Sve to stoji, ali sta ako nisi u nekoj od zemalja koja ima iPhone preko ugovora, ili cak jesi, ali si na drugoj mrezi ili ...
U vezi IPhone-a i ugovora... A zasto nije omoguceno da kada ti istekne dvogodisnji ugovor sa provajderom da se telefon otkljuca?
Pa valjda potpisujesh ugovor ponovo, ili prelazish kod drugog provajdera gde opet potpisujesh ugovor, i naravno uzimash novi telefon, shta ih boli kad koshta 100$. Shta mislish da tamo neko nosi fon duze od dve godine ? Pa oni ne voze automobile duze od dve godine :d
Aj reci mi gde je to "tamo" gde se tako živi, pa da odem i ja "tamo".
Pa pazi, u Grchkoj nije![]()
tako je u Kanadi, tamo driver odlazi svake jeseni i nikad se ne vraća. A i crnci su ti kao mi![]()
Pa dobro, imam i burazera u SAD, mašinski inženjer, pa ne živi kako si ti opisao. Kad ne može on, baš me nešto interesuje gde se to tako živi, evo imaću i grčki pasoš za možda godinu-dve, pa mogu da živim u puno zemalja. Baš bih se rado preselio tamo gde se automobili rutinski menjaju svake dve godine, a iPhone nije nikakav trošak.
tako je u Kanadi, tamo driver odlazi svake jeseni i nikad se ne vraća. A i crnci su ti kao mi![]()
ja nikakve savete nisam delio, a ni *****avao, već samo preneo ono što si pisao po ircuKapiram da cesh uskoro da delish savete o ribama i nekog za to da *****avash :d
veoma malo ljudi u inostranstvu kupuje telefon bez ugovora... prosto preskupi su novi telefoni... narocito tek kada izadju... i pogotovo sto se stalno nude prevremeni upgrade=ovi...
pa to jedino ako uzimas kao firma... a to je sasvim druga prica...
Ti mora da si bio na strani VHSa pre 20 godina![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari