Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Planet Xbox 360 – 9.2
• FileFront – 91%
• CVG – 9
• VideoGamer – 9
• Destructoid – 9
• IGN – 9
• GiantBomb – 4/5
• G4 – 4/5
• GameTrailers – 8.6
• 1UP – B+
• GamesRadar – 8
• Eurogamer – 7

Kakva god da je, čak i da je najgora igra ikada napravljena ja hoću ovu igru na PC! Igraću je i završiću makar se rušila svakih pet minuta na desktop :)

Prvi put sam čitao o ovoj igri u PC Play-u i Hacker-u 2005. godine, i imao sam silnu želju da igram tako nešto.
Kako vreme prolazi i više saznajem i čitam/gledam o ovoj igri, imam sve manju želju da je zaigram :(

A ako se ispostavi da je Eurogamer recenzija tačna, a bude da se ovi ostali fenseri samo prse ko će samo dati bolju ocenu, onda
Ne mora ni da izlazi za pc....

I novi Splinter Cell ima "besne" ocene (osim GameSpot-a), ali je isto tako retko/retko koji igrač hvali.
http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/tomclancyssplintercellconviction
Davati neopravdano visoke ocene izgleda da prelazi u epidemiju. Kome li se samo uvlače, pa ne mogu svi da pokupe kajmak i ako ga ima. Pardon....ovo je već off.

Poslednja izmena:
Pa da, i pričam o Splinteru jer to i jeste/odnosno trebao je da bude, a ne o "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" igri koja je postao :D

Izlazi ovo i za PC za godinu dana, sa besplatnim DLC paketima sa Xbox-a i nekom ultra jakom bakljom ili lampom kao bonus feature ekskluzivno za PC. ;)

I ja isto cekam ovo cudo od pocetka 2005 i kad sam prosle godine cuo da izlazi samo za xbox popizdeo sam max i odustao od pracenja svake vesti za igru. Nisam je igrao ali verujem da nema sanse da je lose. Ova igra je ono sto je Alone in The Dark pokusavao, solidna igra ali uz pomoc mnogo bagova sabotirana. Moze Eurogamer i zene da pisu sta hoce, ovo je psiho horor kakav se ceka godinama i moram sto pre da uzmem od prijatelja Xbox da je predjem.

Poslednja izmena:
možda piše nešto između redaka, na prvu nevidljivo... :) nabijem ih na viral marketinge

Sta sad, kao zene ne znaju recenzirati igru! Ta ocjena je dovoljna za igru koja nije to sto je trebala biti.

Poslednja izmena:
Ovo su valjda svi review-i
Here is a by score review list

Hardgame2 - 10/10
iTWire - 10/10
Co-Optimus - 5/5
GameBlog.fr - 5/5

Gaming Trend - 95/100
Todojuegos.com - 9.5/10
XXLGaming - 95/100
Gamer365(Hungarian) 9.5/10
Xbox Addict - 93/100
PlanetXbox360 - 9.2/10
Xbox360Achievements.com - 92% (Excellent)
411mania - 9.1/10
FileFront - 91/100
IncGamer - 9.1/10
Game Revolution - A-

C&VG - 9/10
Destructoid - 9/10
Eurogamer.de - 9/10
GameDaily - 9/10
GameReactor.fi - 9/10
Gladriel - 9/10 (Video Review)
Loud Mouthed Gamers - 9/10
Meristation - 9/10
SpazioGames.it - 9/10
Techland - 9/10
TheKoalition - 9/10
PerezStart - 9/10
Tilt.tv - 9/10
Vandal Online - 9/10
VideoGamer.com - 9/10
Worthplaying - 9/10
PCMag.com - 4.5/5
Xbox-mag.net - 18/20
IGN - 9/10 (IGN EDITORS' CHOICE AWARD WINNER) (Video Review)
OXM 9/10
Computer and Video Games 9/10
Todoxbox360 9/10
Capsulecomputers 9/10
Gamezone 9/10

Just Push Start - 4.5/5
Aeropause - 4.5/5

Pelit (Magazine) - 87%
Peliplaneetta - 86/100
Game Trailers - 8.6/10 - Watch Review
IGN AU - 8.5/10 (Great)
NZGamer.com - 8.5/10 (Great)
Gameinformer 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
IGN AU 8.5/10
Gameplanet 8.5/10
1UP - B+ (83/100)

CinemaBlend - 4/5
Evil Avatar - 4/5
GameKult (French) 8/10
GamePro - 4/5
Games Radar 8/10
Giant Bomb - 4/5
IGN UK - 8/10
OXM.co.uk - 8/10
G4TV - 4/5
GameArena.com.au - 8/10

Chud - 7.5/10
GameReactor.se - 7/10
NowGamer - 6.8/10
Eurogamer - 7/10

uh ako su to ocene za konzole, onda mora da je osrednje do losa igra za nas na pc-u :)

Ne mogu reci da mi nije drago.

Alan Wake Sales Slightly Disappointing:

MSBOX World has the word that Remedy Entertainment's recently released action adventure, Alan Wake, didn't do too well sales wise. The Xbox 360 exclusive from MS and Remedy managed to shift 88,177 units, which is considerably less than other platform-exclusive games that hit the market within the past few months.

http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=052210_3

Smijem se kladiti da bi na PC-u puno bolje prosla.

Posle slabe prodaje za Xbox 100% sam siguran da ce izaci i za PC.

A tamo ce sigurno da se proda u milionskom tirazu :).

Si senjor :).

Samo 80,000... au, Remedi je obrao bostan. Igra je pojela toliko development vremena i kesa... MS ima da ih obesi za znatevecsta.

Pretpostavljam da su im ovo brojevi samo za EU?

Odakle im cifre za HR i GoW3?

EDIT: VGChartZ je naveden kao izvor za MSXboxWorld. Ignorisite ove brojeve.

Poslednja izmena:
Najtuznije je sto crap od igre kao sto je Lost Planet 2 bolje prodao. :)
Znaci danas se igra ne moze prodati bez reklame, osim onih naslova koji imaju kultne statuse.

Nažalost, takvi su trendovi.:S:

Cim se pojavio u Steam registry-u znaci da 99.9% stize. Jedve cekam da se pojavi, presao sam je na x360 i ubedljivo mi je jedna od najboljih igara iz 2010. Nadam se da ce PC port biti dobar.

Cim se pojavio u Steam registry-u znaci da 99.9% stize. Jedve cekam da se pojavi, presao sam je na x360 i ubedljivo mi je jedna od najboljih igara iz 2010. Nadam se da ce PC port biti dobar.

I ja sam ga presao na kutiji ali bi ga rado video na PC( sa 2 dlc epizode ) :type:

Poslednja izmena:
Ja nisam presao nista i FUCKIN` sam tu igru cekao od 2005 za pc i na kraju dobismo sta smo dobili. Neka izadje i najgori port, bicu zadovoljan.

Zar Remedy nije pod Microsoftovom palicom, a Alan Wake bese izdat od strane MS studios?... Malo mi cudno da su dozvolili da se igra izda na steamu, pored MS-ovog "cenjenog" GFWL, ciji su revamp skoro najavljivali na sva usta...

Na kraju nece biti nista od ovog. Kao glasine za GeoW2

Vrh Dno