Zaista je smesno porediti ETF i PMF sa FON-om!
Samo uzmite spisak predmeta vezanih za IT i bice jasno i zasto!
Naravno sa se skolstvo treba menjati, ali ne konceptualno nego gradivom!
U IT ima toliko "grana" koje je tesko kvalitetno obuhvatiti jednim fakultetom. Fakultet ti pruzi osnovu, a na tebi je da se pronadjes u necemu od toga!
Sigurno necete naci jednog coveka koji kvalitetno poznaje baze, web, arhitekturu racunara, java/c#, c++, programiranje ukontrolera i uprocesora, vhdl, logicko projektovanje, algoritme AI-a....
E pa sve se to, na primer, radi na ETF! Zar je za ocekivati da kada se odatle izadje covek bude strucan za sve!?
A sada malo o main temi:
VIP bioskop se pojavio vise puta na marketu jer su imali problema sa tim da se app nije videla na tattoo. Zbog toga je ima pod vise imena, packova,...
Ono sto ja mogu da garantujem jeste da main programeri (Milan & Milan) nemaju nikakve veze sa namestanjem. Spreman sam ruku za to da dam.
Nesko im je bio mentor prilikom izrade,a da li je on nesto uradio na svoju ruku...ne mogu ni potvrditi niti negirati!
A da je izbor vecine pobednickih aplikacija skandalozan, jeste!
Mene vise boli sto se nisu udostojili da mi odgovore na mail razlog moje diskvalifikacije!
U redu, za*eb'o sam negde, al' kazite gde!!!
Na tri maila mi nisu odgovorili!
Neko pomenu zalbu! xa xa! U uslovima konkursa pise da imaju diskreciono pravo pri izboru pobednika sto u prevodu znaci da ce izabrati pobednike i svi mi kolektivno mozemo da ih povucemo za vodokotlic da voda ode zajedno sa ovom farsom!!!