Šta je novo?

WD TV Live

• Začetnik teme Začetnik teme Zvone
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesam li ja propustio ili ....onaj ruzni wallpaper je i dalje aktuelan :wall:

ma ide mi rodjendan pa reko da devojka pokaze da me voli za 90 eura 🙂

...sprava je izuzetna, neces ni malo pogresiti! Nego, ne cini li vam se da je sa fontom >40 prored izmedju gornje i donje linije titla malo poveci...?! Korisno je sto su ubacili veci font, svakako bolje izgleda!

http://skyville.no-ip.org/Webfront_v2.0_BETA.rar

.:: Instalacija ::.

1- Connectuj se na wdtv box preko FTP
2- Browse to /var/www
3- Backupuj sadrzaj sa /var/www u neki lokalni folder
4- Izbriši sve iz /var/www
5- Uploaduj raspakovan RAR sadrzaj u /var/www
6- Otvori Fajervorks i kucaj http://your.wdtv.ip.here/ (zavisi koji je vaš ip od wdtv, moj je naprimer 192.168.1.101
7- Enjoy...

Prilozi

• webfrontv2_beta.jpg
    webfrontv2_beta.jpg
    225.7 KB · Pregleda: 143
iscitao sam svih 25 strana, i bas ste me navukli... 😀
presudno pitanje je sledece:
posedujem 5.1 zvucnike Xoro HXS 531 koji imaju DSP for analog surround sound from stereo source
konektori su na ovoj slici:
Image.aspx
da li cu imati 5.1 zvuk na njima? znaci, povezujem ih sa WDTV stereo izlaza na AUX ulaz na zvucnicima?

Ne. I nema sprave sa kojom ćeš to izvesti. rešenje je pojačalo ili slušaj stereo.
wd_tv-2_leaked_pic_rear_view.jpg

Poslednja izmena:
pa zvucnici imaju ovu opciju
Integrated DSP processor supports input Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic and Stereo...

inace kada pustam sa laptopa koji ima samo Realtek analogni izlaz za slusalice, zvuk se pusta na sve zvucnike...
gledam sta sve stize u paketu i vidim stereo zvucne kablove

WDTV_Live_Box2.jpg

posto WDTV ima DTS preko stereo konektora, u pakovanju stizu stereo kablovi, a zvucnici imaju DTS dekodiranje sa stereo ulaza...
gledam slicno pitanje i odgovor, pa mi sada nista nije jasno...

Verovatno ces imati zvuk na svih 6 zvucnika ali taj zvuk koj ces dobiti daleko je od DTS a odnosno full digitalije.
Na WDu za audio out imas dve opcije,stereo i digital,u tvom slucaju moras da biras stereo posto nemas optiku na zvucnicima i onda taj "krnjavi" XORO ko zna kako dekodira i pusta zvuk na sve zvucnke.Znaci cim povezujes chinchevima to nije digital vec analog veza.
Kao sto vidis ja sam isto muku mucio sa zvukom zbog WDa,sa Jezzerima nije moglo,onda sam kupio AV risiver na koji sam hteo da ih nakacim,posto je to bilo vrlo lose resenje vratio sam risiver p0pizd3o otisao u radnju i kupio logitech Z-5450.
E onda sam osetio sta znaci dititalni zvuk.
WD u kombinaciji sa z5450 li z5500 je bruka🙂)
POZZ

polako kume, mnogo je to para za jedno planinarenje... 😀

posto vec imam Xoro, mene za sada zanima da iskoristim te zvucnike. pitanje je da li ce to da radi, mislim dok ne probam - necu ni znati, ali makar da znam da li to teoretski moze?!?

Pazi,dok sam bio u raskoraku(prodao JAZZ i jurio da kupim logi)"drpio" sam na koriscenje iz decije sobe neke elta zvucnike, http://buy.fudzilla.com/deutschland/a69091.html Mislim da su veoma slicni tvojim.
Isao sam, WD-HDMI-plazma-iz plazme sa audio outa dva chincha u zvucnike i imao sam zvuk na svih 6 ili 2+1 zavisi sta izaberes na zvucnicima.
Ali kazem ti,nije to to.😀

Dobićeš stereo, dva levo dva desno. Mada pokušaj da nađeš adapter HDMI na 5+1, mislim da ima ta varijanta.

Nameravam da kupim ovaj player, a uz njega i 2.5" usb hdd. Citam da se nekima gasi hdd prilikom gasenja playera pomocu daljinskog (tj. prelaska u standby) a nekima ne.
Konkretno, nameravam kupiti transcend jetstore disk. Da li neko mozda ima iskustva sa ovakvom kombinacijom?
Ili gasenje zavisi od verzije firmware-a?
Hvala.

..da, zavisi od firmware-a...na b-radovoj modifikaciji je moguce ostaviti ukljucenim USB...

Pre nekoliko dana sam dobio ovaj pdlican uredjaj i radi sve super osim malog problema oko titlova.Na pojedinim titlovima nema slova š i ž tj u vecini titlova , na ostalim uredjaima ide sve normalno. Probao sam sa vecinom sovtvera ali uvek je isti problem.Da li ima neko resenja za ovaj problem?

Pre nekoliko dana sam dobio ovaj pdlican uredjaj i radi sve super osim malog problema oko titlova.Na pojedinim titlovima nema slova š i ž tj u vecini titlova , na ostalim uredjaima ide sve normalno. Probao sam sa vecinom sovtvera ali uvek je isti problem.Da li ima neko resenja za ovaj problem?

Jesi li probao u system setting, da podesis encoding support na Central Europe?

I meni malo to smeta, ali ne može. Da li si probao novi FW sa 44 fontom, izgleda mnogo bolje.

titl bude na odgovarajućoj poziciji jedino ako se sa mkvmerge ubaci u mkv fajl. situacija sa titlom je ista i kod gen.2 kada ga čita iz eksternog fajla. čudi me da i dalje taj problem nisu rešili kod gen.1 je to bilo ok.

...ne za sada, ali sto da ne u nekoj narednoj verziji...?! 🙂 Vazno je da imamo podrsq i da oni rade na stalnom usavrsavanju fw-a, reaguju na sugestije sa wdc foruma...pozzz i uzivaj!

Jos jedno pitanje od mene.Sto se tice interneta na wd-u , da li se moze osim youtube otvarati stranice kao npr google i td?

Nazad
Vrh Dno