Šta je novo?

2.1 za oko 150 evra

Marko_P

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2009
Poena
319
Dakle, sta biste mi preporucili od 2.1 zvucnika za oko 150 evra? Najvise za gledanje filmova, a onda muzika...
Hvala!

Mene zanima koji su najbolji 2.1 zvucnici koji se mogu kupiti za te novce?
Hvala

Harman Kardon SoundSticks II, ako bas mora da se pukne nesto preko 160e za PC 2.1 sistem. Nema smisla (ne zato sto su to velike pare za zvucnike, vec su 2.1 PC sistemi boranija za koju ne vredi da das te pare), ali ako toliko zelis da bacis pare, sa ovim bi najmanje pogresio.

A zašto su boranija? Pošto i ja kontam 2.1 sistem uzeti?

Кад чујеш неке Хај-фи ститеме од по 1000 евра, све ти после буде боранија :d

Шалу на страну, у последње време и нема неких нових и "добрих" 2.1 система. Оно што имаш да колико-толико ваља се производи 5 или више година.
Што се мене тиче, препоручио бих ово или ово. Све зависи колики вам је буџет. Ово је наравно ако говоримо стриктно о 2.1 звуку.

Ma loze se ovde ljudi na 5.1, 7.1, 62.1 ,)
Od Altec Lansing-a nesto ?

Naprotiv, ja sam verni sterofil. :D Rekao sam da je boranija, zato sto...uh, tesko je objasniti...recimo ovako...Imas ljude koji kupe 2.1 (bilo koji) za komp za nekih 40-50e i to im svirucka i zavrsava posao jer nisu previse zahtevni po tom pitanju. A onda, tom logikom, zelis da das 3 puta vise para, ocekujuci bolji kvalitet iz jednog takvog boljeg 2.1 PC sistema. Fora je u tome sto taj zvuk ne vredi te pare i ne donosi toliko poboljsanje koliko se ocekuje od njega. Apsurdno je (bar meni) bacati toliko para na PC plastiku. Ili baci male pare i budi happy sto ti svira fino, ili se otvori i kupuj prave stvari. Ovo je negde izmedju...nit je dobro, nit je jeftino za takvu namenu.

^^ Tako je nikk i ja sam stereofil i imao sam zvučnike 1,2m visine sa po 2 basa od 20cm infinity beta 50 sa hk3380 receiverom (prodao ih zbog prostora, dobbio na kvadraturi sobe). Tako nečem skoro vrhunskom za tiho slušanje mp3, fm radia i gledanje filmova bez nekih efekata ko da si tamo, ne treba ni težiti niti se nadati da ćeš postići sa 2.1 ni sa 300 evra. Jednostavno 2.1 zvučnici imaju integrisano pojačalo koje se nemože meriti sa hifi, a za 100e polovan hifi amp i još 70-80 neki polovni kef, dynaudio, jbl.,....... i eto radosti,..... Inače sam oodvojio komp u radnu sobu i za njega naručio neo sw22 polovne.

^^ Tako je nikk i ja sam stereofil i imao sam zvučnike 1,2m visine sa po 2 basa od 20cm infinity beta 50 sa hk3380 receiverom (prodao ih zbog prostora, dobbio na kvadraturi sobe). Tako nečem skoro vrhunskom za tiho slušanje mp3, fm radia i gledanje filmova bez nekih efekata ko da si tamo, ne treba ni težiti niti se nadati da ćeš postići sa 2.1 ni sa 300 evra. Jednostavno 2.1 zvučnici imaju integrisano pojačalo koje se nemože meriti sa hifi, a za 100e polovan hifi amp i još 70-80 neki polovni kef, dynaudio, jbl.,....... i eto radosti,..... Inače sam oodvojio komp u radnu sobu i za njega naručio neo sw22 polovne.

Sto se manje potrosi na PC plastiku, to bolje. Zvuci cudno, ali je tako. :) Nego, gde da nadjemo neki Dynaudio za tih 70-80 evrica? ,) Neki manji JBL i Kef bi se i provukli, ali Dyn nema sanse, cak ni oni od pre 20 godina. Drze cenu zestoko :wall: Oni bookshelf-ovi iz pocetne Audience serije (42, 52) krecu se u rasponu 300-500e polovnjaci. Za ostale njihove modele da ne pricam, sve je sa 4 cifre. :D Pojavi se i po neki Focus povoljno, ali i za njega treba solidna lova. Ali da se ne lazemo, Danci znaju posao i rade ga fes. :,,:

Znaci vas savet je "ako hocete 2.1 sistem uzmite hifi od 300-1000 evra" :bottle:

Кад чујеш неке Хај-фи ститеме од по 1000 евра, све ти после буде боранија :d

A kad cujes one od po 10000 (ja cuo Dali i mislim da je bio Gryphon), vise ne cujes... :smoke:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno