Sto se tice firmware-a, verzija 57 se kuva polako i sigurno, nadam se da ce uskoro biti spremna za dl.
Inace za nekih desetak dana bi trebalo da se pojavi Novatron i na trzistu Bosne i Bugarske.
@master xur
samo ti nastavi sa pisanjem i testiranjem, bez obzira sta drugi komentarisu. Tvoji komentari su dobrodosli i korisni, kome se ne svidja nemora da te cita.
![]()
@ubojan
Da, bice nekih novih slabijih modela. Doduse ne bas skoro, racunaj za jedno 2-3 meseca.
Neka sansa za dvb-c tuner da li postoji?
Najbolje je da sam vidis. Svrati do ACS-a ukoliko prolazis pored Senjaka pa pogledaj. Takodje mozes pogledati u 4audio ili Tehnomaniji.
Po meni slika na Iamm-u ima malo vise filmski efekat, licno mi se svidja. Naravno, moze da se podesi i drugacije.
Pozdrav.
Izvinjavam se svima sto nisam bas azuran sa odgovorima, jako puno posla ovih dana.
Titlovi ne moraju biti istog naziva, moraju biti u istom folderu.
Hdd moze biti formatiran u NTFS ili FAT32, sasvim je sve jedno. Mada NTFS je pod obavezno zbog vecih fajlova.
Pročitao sam temu od početka jer sam se zainteresovao za ovaj uređaj.
@markot83
Da li stavio novu verziju firmware-a u uređaj, pošto je problem koji prijavljuješ rešen još pre nekoliko verzija?
@velko
Da li meni mora biti na srpskom jeziku da bi uređaj ispravno prikazivao naše karaktere u titlovima? Ja svuda držim meni na engleskom jer mi je na srpskom rogobatan i skoro pa nerazumljiv, a ne bih da izgubim podršku za naša slova u titlovima.
Navratiću ovih dana da pogledam kako uređaj radi uživo![]()
Da li je neko probao Firmware 1.59 i da li podrzava srpska slova?
Ima li bitnije razlike izmedju popcorn-a i iamm-a osim tog snimanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari