Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 (PC)

Samo CPU da zameniš za quad, dobio bi bar još 20-30% FPS.

Kako ne, ja kad sam pricao nisu mi verovali. Dual core je wall za ovu igru. Jaka grafika je bacanje para za onog ko nema quad.

Pa to za ovu igru i za... GTA4.
I za sta jos :) ?

Naravno da je i dalje jaka graficka u prvom planu ;), kod 99% igara.
Multiplatorm/port igre su krive za to, jer nisu dovoljno optimizovane, nego bukvalno kao da su preslikane. A znamo svi da je na konzolama procesor daleko napredniji od same graficke.

Poslednja izmena:
Samo što je BC2 jedna od onih retkih igara koje te teraju na upgrade da bi dobio tih 30% :)

Video sam skoro da je bio Q6600 (+ploca+memorija) nesto smesno jeftino cini mi se 140e. Da sam ranije video...
A da prodajem moj E5200 za recimo 40e i da kupujem q6600 za 90e, 50e da dam za sta, da bih imao const fps na maximumu.
Neka tih 50e u dzepu, spustio ja na medium ;).

Evo ga na Fox-u film Rambo (1).
Drzi u rukama M60 trci puca :). Ok, to je Rambo, nije simulacija ratovanja, nema punu ratnu opremu na sebi, al nije daleko od realnosti koristiti M60 kao recimo M16 :).

Da, to za 140e je bila extra ponuda!! Inace i ja mogu da kazem da je prelazak na quad za ovu igru i te kako pozeljan. Presao sam sa dx9 na dx10 uz otprilike isti broj fps!

Da, to za 140e je bila extra ponuda!! Inace i ja mogu da kazem da je prelazak na quad za ovu igru i te kako pozeljan. Presao sam sa dx9 na dx10 uz otprilike isti broj fps!

Koliki :) ?

A da, onih 140e, pa ploca realno vredela 40e (P35 DS3), memorija 50-55e (2x2GB DDR2), prakticno se Q6600 mogao dobiti za 40-50e, mogao sam preci sa E5200 na Q6600 bez doplate :D.

Memorija i vise od 55e no u svakom sluaju odlicna je kupovina bila. A sto se tice fps u najgorim slucajevima oko 35 bude, prosek nekih 45 ide do 80ak (sve na high 4xAF)!

jel koja je fora sa Skill Rating-om? stoji mi 0 a vech sam 28lvl + nisam u minusu sa killovima... zbun

Seinfeld je napisao(la):
Pa to za ovu igru i za...
Dosta :D Dovoljno je i za jednu igru ako je igras stalno. Kad budes probao da igras na quadu znaces sta sam ti pricao. Naravno da je grafika tu potrebna, to se slazem, ali dzaba 5850 recimo na dualu. Kad ubodes quad dobijes 30% a ti nije nimalo zanemarljivo.

Dosta :D Dovoljno je i za jednu igru ako je igras stalno. Kad budes probao da igras na quadu znaces sta sam ti pricao. Naravno da je grafika tu potrebna, to se slazem, ali dzaba 5850 recimo na dualu. Kad ubodes quad dobijes 30% a ti nije nimalo zanemarljivo.

Znaci vreme mi za quad:-devil-:... heheheh... dual bash ogranicava evo meni fps padne cak na 25fps-a kad na serveru ima 32 igraca...

Da se ubacim,razlika je velika.Ja sam presao sa dva jezgra na 4 i plus otkacio se Amd-a.Igra leti i kada pomislim sa cim sam ja igrao BC2 :d

raven2005 je napisao(la):
Znaci vreme mi za quad:-devil-:... heheheh... dual bash ogranicava evo meni fps padne cak na 25fps-a kad na serveru ima 32 igraca...

Nego sta nego quad. Videces kolika je razlika kad probas. Poletece ti grafika, skocice fps drasticno, bice ti neuporedivo lakse da igras. Pravo uzivanje, kao iz Yuga u Maserati. Sad ti je na 5850 vise manje isto koje ces detalje staviti, fps ti se nece menjati skoro jer si procesorom limitiran.
Ja sam na I5 od kraja septembra vec, uzivanje masina ,)

Ma suma sumarum, jest da igram dosta BC2 MP, al i dalje mi je skupo to ulaganje, komplet i3 / i5/ PHII... Skupo mi je i da sa E5200 predjem na q6600.
Spustio sam sve na medium, AF 0, AA 0, i au q :D.
Sad mi je avg fps ~50, min 30-35.

Kod mene je skok bio 100%. Od poslednjeg patcha mi se fps sobalio na 20-40fpsa i to nevezano sta stavim u settingse pa sam skoro zabatalio igru :wall:
Sreca pa ulete neki bonus na poslu :d i sada uz i5, fps sa sve na max ne pada ispod 60, a uglavnom je 70-80.

Meni ide i preko 100 a pada ispod 60 samo kad udjem u tenk ili bradley pa kad se zarostilja na 10 metara ispred. Onda u dimu hoce itekako da padne ali peske tesko da ide ispod 60

Ima li negde statistika za broj oborenih UAV-a ?

Pa voli covek zbunje i da u istom mrsi muda :D, cekajuci neko da naidje na nisan...

Vidi ga stvarno samo igra Recon klasu..pa zar nemas bre interesa da isprobas i druge klase i puske..jedino ako se plasis da ti se nepokvari k/d :)
na foru ebes timsku igru i drugare,uglavnom da je moj k/d preko 2 :)

Poslednja izmena:
Vidi ga stvarno samo igra Recon klasu..pa zar nemas bre interesa da isprobas i druge klase i puske..jedino ako se plasis da ti se nepokvari k/d :)
na foru ebes timsku igru i drugare,uglavnom da je moj k/d preko 2 :)

Vidi stvarno, K/D ratio je obicno visok, sto bi Perce rekao, "rakunima", a W/L ratio nizak... I wonder why :d

Zlatann je napisao(la):
Na kojim podesavanjima i rezoluciji?
DX11, sound High, sve na max, 4xAA, 16xAF, 1920x1080.

BTW, svako ko ima K/D u plusu a win/loss ima ispod 1 ili ne zna da igra ili je statisticarska sisa od igraca kome su frafovi bitniji od dobijene partije. To je ono sto najvise mrzim, CoD igrace na BF serijalima.
Volim i ja da ubijam ali dobijena partija i "bravo momci" upucena ekipi na kraju runde je bitnija od svega. Uvek mi je bila cast i zadovoljstvo da igram sa ljudima kojima nije zao da poginu za tim.

Moze da se ljuti ko hoce ako se prepozna u ovome gore. Ne mislim nista licno ali svakome cu to reci u lice bez problema pogotovu ako je igrao samnom. To je obicno i poslednji put :D

Poslednja izmena:
Ljudi planiram da kupim BFBC2 uskoro(kad polozim prijemni), i zanima me jel ima nasih igraca u bfbc vodama ?

Druge klase su mi previse brze, sta cu kad sam kamper.
A za k/d i w/l rejting me bas briga, igram na random hc serverima i nikad ne napustam slabiju stranu.
Ovo je ipak samo igra i to do j..a dobra.:wave:

DX11, sound High, sve na max, 4xAA, 16xAF, 1920x1080.

BTW, svako ko ima K/D u plusu a win/loss ima ispod 1 ili ne zna da igra ili je statisticarska sisa od igraca kome su frafovi bitniji od dobijene partije. To je ono sto najvise mrzim, CoD igrace na BF serijalima.
Volim i ja da ubijam ali dobijena partija i "bravo momci" upucena ekipi na kraju runde je bitnija od svega. Uvek mi je bila cast i zadovoljstvo da igram sa ljudima kojima nije zao da poginu za tim.

Moze da se ljuti ko hoce ako se prepozna u ovome gore. Ne mislim nista licno ali svakome cu to reci u lice bez problema pogotovu ako je igrao samnom. To je obicno i poslednji put :D

Sa ovim se u potpunosti slazem.

Jel kod vas u poslednje vrijeme postalo mnogo tesko dobiti partiju kad si napadac, il je to zato sto ja uvijek upadnem u tim gdje imaju 3-4 snajpera, 4-5 likova se vozaju u heliu ( i ne pada im na pamet da treba unistiti mcom), a mi ostali ko glineni golubovi idemo na mcom i naravno nema sanse da se unisti. Kad igram kao defender (ne sjecam se kad sam izgubio pariju) onda je druga prica, tj. ovi sto napadaju isto nemaju sanse da uniste mcom?

Poslednja izmena:
I ja se isto slažem sa tim.

Nazad
Vrh Dno