nebabgd
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poena
- 169
evo kako izgleda kod mene, tema je SoundWaves Black...fw40, nisam ovo koristio do sad toliko, vise onu gmail app, cisto da pregl. por. al kad je Gordan rekao da mogu da se downl. attach. reko' da probam, znaci normalno mi prikazuje poruke kako su stigle, redom...e sad kod mene je podeseno na econimic ,), nije moj izum, nego zasto da mi nesto guta memoriju bespotrebno....samp zaglavlja, i samo 30, pa otvorim koju hocu npr. slika3.
e sad videh, stavio si dok sam ja kacio slike...da imas dsma ikone i IPhone temu (sramota za jednog korisnika Symbian-a)
, salim se naravno, tema je odlicna i prilicno "lite" imam je i ja, nego sam sad stavio orig. nokia da NShappy vidi
@ NShappy, pa zasto prosto ne probas da skines gmail app, kao i Gordan, imas fw50, znaci sve potrebne uslove, samo izbrisi to staro post. sand. i pokreni kao sto je on napisao gore.
e sad videh, stavio si dok sam ja kacio slike...da imas dsma ikone i IPhone temu (sramota za jednog korisnika Symbian-a)
@ NShappy, pa zasto prosto ne probas da skines gmail app, kao i Gordan, imas fw50, znaci sve potrebne uslove, samo izbrisi to staro post. sand. i pokreni kao sto je on napisao gore.
Prilozi
Poslednja izmena: