Jel se pominju neki system requirements?
Ovakvu igru mi ne pada na pamet da igram ako nije sve na max.
Ako si makar povrsno odgledao snimke koji su postovani u ovoj temi primetio bio Triss Merigold odmah na pocetku klipova, i Zoltana Chivaya i Dandeliona kasnije dok iscekuju smrtnu kaznu vesanjem. Sto se tice drugih likova, to se jos ne zna... igra je tek objavljena.
Ako nekoga interesuje pojavila se druga (tj. prva) knjiga kratkih priča o Geraltu - Sword of Destiny (Mač sudbine).
As the headline says, the second Witcher 2: Assassins Of Kings dev diary vid casually reveals that you'll be able to import your save game from the original Witcher to modify how characters perceive you in the sequel and to alter the plot's progression. Also on tap - mention of the sequel's length, party member interaction, and sex, of course:
Citao sam prevod ovog ukrainskog na ovom videu i cimi mi se da su bas rekli da nece vishe biti takvih sporednih questova, i da ce igra biti kraca od prvog dela.
Ja juče slučajno našao ovde kod mene "Poslednja želja", oduševio se i odmah je kupio. Nadam se da ću uspjeti naći i "Mač sudbine". Ali čujem da je IPS izdavač pukao, a i prevodilac koji je preveo te dve knjige je umro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari