Ja se izvinjavam, ali kako se kopiraju filmovi ili stvari na njega, kad nema USB?![]()
Ja se izvinjavam, ali kako se kopiraju filmovi ili stvari na njega, kad nema USB?![]()
ček, ček, čekA shta bi ti kopirao preko Wifija, txt fajlove
Postoji gomila servisa koji sinhronizuju sve shto hocesh preko neta i za neke sitne fajlove koji jedini imaju smisla da idu preko wifija zbog brzine, to je mozda i jednostavnije reshenje nego da rucno kopirash...
po 101 putKoje video kodeke podržava iPad "out of box", a koji se mogu dodati naknadno? Npr. MKV?
Nebitnopo 101 put
mkv nije codec ni u kom smislu
Mkv je file format(kontejner) isto kao sto je avi samo mnogo napredniji i bolji
Ne znam koliko je tebi bitnoNebitno
Mislio sam na to koje filmove iPad može da pušta odmah, koje uz "budženje", a koje nikako?
A shta bi ti kopirao preko Wifija, txt fajlove
Postoji gomila servisa koji sinhronizuju sve shto hocesh preko neta i za neke sitne fajlove koji jedini imaju smisla da idu preko wifija zbog brzine, to je mozda i jednostavnije reshenje nego da rucno kopirash...
Kupite Air Video ($2.99), instalirate na kucni racunar applikaciju, instalirate na Ipad i preko wifi-ja gledate sve sto imate na kucnom racunaru (sve konvertuje u realtime-u, dodaje titlove). Ludilo![]()
"Everything you are against weakens you. Everything you are for empowers you." - Wayne Dyer (1940.)Po meni je 3x gore biti hejter nego fanboy. Gubiti vreme nesto mrzeci, pogotovo neku stvar je suludo.
I meni radi perfektno, fantasticna aplikacija.
Jedino nisam siguran koji encoding za titlove da stavim jer mi umesto nekih nasih slova iskacu "kuke i motike".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari