Šta je novo?

iPad i video kodeci?

radi super ali kakva korist... zašto bih hteo kod kuće da strimujem video na iPhone?

Pioneerko, kako to da odradim? Remote-> Enable Access from Internet
ako kliknem na Automatically Map Port --> Looking for UPnP or NAT-PMP compatible device(s)...
i na kraju No UPnP or NAT-PMP compatible device was found.

ako bez toga idem onda na Test Connection --> Your Air Video Server instance is NOT accessible from the internet....

Pa server ti da onu "shifru" i to ukucash na iphoneu kada hocesh da se nakachish. Ja sam to namestio bukvalno za 10 sekundi...

Boško, moraš da otvoriš taj port u ruteru ako ti nije već otvoren, pa će ti tek onda raditi.

ok, napravio sam, bas cudno, kada su u rutu sve radi, a cim podelim po folderima, ispada iz aplikacije...

Nego, po prvi put sam sada hteo da ga povezem na TV, i uzeo kabl koji radi iPod --> TV (crveni je žuti, žuti je beli, beli je crveni) i nece da pusti sliku!
Da li je druga kombinacija boja za iPhone?

Imam i ja taj iPod video-kabl ali ne radi sa iPhone-om. IPhone video kabl ima neki chip u sebi da bi mogao da pusta video.

sada mi pade na pamet, da li moze da se odradi snimanje sa tv karte direktno u sherovani direktorijum, i da se vuče taj snimak na iphone?

mislim, uskoro će taj fudbal, pa bi bilo genijalno kada bih ga na poslu gledao preko iphona!

hehehe, pričam verovatno gluposti, ali kada bi se snimak seckao svakih 15 minuta, onda bi preko iphona mogao da gledam i utakmice koje pocinju u 13.30, sa zakasnjenjem od 15 minuta, naravno...

:D

Pa može, namestiš program koji koristiš za gledanje/snimanje TV kartice da snima od-do određenog perioda, staviš da pravi snimke na 15 minuta, npr. 20:45-21:00, pa 21:01-21:30h, itd, itd.

sada mi pade na pamet, da li moze da se odradi snimanje sa tv karte direktno u sherovani direktorijum, i da se vuče taj snimak na iphone?

mislim, uskoro će taj fudbal, pa bi bilo genijalno kada bih ga na poslu gledao preko iphona!

hehehe, pričam verovatno gluposti, ali kada bi se snimak seckao svakih 15 minuta, onda bi preko iphona mogao da gledam i utakmice koje pocinju u 13.30, sa zakasnjenjem od 15 minuta, naravno...

:D

lol!

probaj EyeTV... http://www.elgato.com/

ima tu mogucnost vec neko vreme ...i jos mnogo toga! ;)

kovacm, treba mi 3 1 2 za taj program...

trenje, da znas da cu da probam to!

sta ti treba? serial? imas ga u kncscrew...

Vrh Dno