Šta je novo?

ComTrade PerfeCT 7590

Batke

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
630
konfiguracija:

Procesor: Intel Core i5-750
Matična ploča: P55-GD55, Intel P55, ATX, RAID,
Memorija: 4GB DDR3-1333 MHz
Hard disk: 1TB 7200rpm HDD
Grafička kartica: Radeon HD 5750 1GB GDDR5, HDMI, DVI, DirectX 11
Optički uređaj: DVD±R/RW 22x
Dodatno: 3.5" Card reader 15-in-1
Mrežni i zvu?ni kontroler: Gigabit Ethernet, HD Audio
Kućište: CoolerMaster MidiTower 420W
Operativni sistem: Opciono
Garancija: 3 godine

monitor već imam : BENQ G2420HDB

Zahtevne igrice ne igram.

molim vaše mišljenje. Najviše me buni ovo napajanje od 420 W. Preporuke za ovu grafičku karticu su 500W.

Znači nema zamene napajanja zbog gubitka garancije.

Grafička je overkill ako ne igraš zahtevne igre. Čisto bacanje para. Idi na rešenje sa pristojnom integrušom

Grafička je overkill ako ne igraš zahtevne igre. Čisto bacanje para. Idi na rešenje sa pristojnom integrušom

Koga nema kada je ovaj procesor u pitanju ;) Za pristojnu integrusu i nesto novije generacije morace na AMD platformu.

Napajanje ne bi trebalo da pravi problem ako neces da overklokujes. Licno ne volim sklopljene konfiguracije, ali ako ti odgovaraju cena i uslovi placanja, nema razloga da ne kupis. Opet, verujem da bi prosao nesto bolje da sve sam sklopis, ionako je garancija na vecinu pojedinacnih komponenti 3 godine, izuzev na optiku. Koja je uopste cena?

cena je 67500 dinara, aprilski popust 10 posto = 60750 dinara

e, sada ne igram igrice ali koristim neke specifične (projektovanje štampanih ploča) programe koji znaju da opterete graf. karticu. Znači ova graf. kartica mi završava posao. Jedino sumnjam u napajanje.

Takođe nema overklokovanja.

Kupovina ove konfe bi trebalo da bude rešenje za sledeće 3 godine .

Poslednja izmena:
cena je 67500 dinara, aprilski popust 10 posto = 60750 dinara

e, sada ne igram igrice ali koristim neke specifične (projektovanje štampanih ploča) programe koji znaju da opterete graf. karticu. Znači ova graf. kartica mi završava posao. Jedino sumnjam u napajanje.

Takođe nema overklokovanja.

Kupovina ove konfe bi trebalo da bude rešenje za sledeće 3 godine .

dobra je konfa

Cini mi se da je cena sasvim OK, zbog tog popusta.

Vrh Dno