Podeshavanja fotoaparata su standard, pa ce se ponashati isto na svakom fotoaparatu, sa zanemarljivim odstupanjima.
Evo ja imam na-brzaka primer fotografije auto vs manual uradjen matorim Canonom A85, vec sam nekom kachio da vidi razliku, i nije potrebno pola sata nameshtanja da bi se to uradilo, najveci problem mi je bio da klinac stoji na mestu minut
![]()
![]()
Zaboravih, meni je i novi Ixus120 izuzetno interesantan zbog svoje "malenkosti"... :d
U medjuvremenu pojavljuje se jos interesantnih modela poput Fuji F70exr (10x zum), za koji korisnici kazu da pravi mutnjikave slike.
(puca pri nošenju) i imaju lošiju bateriju.
Tu u ovoj klasi ulazi Samsung wb550 i sony h20 koji nisu loši.
Sony's new Exmor-R sensor certainly delivers the goods in terms of image quality, with the promise of better low-light performance borne out in practice. Despite having such a small image sensor, the WX1 produces impressive results up to ISO 800, with noise not really becoming apparent until the relatively slow speed of 1600.
bitan mi je trenutak!
Pa ti ako ceh da koristish automatiku, shto ti smeta point and shoot ?
I gde si cuo da je automatika slaba, od lekse ?![]()
To sto ti je bitan trenutak ne znaci da ne treba da naucis da trenutak predvidis i u skladu sa tim podesis aparat te mu tako ne dopustis da on misli umesto tebe i od trenutka napravi apstraktnu sliku jer ne zna da je nekad neophodno izmeriti svetlo u tocki ili podeksponirati za blendu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari