idu solidnom brzinom, ali u kombinaciji truba![]()
video sam na drugom forumu...da je ikom povecao FLAT 5 na 9 mbps...da li neko moze da potvrdi...ja se taman ponadao da su i flat 4 ubrzali kad ono 5 mbps i dalje >.<
Jel neko imao problem sa promenom paketa? Danas su mi kao povecali na 5mbs ali vecina testova pokazuje da sam kao na 1mbs a upload krene na 0.50 pa do kraja testa padne na 0.12 kao sto sam imao sa 1mb paketom. Tehnicka podrska kaze da verovatno modem nije pokupio nova setovanja ili sta vec, i kao videce sta mogu... Znaci da li se neko ebavao sa ovim i vredi li da cackam nesto po modemu(motorola) ili po ruteru.
resetuj modem ili ga jednostavno izvuci iz struje ...
Kada ce malo da podignu brzine na jeftinijim paketima. Ne znam ko je u fazonu da daje pare na te najskuplje pakete, a oni samo njima dizu brzine.......
Kada ce malo da podignu brzine na jeftinijim paketima. Ne znam ko je u fazonu da daje pare na te najskuplje pakete, a oni samo njima dizu brzine.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari