Furmark je zahtevniji od Crysis-a.
Kao što ti reče overkind. Ako ne zapuca posle jedno 15-ak minuta, vrlo verovatno neće nikada.
Pa ti igraj igre i vidi dal zakucava, ako radi normalno drzi tako kako mislis....
Ja obicno kad klokujem provrtim, Crysis Bench, 3DMark, i jos neki Benchmark par puta, ako prolazi ostavim tako, i igram igre ako nema problema to je to....
Isto i procesor provrtim malo LinX jedno pola sata, i ostavim tako, ako mi ne pravi probleme boli me uvo dal ce proci 5 sati LinX i slicno ako mi radi posao...
ne bih se bash slozio.
furmark nije bash pravi test stabilnosti, koliko jednostavno zagreva grafu. x puta mi se desilo da furmark prolazi na mnogo vishim klokovima dok crysis ili grid spucavaju, tako da, rteba probati barem 3-4 testa da bi mogao sa nekom sigurnoshcu da tvrdish da je stabilno.
takodjer, moze da radi neki test i da spuca i posle 15 min i posle 45 min, nema nekog pravila, ali generalno ako prolazi oko 1h nekoliko testova na isitm klokovima, bez throtlovanja, konstantnog opterecenja, po meni je to stabilno za svaki dan.
Nije to tako strasno ako pukne retko ko od nas se bavi ozbiljnim poslom kod se radi na kompu pitanje je dal ce uopste i OC masinu a nama ako se desi da zabore u igri boze moj . . . Ja pustam 75krugova linx ali nije strasno ako neko nepusti
Pa ti igraj igre i vidi dal zakucava, ako radi normalno drzi tako kako mislis....
Ja obicno kad klokujem provrtim, Crysis Bench, 3DMark, i jos neki Benchmark par puta, ako prolazi ostavim tako, i igram igre ako nema problema to je to....
Isto i procesor provrtim malo LinX jedno pola sata, i ostavim tako, ako mi ne pravi probleme boli me uvo dal ce proci 5 sati LinX i slicno ako mi radi posao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari