Ju mast bi dzouking

arty:
Pa nego sta cemo da koristimo ako ne original? :wall:
Ovo me podseca na klasicna srpska posla. Ja sam za svoju ikonicu izrenderovao scenu u OpenGL-u i smanjio tu sliku na 48x48. Ali ocigledno sam mentol, jer sam po tvom misljenju trebao da ukucam sta mi treba u google i da skinem ikonicu sa prvog rezultata koji mi iskoci. Grafiku u mojoj aplikaciji takodje je radio covek koji je i potpisan u igri, drugacije se
ne moze i
ne sme; a sumnjam da developeri VIP Bioskopa imaju dozvolu od Minhenskog bioskopa za preuzimanje slika.
To je cena koju moras da platis ako pravis servis koji radi preko net-a. Zamisli hoces da napravis aplikaciju koja ti u svakom trenutku ispisuje kursnu listu. Bato, neke nase banke taj servis
naplacuju. Ne smes preuzeti takav sadrzaj sa njihovog sajta
bez dozvole ili
da platis, makar bio i Cak Noris. Krstarica ima pravilo da se ne sme preuzimati sadrzaj, oni su ga preuzeli, cak i u istoj formi u kojoj se pojavljuje na sajtu. Da li imaju dozvolu ili ne, moze se proveriti uvek.
Jeste da banalizujem, ali to je kao da ja sad napravim aplikaciju koja otvori obican WebView na telefonu i ode na Facebook i eto, kakvu sam ja social aplikaciju izmislio, svaka mi cast.
Priznajem preterujem, preterujemo ovde svi jer smo ogorceni rezultatima. Ali mi ne kazemo da treba nekoga lincovati zato sto je maznuo ikonicu, sliku, ovo, ono... mi samo kazemo da takva aplikacija koja nema cak ni svoj UI, a kamoli servis, nema na osnovu cega da pobedi.