Šta je novo?

AION

Poz ljudi.. Ako bi neko bio ljubazan da mi poshalje trial na [email protected] da probam igru da vidim kakva je :) client sam vec skinuo.. e da, ostavite ujedno i server/frakciju/nick :)
Posle pauze od wow-a kojeg sam igrao 3god mozda krenem Aion :p

Bolje nemoj da krećeš sa AIONom, sem ako ne voliš da radiš jedno te isto bez prestanka. Pored grinda, ima preterano mnogo botova, a PVP se svodi na čist gank gde likovi na najvišim nivoima krstare i ubijaju likove na upola manjim nivoima koji ne mogu ni da im ogrebu oklop. Igra se plaća, a ista je kao i mnoge F2P azijske igre.

p.s. Igra na 30+ nivoima se kompletno razlikuje od one koju možeš da vidiš na nivoima pre. Ne znam da li sada ima trial verzija, ali ako postoji, preko nje nećeš moći da stekneš dobar utisak. Mnogi od nas su se zeznuli što su je kupili zahvaljujući utiscima sa closed/open bete koje su bile ograničene upravo na igru do 30. nivoa.

Poslednja izmena:
Eh... nishta onda chekam diablo3 :)

Do lvl50 je do jaja :). Kad udaris lvl50, smoris se ko crna zemlja. Ja vec dobrih mesec dana ne igram, ne znam ni da li cu se vracati u igru. Verovatno hocu kad implementuju 1.9 patch, lvl55, nova mapa, tamnice, armori, oruzja, sistem oruzja, to ce vec biti fino. Mozes poceti, ali pre bih ti preporucio da kupis acc nekoga ko vec ima lvl45 karaktera ili 50, da ne bi morao da grindas ko zmaj, a na low lvlima da vezbas skilove. I tako cekas 1.9 patch :)

Pa bre Aion je bila najbolja igra u japanu/korea (meni to sve isto ;p) 2008god.. nemoguce da od tada nisu sredili end game ;S

Aion jeste sjajna igra ali joj bas fali endgame, i bogami sa fenris setom su unistili craft. A ni sam fenris set nije lag za skupljanje, failovao sam 3 puta craft srca za leggings. Trebalo bi u skorije vreme da implementiraju 1.9, jer stvarno ce igra izgubiti preko pola igracke populacije.

Ja se neću vratiti u igru jer sam sve video, al ako neko hoće da kupi nalog povoljno, nek mi se javi. Ovo je jedan od likova http://uk.aiononline.com/characters/Telemachus/Valkyrie

Nisi sve video, al dobro :). Endgame pvp i nije bas gank. Ali ipak je dosadno jer ne mozes samo pvp jer ipak neka strana ima vise goldbuyera :). I igra je dosta nepravedna prema asmodean strani, duplo manje world bossova za farm. Inace, ako isto neko hoce da kupi acc poseban acc ranger lvl45 ako volite da budete najjaci u abyssu, war-a necu da prodam ako ne budem dobio lepu ponudu. Ranger http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=114380&serverID=49 i war http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=114105&serverID=49

Evo ja sam sve video u igri .... igrao sve instance ... zavrsio sve instance .... igrao svaki siege .... ubio svakog world bossa .... jedino nisam roknuo Tabathu u Dark Poeti .... ali realno kolicina grinda koja je potrebna za to .... kao jos jedan Fenris set :)
Razmisljao sam i necu se vracati :) ko je zaludan moze od mene da kupi igru za neku normalnu cifru .... imam par engame itema i ..... skupljam Fenris set .... na onom delu sa tokenima sam imam ih fazon pola. Sorcerer power ;)

Evo ja sam sve video u igri .... igrao sve instance ... zavrsio sve instance .... igrao svaki siege .... ubio svakog world bossa .... jedino nisam roknuo Tabathu u Dark Poeti .... ali realno kolicina grinda koja je potrebna za to .... kao jos jedan Fenris set :)
Razmisljao sam i necu se vracati :) ko je zaludan moze od mene da kupi igru za neku normalnu cifru .... imam par engame itema i ..... skupljam Fenris set .... na onom delu sa tokenima sam imam ih fazon pola. Sorcerer power ;)

Tokeni su najmanja briga za fenris xD. Mozes opusteno 5 dnevno uz sanse za gold item :). Ja imam raid group, tj grupu sa kojom sve radimo zajedno. Fali nam fenris samo da bi pokusali tahabata, posto smo vec iskraftali fire resist set ^^. Ali i oni i ja smo na pauzi, pa ako se vratim u igru (i oni), verovatno ce nam trebati mesec dana da zveknemo i purelorda :)

Topkeni jesu smesni ... ali zahtevaju vreme .... svaki repeat quest traje fazon 2 sata .... minimum ... i to samo ako si srecan da nadjes spot da grindas ..... jer kod nas na serveru si morao da se nacimas da nadjes spot gde nema nikoga .... a glupo mi je bilo da ubijam tudje mobove ..... mada samo to radio jednom botu :) islo je duplo brze ;). Blago vama kad ste se nacimali za fire rezz set .... ja kad sam shvatio da to treba da se cimam da pravim uporedo sa Fenris setom ..... tj onim ****nim hearth of magic .... jednostavno sam odustao ... nije nemoguce .... ali previse vremena + PvP u abyssu je postao dosadan ..... extremno .... a raditi DP svaki dan .... je takodje nezanimljivo posle par nedelja.

Poslednja izmena:
Pa ako grindas tokene, zahteva dosta vremena. Ali ja sam radio Adma/DP/Adma (3 tokena), farmanje sa sorkom oko 1h, tako da sam za nedelju dana umereno skupio :). Ali ima dana kad nemam nikakvog posla, te zalegnem i farmam kesh, 10mil dnevno samo od farmanja po osobi, i nekih 10mil od boss farma, tako da smo krpili po 70mil dnevno. Ali kao sto kazes trazi previse vremena. Pvp preovladjuje oprema, ali ipak je zanimljivo ako znas dobro da igras i sa istim timom ljudi igras od pocetka, razbijas full fenris likove (dredgion npr) jer bukvalno znas kako ko razmislja :). Ne markujemo vise, niko mi ne razbija cc i to bez markovanja :). I zanimljivo je recimo da se okupi sa elyosima i pravite duele. Ali takodje, i meni je dosadilo, te cekam 1.9 patch sa novom mapom.

Pa ako grindas tokene, zahteva dosta vremena. Ali ja sam radio Adma/DP/Adma (3 tokena), farmanje sa sorkom oko 1h, tako da sam za nedelju dana umereno skupio :). Ali ima dana kad nemam nikakvog posla, te zalegnem i farmam kesh, 10mil dnevno samo od farmanja po osobi, i nekih 10mil od boss farma, tako da smo krpili po 70mil dnevno. Ali kao sto kazes trazi previse vremena. Pvp preovladjuje oprema, ali ipak je zanimljivo ako znas dobro da igras i sa istim timom ljudi igras od pocetka, razbijas full fenris likove (dredgion npr) jer bukvalno znas kako ko razmislja :). Ne markujemo vise, niko mi ne razbija cc i to bez markovanja :). I zanimljivo je recimo da se okupi sa elyosima i pravite duele. Ali takodje, i meni je dosadilo, te cekam 1.9 patch sa novom mapom.

bas tako ..... ali najtuznije je sto tipa odem u dredgion .... krenemo da deremo premade grupu .... i oni pacovi krenu da nas trejnuju .... i to im je zabava 40 min .... lol .... mislim .... ako upadnem u neku retard grupu i oni krenu da nas rokaju ... ja iskuliram i pustim ih da pobede

Pa da, mada u 1.9 ispravljaju train mobova i assasin bug (bar su rekli xD). U dredg nikad ne odem u random grupu, uvek moja remade, ipak zelim da za 40min uzmem sto vise poena za vreme koje sam ulozio. Jednom smo odrali premade grupu za skoro 13k poena i to nam je falio jiana (chanter) xD http://img265.imageshack.us/img265/1870/aion0078k.jpg
Edit: Naleteh na jos jedan SS premade grupe koju smo pojeli i koji su poceli da treniraju na nas xD
http://img237.imageshack.us/img237/1045/aion0076y.jpg

Poslednja izmena:
pa i ja sam furao premade :) prvi put kad sam otisao dobio sam score slican onom tvom is prve slike ;) ali dzabe kad nema uvek ljudi sa kojima ides .... itd itd .... a da ne pricam da je dredgion ovek bio u vreme fort siege-a ..... a mi papci kao prva legija na serveru se non stop cimali i napadali ove buljase, koji nas nikad nisu napali na fort ako ga branimo.
To je jos jedan od razloga mog prestajanja ... nisam mogao vise da se ubedjujem sa ljudima da je glupo da idemo i napadamo jer oni to ne rade a mi ih tovarimo abyss poenima i medaljama za dzabe. Klasicna scena uvece:

nasa 2 forta ranjiva ..... njihova 2 forta ranjiva ..... i to nasi u lower abyssu njihovi u upper .... skupimo se da branimo .... cekamo 5 min ... nema ih ... odemo da napadnemo .... ZASTO ... zato sto su ljudi glupi ko daska.

Naravno dok se papci skupe gore ispred forta (jer pola njih ni posle mog 80og obracanja na ventu ne shvata da mozes da letis sa donjeg levela na gornji direktno bez teleportera) proslo vec 12-15 min ..... krenemo da napadamo kapiju .... i hvala bogu svi elyosi dodju .... imao sam i neke screenove kuci kad je minimapa crvena skroz ..... pazi ne kazem ja da nas nije bilo dosta ... ali uvek je lakse da branis nego napadas pogotovo kad imas kisk u fortu.
Posle 20 min ... ovi nasi ne prestaju .... forsiraju da napadamo ... iako je teoretski nemoguce ubiti deity-ja u upper fortu za 10 min dok ga brani 10 top legija .... mislim .... realno ....
Pazi imali smo i blistave trenutke .... kad odemo fejkujemo napad na njihov donji fort i onda uzmemo gornji od balaura, u jednom trenutku smo takodje drzali sve upper fortove ... itd itd ali .... onda su ljudi poceli da retardiraju ... i meni se smucilo.

A ***, neki ljudi vole da glume ramba xD. Na kalilu je jos veci raspad. Mogao si cak da citas dramu na forumu. Kod nas se prodaju fortovi xD. Tuzno ali tako je...

Igra je na 50 lvlu bukvalno pvp i samo pvp. End gmae pve je DP koji je onako , al se ne isplati raditi jel su dropovi toliko lwo da ono. Na Castor serveru , elyos strana (na zalost slabija) ima jos uvek nasih i trenutno drzimo miren fort preko mesec dana kao jedini elyos fort u upper , branimo ga od bukvalno 5x vise asmosa. Ko zeli nek se pridruzi da cekamo zajedno 1.9.
Poz

Igra je na 50 lvlu bukvalno pvp i samo pvp. End gmae pve je DP koji je onako , al se ne isplati raditi jel su dropovi toliko lwo da ono. Na Castor serveru , elyos strana (na zalost slabija) ima jos uvek nasih i trenutno drzimo miren fort preko mesec dana kao jedini elyos fort u upper , branimo ga od bukvalno 5x vise asmosa. Ko zeli nek se pridruzi da cekamo zajedno 1.9.
Poz

Ne bih da budem zanovetalo ali od kad je fort siege time smanjen na 30 min ..... grupa od 10+ ljudi moze da brani fort od gomile napadaca.

Sam sam jednom vajpovao elyos raid ..... roknuo im tanka .... a oni sjajni igraci nisu imali offtanka ili sta god .... 4k DP sorcerer skill je OP ;)

Sto se tice provog dela slazem se .... zato sam i prestao da igram, posle 2 nedelje DPa .... smucio mi se.

Uf, mesec i nesto dana nisam igrao xD. Od cetvrtka krece test klient 1.9 patch-a. Mozete se logovati sa vasim username i passom ;)

Hahahahaahah xD. Jos ga nisam probao, videcu ovih dana. Trenutno pigram hon i malo tales of fantasy. Sve zavisi od ovog patcha zavisi kad cu se vratiti il ne, tj. dal ce biti dobar i bas onakav kakvim ga opisuju.

Evo i ja planiram da kupim Aion, nego me zanima gde ima najvise nasih ljudi na kom serveru?
Da ne igram sa strancima...

Moj savet ti je - nemoj da kupuješ.

warmasteru...nesto sam malo pauzirao sa sa aion-om neka dva meseca (nakon 6 meseci "twink twink my lil sin" ;))..hmmmm...zasto svi toliko mrze twinks?.. :D..)..i sinoc slucajno vidim da je izasao 2.0!...
..je l si ga kupio?..kakav je?..je l su nerf-ovali rifting i pvp kao što se pričalo?..je l sve ono sto smo cekali i sto su obecavali!?..speak man speak! :D

Ne postoji ta količina patcheva koja može izmeniti suštinu ove igre - grind i gank.

..evo ga opet roboto... :)..
..joj sta znam...ja sam prilicno dugo igrao ovaj aion i pa...mrzelo me je da levelujem, a volim pvp..zabio sam se negde od 35-38lvl i onda me je u igri drzao rifting, gde kao sam kao solo rifter bio cesto extra zabavnim situacijama...npr bezim od,grupe elyja koji me jure..hide II..i bukvalno se krecem tih ~40sec u njihovoj grupi..sacekam da se udalje tenk i healer...i onda na brzinu zavrsim sa casterom (ne pomaze inst fear ;)..) hehehehe..i onda dok se ovi vrate opet sam pobegao...onda..opet hide II...i onda cekam da cler ozivi jadnog castera i opet jadni caster gine i gubi ap.. :D...joooooj...evo sav sam se najezio...samo kad se setim... :guitar: :bottle:

Poslednja izmena:
inace jeda cekam gw2..nadam se da ce biti kvalitetno uradjenog pvp-a u njemu..ali nesto sto sam negde procitao izgeda da ce akcenat baciti na pve :(..sto je tako bezveze i cudno za korejski mmo..znam da sam off topic, ali je l zna neko vise o tome...da ne preturam opet ogromnu gw2 temu..

Nazad
Vrh Dno