Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Zna li se hoce li biti nekih likova iz keca, onih devojaka mozda, Shani, Triss Merigold ?

Ako si makar povrsno odgledao snimke koji su postovani u ovoj temi primetio bio Triss Merigold odmah na pocetku klipova, i Zoltana Chivaya i Dandeliona kasnije dok iscekuju smrtnu kaznu vesanjem. Sto se tice drugih likova, to se jos ne zna... igra je tek objavljena.

Poslednja izmena:
Jel se pominju neki system requirements?

Ovakvu igru mi ne pada na pamet da igram ako nije sve na max.

Realno je reci da ti trenutna konfa nece biti dovoljna za neki 1680 na max

Skupljaj kintu za nesto jace, procesor obavezno menjaj ako ne i celu platformu

Ne znam dal je neko rekao vec ali evo videh negde trebalo bi 2011 da izadnje pitao je neko za minimalnu konfu posto nije vise stari Bioware engine verovatno ce biti DX-11,a svi znamo da iako je engine bio star prvi deo je bio poprilicno zahtevan tako da mislim da se poljaci nece nesto posebno petljati oko koda tj. neke vece optimizacije ;) u svakom slucaju jedva cekam :D The Witcher je osvetlio obraz RPG zanru za godine koje dolaze verujem da ce tako biti i sa drugim delom mozda i vise od toga...ako je moguce nadam se da jeste :)

Poslednja izmena:
Neće valjda izaći tek 2011. Ja sam stalno mislio da izlazi ove godine, i to u prvoj polovini.

i ja sam se smorio kad sam to saznao...

Ako si makar povrsno odgledao snimke koji su postovani u ovoj temi primetio bio Triss Merigold odmah na pocetku klipova, i Zoltana Chivaya i Dandeliona kasnije dok iscekuju smrtnu kaznu vesanjem. Sto se tice drugih likova, to se jos ne zna... igra je tek objavljena.

Izvini, ne pamtim sve karaktere iz neke fucking igre, posebno kad "povrsno odgledam snimke". :wave:

^ Znaci Witcher je samo "neka fucking igra"??!!! :mad:

:smackbum:

Nemoj se vredjate Witcher je sjajna igra, ali ne shvatam ja to tako ozbiljno kao vi.

^ Sjajne vesti! :) Taman sam razmisljao sta dalje da uzmem da citam. :)

image_the_witcher_2_assassins_of_kings-12872-2006_0010.jpg

98966h.jpg

Ja juče slučajno našao ovde kod mene "Poslednja želja", oduševio se i odmah je kupio. Nadam se da ću uspjeti naći i "Mač sudbine". Ali čujem da je IPS izdavač pukao, a i prevodilac koji je preveo te dve knjige je umro.

U "Kulturi" u centru, Banjaluka. Nisam očekivao da ću je ovde naći, tražio nešto drugo i ugledam je na polici :). Još da mi je naći "Mač sudbine".

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9FPnPKNlzDY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9FPnPKNlzDY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Obratite paznju na... :)

Slavic.jpg

Verovatno ce biti neki questova da se donese glava baba yage, par rogova od drekavca i "odradi" vila ravijola... :d

Poslednja izmena:
Citao sam prevod ovog ukrainskog na ovom videu i cimi mi se da su bas rekli da nece vishe biti takvih sporednih questova, i da ce igra biti kraca od prvog dela.

Ovaj put preorder u najavi

Mislim da je veoma bitno da igrači tj. mi podržimo ovakve timove jer ih je sve manje.

Svaka čast ovim momcima na idejama i posvećenosti svom poslu. Ako nam isporuče sve ovo što navode biće ovo RPG dijamant.

Njihov citat "For gamers by gamers" je tu sa razlogom. :Klanjanje

to podseca na Interplay-ev slogan By gamers for gamers dok su bili zivi i zdravi i pravili legendarne igre ;)

Ja juče slučajno našao ovde kod mene "Poslednja želja", oduševio se i odmah je kupio. Nadam se da ću uspjeti naći i "Mač sudbine". Ali čujem da je IPS izdavač pukao, a i prevodilac koji je preveo te dve knjige je umro.

Prevodilac koji je preveo "Poslednja želja" jeste umro ali su drugu knjigu preveli njegova žena i sin. Nadam se da će biti prevedena i izdata kompletna Witcher saga kao i treća zbirka priča (iako su samo dve priče u Geraltu u trećoj zbirci...)

Jedino ako se promeni izdavac.(IPS je u problemima velikim , razisla se redakcija , ne isplacuju honorare prevodiocima i drugima, prodaju knjizare).

Poslednja izmena:
Ja sam pročitao obe knjige i tek sada kad igram ponovo vidim šta sam sve propustio.

Imam jedno pitanje: Ima li neko predstavu gde je smeštena radnja igre u odnosu na ove dve knjige koje su se pojavile kod nas?

U knjizi Mač sudbine se spominje Triss Merigold kao jedan od čarobnjaka koji su poginuli u velikoj bici. A pojavljuje se u kecu, a vidim da će biti i u dvojci. Po knjigama je Jenefer u stvari Geraltova velika ljubav.

Nazad
Vrh Dno