imam par pitanja, pa ako može odgovor.
1. kako idu po redu i šta znače te verzije dok ne izađe glavna (lts, rc, alfa, beta)?
2. na osnovu vašeg iskustva kolike su promene na primer kada bih ja danas skinuo ovu pripremnu verziju (mislim da je beta2) koliko se ona može razlikovati od zvanične koja izlazi za dva dana? ili je to samo mali update?
3. jel ima besplatan program preko kojeg može da se koristi windows (virtuelno, ne dual boot)?
4. ako je odgovor pod 3 "da" koliko se gubi otrilike procenata ako se igra neka igra na windowsu virtuelno?
5. da li izlazi kao u windowsu svaki dan neki update (pa smara da restartuješ komp), ili na primer jednom mesečno neki update za zakrpe...?
6. da li ima neka caka da se instalira internet explorer preko ubuntua kako bih pristupio e bankingu ili to može i sa firefoxa?
7. nakon svako koliko izlazi nova verzija i da li je potrebno kada izađe clean install ili update (nemam običaj da pravim rezervne kopije)?
sad se dvoumim izmedju gnoma, tj ubuntua koji ipak canonical daleko bolje ispolira i podrzi i kubunta, koji mi je generalno upotrebljiviji (i jedno 70% sw-a koji volim je za kde)...
Jedno pitanje samo, koj server po vama bolji za update??? Da li je ovaj za Srbiju dovoljan ili je bolji main server???
I da li da pod "Other software" stikliram i ona dva canonical link-a???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari