Šta je novo?

iPhone 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
67949338-9704b7a44d2fc770a5b3cde40a352e53.4bcc4ab7-full.jpg

Iphone 4g proof

Me likes novi look - bolji mi je od svih rendera koje sam video do sada :D

Edit - obrisite - nisam video ovu temu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=228138 koja je u soft delu

Poslednja izmena:
Nema sanse da je ovo iphone. Moze da se menja baterija, to apple nikad ne bi dozvolio... A ima i previse tastera sa strane...

iPhone 4G MEGA LEAK

Dakle, nekome od ljudi iz Applea, dok je bio pijan u klubu, je ispao novi iPhone. Pronalazac je uspeo da se poigra sa njim dok Apple nije uradio remote wipe, ali je sam uredjaj ostao netaknut.

500x_comp1.jpg

What's new

• Front-facing video chat camera
• Improved regular back-camera (the lens is quite noticeably larger than the iPhone 3GS)
• Camera flash
• Micro-SIM instead of standard SIM (like the iPad)
• Improved display. It's unclear if it's the 960x460 display thrown around before—it certainly looks like it, with the "Connect to iTunes" screen displaying much higher resolution than on a 3GS.
• What looks to be a secondary mic for noise cancellation, at the top, next to the headphone jack
• Split buttons for volume
• Power, mute, and volume buttons are all metallic
What's changed

• The back is entirely flat, made of either glass (more likely) or ceramic or shiny plastic in order for the cell signal to poke through. Tapping on the back makes a more hollow and higher pitched sound compared to tapping on the glass on the front/screen, but that could just be the orientation of components inside making for a different sound
• An aluminum border going completely around the outside
• Slightly smaller screen than the 3GS (but seemingly higher resolution)
• Everything is more squared off
• 3 grams heavier
• 16% Larger battery
• Internals components are shrunken, miniaturized and reduced to make room for the larger battery

http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone

gg, Apple :bottle:

attachment.php

[YOUTUBE]nxbHCR-W8zc[/YOUTUBE]

attachment.php

Well, we told you so. The fourth-generation iPhone prototype that leaked its way out into the world over the weekend has found its way to Gizmodo, and they've examined it exhaustively, erasing any doubt that it's real. Not only does it show up in iTunes, Xcode, and System Profiler, but it has different product identifiers than the 3G or 3GS, and it's packed with Apple-labeled components inside. Unfortunately, they couldn't get it to boot out of recovery mode, but a number of new features and changes are evident just by holding it. Obviously, it's thinner than the 3GS, with smaller internal components and a larger battery inside the metal frame. There's also a front-facing camera, a larger and better camera with a flash on the back, a higher-res display that's slightly smaller than the current models, a second mic for noise cancellation, and that new back, which Giz seems a bit confused about but we're fairly sure is glass or ceramic. It's also three grams heavier than a 3GS, with a 16 percent larger battery and the same new MicroSIM slot used in the iPad.

We're also told the phone was found running iPhone OS 4.0 but that it was remotely killed before Giz could actually see it, and that they can't get it to boot because it requires a bespoke build of the OS. We're assuming Apple's hot on the trail of this thing, so hit the source link while you can and check a couple more pics after the break.

http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone

Gooomila slika: http://gizmodo.com/5520155/gal-1//gallery/1

Prilozi

• 04-19-10iphoneback.jpg
    04-19-10iphoneback.jpg
    31.9 KB · Pregleda: 1,183
  • 500x_iphone1.jpg
    500x_iphone1.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 1,177
Poslednja izmena:
Fin pomak napred nema sta...konacno dobismo i led blic posle pola decenije ;)

Po meni je novi model definitivno lepsi i prakticniji od svih predhodnih! Jos u srbiji da dodju i micro sim i milina :)

Lepo je to za LED blic i sve, ali mnogo je bre kockast...kao da ga je Nokia dizajnirala

Samo iseci karticu, potpuno su kompatibilni microSIM i trenutni SIM (isti cip, isti kontakti, manje plastike okolo)

Sent from my iPhone 4G

E bedak sad niko nece kupovati precenjene 3G(S)ove po oglasima

Poslednja izmena:
Kako se u današnje vreme lako gube prototipi telefona po barovima...neko bi mogao da pomisli da je sve ovo jdan veliki marketinški trik..,

Јес вала, некако је коцкаст много. Лепши је стари дизајн, али ту су неке нове функције :)

Ja jos ne verujem da je ovo novi iPhone. Ali ako jeste.
Novi dizajn mi se svidja, deluje nekako ozbiljnije i svidjaju mi se tasteri sa strane... Veca baterija, generalno dosta veliko poboljsanje...

1,280,000 views na gizmodo-u za nesto vise od dva sata :) komentari iskljuceni ..... to se zove "vest" :)

I meni se ovaj novi dizajn uber svidja, lici na powerbook, mozda zbog toga ;)

Dizajn mi je generalno lep, samo su mi ovi okrugli volume +/- dugmici i spojevi na aluminijumskom obodu skroz nekako pali sa marsa, bas mi to ne lici na Apple. Mnogo ljudi kuka da im generalno ne lici na Apple proizvod, ja sam prvi ocekivao neku egzibiciju sa RF transparentnim skroz metalnim kucistem, ali ocigledno nista od toga. Moram da priznam da i meni malo odudara od ostatka Apple proizvoda, ali kada se pogleda, ni 3GS i 3G nisu bas licili na ostatak Apple ponude sa hromiranim okvirom oko displeja i plasticnim zakrivljenim ledjima.

Kako se u današnje vreme lako gube prototipi telefona po barovima...neko bi mogao da pomisli da je sve ovo jdan veliki marketinški trik..,

samo ovog puta je odmah usledio remote wipe ;) nisu ostavili da ga neko cacka kao WM...

elem, potvrdjeno da je Apple uredjaj - trazili su ga nazad :D

applelegaltogizmodo.jpg

ovo pismo je potvrda da je gizmodo stvarno dosao u posed iphone 4g-a :D

Poslednja izmena:
Mislim da je Gizmodo vec dovoljno duboko upao u go*** da sada jos i falsifikuje zvanicne Apple-ove mailove.
Bas interesantno ispade sve ovo, kao neka spanska serija. :D

Ok, jel vi stvarno verujete da neko moze tek tako da iznese Apple prototip sa sobom i da ga kao slučajno ostavi u baru i opet kao slučano taj telefon nadje put ni manje ni više nego do Engadget-a Gizmodo-a. U svakom slučaju meni se ovakav dizaj jako dopada, ali opet sa druge strane nekako mi više liči na HTC telefone i ne izdvaja se od konkurencije što mi ne deluje kao nešto što bi Apple uradio. Ne verujem da će izledati ovako kad se pojavi ali ko zna...

Ne sumnjam da je tel 100% made by Apple, ali mislim da oni svoje prototipe čuvaju iza troje blindiranih vrata okačene za vrat besnog lava privezanog za metalni stub.

Ne sumnjam da je tel 100% made by Apple, ali mislim da oni svoje prototipe čuvaju iza troje blindiranih vrata okačene za vrat besnog lava privezanog za metalni stub.

Often Apple has a need to let information out, unofficially. The company has been doing that for years, and it helps preserve Apple's consistent, official reputation for never talking about unreleased products. I know, because when I was a Senior Marketing Manager at Apple, I was instructed to do some controlled leaks.

The way it works is that a senior exec will come in and say, "We need to release this specific information. John, do you have a trusted friend at a major outlet? If so, call him/her and have a conversation. Idly mention this information and suggest that if it were published, that would be nice. No e-mails!"

The communication is always done in person or on the phone. Never via e-mail. That's so that if there's ever any dispute about what transpired, there's no paper trail to contradict either party's version of the story. Both sides can maintain plausible deniability and simply claim a misunderstanding. That protects Apple and the publication.

http://www.macobserver.com/tmo/article/how_apple_does_controlled_leaks/

Pa dobro, naravno da postoje kontrolisani leak-ovi i to nije slucaj samo sa Apple-om, besplatan marketing je divna stvar. Medjutim, jedno je kad se suska po Internetu o specifikacijama, tu i tamo se pojavi neka mutljavina od slike, a drugo kada se ceo uredjaj pojavi na sajtu kao Gizmodo, kada ga rasture u paramparcad i kada imamo 50 high-res slika sto spoljasnjosti, sto unutrasnjosti telefona, to ne vidim kako moze da ide na ruku Apple-u. Bojim se da ne bude na WWDC-u "Just one more thing...you have already seen."
Naravno, mogucnost da je u pitanju kontrolisani leak se nikada ne moze 100% iskljuciti, sta je Jobsu u glavi, to niko ne moze da nasluti.

Posle ovoga je sasvim jasno da sve rade u dogovoru sa apple-om, jer covek je rasturio ceo telefon ali glavni deo (procesor) nije mogao da pogleda jer se plasi da ako skine metalnu plocicu ce pokvariti uredjaj. :)
To je smesno, jer cak i ako ga pokvari, telefon je vec u neku ruku nefunkcionalan, a njima se taj telefon isplatio da mogu sada kupovati stotine novih iPhone kada budu izasli.

Poslednja izmena:
to je nekakav prototip od kojega se odustalo.Novi i-phone ce biti duzi i uzi,sa rezolucijom ekrana preko 1000px.Imati ce oznaku HD.Bilo neki dan u hr na tv.Zaboravih tocne karakterisike...

Ako je bilo na TV, sta tu onda ima dalje da se diskutuje. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno