Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 (PC)

Može ali puške ostaju iste veličine.

Fala im, taman ne mogu igrati povrijedio sam rednji prst pa ne mogu nišaniti na desni klik.

U staklo :D

Nisi ga video :) ?

MOže li ova igra da se uslovno rečeno "otključa" tj. da se biraju misije kako se žele a ne postepeno

Moze :).
Al kad predjes igru :D.

I kakva je sada situacija sa M60? Koliko je oslabljen, pricajte neke utiske za patch pobogu, ako nije previse offtopic :)

Pa pricali smo, dok si ti zvalavio gamepad :D.

M60 je manje precizan, veci mu je recoil, al je isto ubitacan.
Al realno, nema nikakve sanse 1 na 1, protiv Assaulta sa skoro bilo kojim oruzjem.
Brz strafe u stranu i nema sanse da odreaguje.

Mortar je oslabljen snajperistima, to je iz prve ruke info :).
Uostalom imas spisak podugacak, na nekoj od prethodnih strana, sta je sve menjano :).

Znam sta je menjano, ali nisam nesto video komentare u praksi kako to fukncionise.. znaci M60 je sada kakav je trebao da bude od pocetka, to se ceni...

Ja nesto nisam primetio razliku...i dalje najvise ginem od M60 i Gustava...no dobro...its only me:)

Napisah malo pre.
Kad naidjes na medika, brzo krenes da strafe-ujes u jednu stranu, drzeci nisan jelte na protivniku i pucajuci :). Jer se medici sa mitraljezima teze okrecu, bar sam ja takav stekao utisak, ima tu malo fizike izgleda.

Napisah malo pre.
Kad naidjes na medika, brzo krenes da strafe-ujes u jednu stranu, drzeci nisan jelte na protivniku i pucajuci :). Jer se medici sa mitraljezima teze okrecu, bar sam ja takav stekao utisak, ima tu malo fizike izgleda.

Upravo tako. Kad se nadjes lice u lice ili na poludistanci sa medicom, samo strejf i pun rafal. Oni obichno chuchnu dok pucaju, tako da ostanu u mestu.
Josh ako imash perk za brzo/lakshe kretanje, gotovo da nemaju shanse (mada moguce da sam ja igrao protiv kompletnih nubova :D). Sinoc sam igrao sa eng klasom, UMP, magnum amo i taj Low Pack perk. Ubitachna kombinacija za sve zhivo na mapi. Mozhes da pobegnesh kad te vide (x puta mi se desilo sinoc), jurish tenk sa repair toolom, lakse se popenjesh/skochish i naravno brzi strejf :).

P.S. Carl Gustav se brze reloaduje dok trchite. ;)

Udjem tako ja u partiju conquesta HC server.
Prvi zivot ubijem 2 lika i posle me rokne "covek" neki sa UMP-om.
I tako resim da ga ubijem "coveka" i stalno sam odlazio u njegov stek i naravno jos 8 x me ubio tako :mad: , ja onako stao ****m li ga ili ja pojma nemam ili je lik haker ,ispizdeo izlazim iz partije odlazim stats da mu pogledam.

http://bfbcs.com/stats_pc/EvenUnBalance
Jos mu clantag [PBBans] a i nick mu je lol
Znaci lik ima opasan hack !

Verovatno koristi nešto slično ovome.

Jel neko jos ima problema sa onim velikim padom fps-a na 10-ak sekundi o cemu je bilo ranije rec?

Ja, i dalje :(

Biće da je ovo razlog:

Any server admins should just switch the PBSS off as it can cause a 3 second lag spike when it tries to taks a SS.

Sinoc sam igrao sa eng klasom, UMP, magnum amo i taj Low Pack perk. Ubitachna kombinacija za sve zhivo na mapi.

[YOUTUBE]ccRHT4B5ba0[/YOUTUBE]

Na oko 1:50 smeshna situacija, x puta mi se to desilo. :D
Dobar je squad deathmatch malo za promenu, super partije mogu da se odigraju. :)
Kamperi mogu malo da smore, ali u svakoj igri ih ima, shta 'sh.

Na oko 1:50 smeshna situacija, x puta mi se to desilo. :D
Dobar je squad deathmatch malo za promenu, super partije mogu da se odigraju. :)
Kamperi mogu malo da smore, ali u svakoj igri ih ima, shta 'sh.

1. Cime si ovo snimao ?
Ako si FRAPS-om, kako i pored snimanja, imas ovako dobar fps ?
2. Jel ovo bio hard core server ? Nesto se previse brzo ubijate...

Dobar gejmplej voono :D.

1. Cime si ovo snimao ?
Ako si FRAPS-om, kako i pored snimanja, imas ovako dobar fps ?
2. Jel ovo bio hard core server ? Nesto se previse brzo ubijate...

1. Fraps v3.2.2. Dobar proc. skoro ko i7. :D Josh od bete posle famoznog patcha za DC procesore meni igra radi savrsheno, teram je na apsolutni max. na Xp-u.

2. Nije hardcore (vish, mogao bih i HC da probam, ovde skoro da nema dosadnih snajpera), vodim rachuna da ne ulazim na servere sa kostrurskom glavom u bowseru. Pa UMP brzo ubija, sta drugo da ti kazem, hahah. :)

Poslednja izmena:
Kakvog patch za DC, pa igra full podrzava dual core procesore.

Imamo znaci istu graficku, ja 300MHz vise na overkloku procesora, ti 4MB cashe-a vise, mada mislim da to nema veliki uticaj.

Meni igra na maximumu na XP-u radi 30-45.
Cenim da bi sa Frapsom bilo debelo ispod 30, al sad cu da probam.

Raznizao sam 4-5 lika u roku od 5 sekundi (oko 500xp) da bi me istog trenutka kikovali sa nekog madjarskog servera?! Jel se desava ovo jos nekom? Meni je ovo 2-3 put da sam kikovan u slicnim situacijama.

Poslednja izmena:
Raznizao sam 4-5 lika u roku od 5 sekundi (oko 500xp) da bi me istog trenutka kikovali sa nekog madjarskog servera?! Jel se desava ovo jos nekom? Meni je ovo 2-3 put da sam kikovan u slicnim situacijama.

Meni se dva puta desilo, jednom sam nanizao čitav sqaud odjednom, očigledno adminski, i puf kick. A drugi put zbog "base rape-a", mada morao sam pošto su ovi odlučili da mcom-e skinu mortarima :crash:

Nazad
Vrh Dno