Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ovo je meni izlazilo i dok mi nije bio banovan 360 i dok sam bio na LIVE-u. Taj "media update" koji zahteva jednostavno ne postoji, ovo je samo generic poruka. Xbox ne moze sada i nikad nije mogao da pusta avi fajlove.
Naravno ako je nekome bas do toga, lako se resi konvertovanjem u .wmv koji Xbox cita, postoji milion programa za video konverziju...

mislim da se ipak necemo sloziti oko ovoga da ne moze da pusta avi fajlove ali ajde da sacekamo da se javi neko ko zna i ko je pustao da ovo potvrdi! ja nisam ni pokusavao sve do juce jer za to mi sluze komp i dvd player a konzola za igru a ne gledanje filmova...

ajde mi samo objasni a sto bi prebacivao hard na drugu konzolu ako ova radi savrseno dobro!?

Ima ljudi koji su na banovanoj konzoli igrali sve igre i otvarali achievement-e, a onda taj hard prebace na nov 360 koji nije banovan i update-uju achievement-e na LIVE.

Ali veruj mi, znam koliko ljude kod nas zabole za ovo... ,)

Poslednja izmena:
Ovo je meni izlazilo i dok mi nije bio banovan 360 i dok sam bio na LIVE-u. Taj "media update" koji zahteva jednostavno ne postoji, ovo je samo generic poruka. Xbox ne moze sada i nikad nije mogao da pusta avi fajlove.
Naravno ako je nekome bas do toga, lako se resi konvertovanjem u .wmv koji Xbox cita, postoji milion programa za video konverziju...

Postoji taj update, mislim da se zove optional media update. Cini mi se da je radio i avi iako to nije bilo navedeno.

I koliko se secam nije mogao taj update da se skine sa sajta i da se posle primeni offline, morao je da se skine sa live-a direktno.

Poslednja izmena:
Postoji taj update, mislim da se zove optional media update. Cini mi se da je radio i avi iako to nije bilo navedeno.

I koliko se secam nije mogao taj update da se skine sa sajta i da se posle primeni offline, morao je da se skine sa live-a direktno.

Moguce.

Ja sam pre nekih par meseci secam se pokusao neki .avi fajl da pokrenem (tad sam jos bio gold member na LIVE-u) i isto mi je ova poruka izasla, nije nista pomogao ni LIVE. Mozda se u medjuvremenu promenilo.
A sigurno ima i veze sa tim sto .avi zapravo nije sam po sebi format (koji ili radi ili ne radi) vec "container format" koji u sebi moze da sadrzi razlicite codec-e koje Xbox ili moze da cita ili ne moze... Verovatno su u medjuvremenu dodali jos neke koje prepoznaje, znam samo da mi tad to sto sam hteo da pustim nije radilo...:d

Moguce.

Ja sam pre nekih par meseci secam se pokusao neki .avi fajl da pokrenem (tad sam jos bio gold member na LIVE-u) i isto mi je ova poruka izasla, nije nista pomogao ni LIVE. Mozda se u medjuvremenu promenilo.
A sigurno ima i veze sa tim sto .avi zapravo nije sam po sebi format (koji ili radi ili ne radi) vec "container format" koji u sebi moze da sadrzi razlicite codec-e koje Xbox ili moze da cita ili ne moze... Verovatno su u medjuvremenu dodali jos neke koje prepoznaje, znam samo da mi tad to sto sam hteo da pustim nije radilo...:d

Bas tako, zavisi sta ima u avi fajlu od kodeka.

Meni rade avi fajlovi. E sad ne znam jer zbog ovog poslednjeg offline update-a koji sam odradio da bi mogao da snimam na hdd ili zbog nekog drugog koji sam odradio dok mi konzola nije bila banovana... U pitanju je DivX kompresija, konkretno SW: Clone Wars onaj animirani film sam pustio i radio je bez problema sa flash diska...

Ima ljudi koji su na banovanoj konzoli igrali sve igre i otvarali achievement-e, a onda taj hard prebace na nov 360 koji nije banovan i update-uju achievement-e na LIVE.

Ali veruj mi, znam koliko ljude kod nas zabole za ovo... ,)

Jel to znači da mogu na novoj ne-banovnaoj konzoli da obnovim stari gamer-ski profil?

Jel to znači da mogu na novoj ne-banovnaoj konzoli da obnovim stari gamer-ski profil?

mozes pod uslovom da si redovno iso na live i da si tamo cuvo sve te dzidzabidze koje si dobijao u igrama... sada sve sto treba da uradis je da se povezes na live i odes na recoveri game tag i to ti je to!

pustanje filmova preko Xboxa direktno sa USBa ili preko Media Centra moze samo ako se sa Live skine licenca za Divx - sto je omoguceno updateom pre 3 godine.
kada se banuje Xbox, ukida se ta licenca, koja kosta od 5$ do 25$ zavisno od izvora informacije, i ukida se gledanje filmova i Media Center extender.... zato i trazi taj update sa Live, kako bi skinuo kodek.
@fi1ip - sledeci put kada iznosis tvrdnje proveri za svaki slucaj ili se makar ogradi od toga.

cak i sa lemljenjem i uncripple HDDa - licenca za Divx se vise ne moze vratiti... sem ako i za to jednom ne nadju reshenje ;)

Na obe konzole imam 2.0.8955.0 Dashboard :wall: pa me zanima da li je moguce da se uradi neki downgrade da bi se stavio JTAG?

nazalost za sada ne!!!

to bih hteo i ja ali nazalost nista za sada a dok sam imao one stare verzije dashboard-a nisam ni znao za to jtagovanje konzole tako da sada tu sam gdesam, verovatno ko i vecina sto bi htela ali nazalost ne moze!

Poslednja izmena:
Pa npr. da igraš bez diska u drajvu, da možeš da prikačiš eksterni hdd i da sa njega igraš (u slucaju da imaš arcade konzolu), da ubacuješ razne dlc-ove, da igraš XBLA igre (naravno, krekovane)...

Pa npr. da igraš bez diska u drajvu, da možeš da prikačiš eksterni hdd i da sa njega igraš (u slucaju da imaš arcade konzolu), da ubacuješ razne dlc-ove, da igraš XBLA igre (naravno, krekovane)...

Da li to znači da igre koje "kupim" ne moram da režem na disk nego samo Image file ubacim na taj eksterni HDD i šljaka bez diska ?

Da li to znači da igre koje "kupim" ne moram da režem na disk nego samo Image file ubacim na taj eksterni HDD i šljaka bez diska ?

Igra se ekstraktuje u folder. Ne koristi se image. Ja igram i Xbox 1 igre na jednom takvom.

Pozdrav ljudi!
Evo nabavih Xbox 360. Siguran sam da pise na milion mesta u prethodnih 207 strana gde u Bgd moze da se odnese konzola i da se moduje (ili sta vec) tako da mogu da igram igre skinute sa neta ali vas molim da mi neko ipak samo kratko napise/da hint jer nisam uspeo da nadjem pretragom...
Moze i na PrivateMessage da se javi ko zna ili radi to.
Hvala puno!

Kolko sam upoznat ne može svaka konzola da se JTAG-uje... To je bedak :(

Poslednja izmena:
Skinuo sam MW2 i pošto je on wave4 a moja konzola Jasper DVD Lite On, ima firmeware 1.51 uz pomoć 360 Waves Patcher prebacim ga u wave3. Narežem disk i konzola prepozna igru ali traži update da bi je startovala. E sad ako ubacim update ( sa USB-a ) igra će da radi, ali, moj trenutni Dashboard je 7371 i ako updejtujem biće novi a 7371 može da se JTAGuje. Dali ću ako updejtujem Dashboad izgubiti mogućnost JTAGovanja konzole ???

Poslednja izmena:
da li su jtag konzole bezbedne online?

Skinuo sam MW2 i pošto je on wave4 a moja konzola Jasper DVD Lite On, ima firmeware 1.51 uz pomoć 360 Waves Patcher prebacim ga u wave3. Narežem disk i konzola prepozna igru ali traži update da bi je startovala. E sad ako ubacim update ( sa USB-a ) igra će da radi, ali, moj trenutni Dashboard je 7371 i ako updejtujem biće novi a 7371 može da se JTAGuje. Dali ću ako updejtujem Dashboad izgubiti mogućnost JTAGovanja konzole ???
Ako hoćeš JTAG nemoj update-ovati dashboard. Koji je konzolin MFR DATE?

lol

Prilozi

• 1234605323941ts6.jpg
    1234605323941ts6.jpg
    123.4 KB · Pregleda: 63
Pa ako ćemo po krštenici God of War je starija igra i GoW inicijali se koriste pre nego što je Gears nastao. Nemo` da kradete:d. Koji of ybt:D

Vrh Dno