Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Ova poruka me odusevila i ozbiljno razmisljam da uzmem original kad izadje.

Koji su oni kraljevi :Klanjanje

Drago mi je što postoje ovakvi developeri. Treba to ceniti.

Ovim ljudima svaka cast. Kupujem jos neki original pored proizvoda kompanija Valve i Blizzard.

The Witcher 2: Assassins of Kings Impressions - Exclusive First Look@ gamespot

The monster-slaying antihero Geralt returns for an all-new adventure that will look better, challenge you with choices that have real consequences, and offer a brand-new story in a dark fantasy world. We take an exclusive look.

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5U6xCLPVNZQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5U6xCLPVNZQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Original pada def :) Jos kad bih nasao original prvog dela..

samo se pitam kad ce tacno da izadje igra... tj kolko cemo morati cekati :trust:

samo se pitam kad ce tacno da izadje igra... tj kolko cemo morati cekati :trust:

Gamespot kaze

Exclusive First Look@ gamespot je napisao(la):
The Witcher 2 is currently planned for release in the early part of 2011 for the PC, and although CD Projekt Red is also interested in developing a console version of the game, other versions haven't been confirmed yet.

*ebemu kolje znam za to.umem i ja da citam sta pise na njihovom sajtu.. a ko njima da veruje... mislio sam konkretno kad...

Ima u Big Bang-u u Ušću prvi deo EE,
bilo je na polici jedno 4-5 komada danas sam video.
800 din je cena.

Verujem u svaku rec. :)

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IyRDwut8Us4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IyRDwut8Us4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Veoma bitna rečenica.

315e82o.jpg

+1 za kupovinu originala. U stvari, idem sad odma da kupim i 1. igru original :). Kakvi apsolutni mega-carOvi :happy::happy::happy:
Rec-2 o novom trejleru - hm, pa sama prezentacija mi se bas i ne svidja, nekako mi to sve mnogo bolje izgledalo u onom "leak-ovanom" trejleru. cini mi se da je tamo sve prljavije i vise mature-like. Ne znam da li se to samo meni cini, ili jos neko deli moje misljenje :/

Novi screen-ovi.

17903_02.jpg.jpg

17908_02.jpg.jpg

17906_02.jpg.jpg

17904_02.jpg.jpg

17909_02.jpg.jpg

17902_02.jpg.jpg

17907_02.jpg.jpg

17899_02.jpg.jpg

17905_02.jpg.jpg

17910_02.jpg.jpg

Jel se pominju neki system requirements?

Ovakvu igru mi ne pada na pamet da igram ako nije sve na max.

Када бих рекао да сам одушевљен то би било умањивање свега што пролази кроз мене док гледам скринове, трејлере и приче о овој игри.

Još jedan Witcher i ja sam prezadovoljan.

Extra su karakteri izmodelirani svaki im cast ,zadivljen sam, vidi se da rade kako to treba bolje malo vise vremena ulozit neka to valja, a ne kao neki druhi sto brze izdaju a posle sitni bugovi srozaju igri ocenu za 30, i pola ljudi batali igru

Moram opet kec da predjem ,trenutno samo Đragon Age može se porediti sa Witcherom.

Makar bila najveci junk na svetu kupicu original samo zbog stavova.

Nema šanse da bude junk, ako se oslanjamo na istoriju gejminga i prethodna iskustva, ljudi sa ovakvim stavovima nikada nisu pravili junk igre ali su često propadali (sad će neki pametnjaković da kaže da su propali jer su te igre junk...)

Od mene ce vala dobiti pare za oba dela.

Well, ako se osiguraju nekim dobrim izdavacom i plus poterajuto na dalje na ostale nonPC platforme eto njima bonus lova, sta konzolasi znaju sta je port :p

Lepo je videti da nisu pravili ljudi nikakav kompromis, otuda i TPS kamera a la Gears of War, borba koja se odvija sama od sebe dok ne stisneš tasterčić (X/A na konzoli kada iskoči, levo dugme miša kada se kursor zaplameni) i tako...:d

Ne znam, kada sam ja hvalio ovde Witcher na sva usta, imam utisak da je 4/5 foruma izmišljalo razloge zašto im se igra ne dopada, zašto je loša, zašto nije rame uz rame sa najnajrpgovima i zašto ne može biti, od najbanalnijih, preko tehničkih do objektivnih. Sada svi najednom složni u stavu da je sve super, zato što su ovi udarili u marketinšku priču koja je kontra popularnim tokovima :)

Je li gledao uopšte neko odavde poljsku seriju Witcher? Ako nije, toplo preporučujem, iako je samo socijalan tvrip u opticaju. Dodaje na lore, zanimljivo je osmišljena, baš onako za ljubitelje tog sveta.

zasto bi bilo ko gledao seriju kada imaju knjige da se kupe!

i ne razumem o kakvoj automatskoj borbi pricas? pola ljudi u prvih par meseci nije moglo da prodje sat vremena kroz igru jer nije moglo da skapira kako borba funkcionise (i cuvene biljke mesozderke u mocvari :d )

Znaš ti vrlo dobro o kakvoj automatskoj borbi se radi, o čekanju da se kursor zaplameni da bi se kliknulo opet, kao što se na konzoli čeka da zablinkuje X da bi pritisnuo X, dok heroj sam radi ono što radi :) To što gomila ljudi nema naviku da sluša, pa ne kapira kakvim komboom...uh, pardon, stilom :d treba da napadne jer je neprijatelj neranjiv na ostale komboe, pardon stilove, šta znam, mada čisto sumnjam da je broj tih "pola ljudi" :)

Oko serije - pa što vi igrate Star Wars igre kada ima filmova i knjiga, što ljudi gledaju Star Trek serije kada ima knjiga, što neko gleda Legend of the Seeker kada ima knjiga. Jednostavno, oni koji su fanovi univerzuma koji je odlično osmišljen žele da progutaju još. Zašto im braniti? :) Tim pre što je serija super urađena.

Jel' gledao neko ovaj film? Ocjena je katastrofa.

To je to :) Tj. to je film koji je nastao kao sublimacija svega iz serije. I kao i svi ostali filmovi koji se tako prave, nedorečen je i nedovršen. Izbačen je samo da bi se i na tu foru malo u'vatilo na popularnost serije. No, serija je sasvim dobra za sve kojima se Witcher-ov univerzum sviđa. To što se oslanja na knjige je problem za one koji je posmatraju tek tako na bum, iznenada, jer im mnoge stvari neće biti jasne, dok je to baš dobro za one koji su upoznati sa svetom.

Jako dobar video, nije nekog kvaliteta ali se moze primetiti, sto je vec receno, da nisu odustali od svog principa borbe, kamere, likova etc. Tacnije nisu, kao vecina drugih, pokupili "sve najbolje" od nekih drugih zanrova i napravili nekog hiper/super hibrida koji ce biti user-friendly sa sto vecom populacijom.
Pravice se ovde mali hype, mozda i malo veci ali ne smeta. Kao sto je neko vec rekao, samo je Dragon Age rame uz rame sa The Witcher-om i mislim da ce tako biti jos dugo. Svaka cast jos jednom CD Projekt-u. :smash:

Vrh Dno