Šta je novo?

WD TV Live

Jel moze neko da pristupi na http://wdtvforum.com/ Meni javlja FORRBIDEN

Izasao je novi Bradov firmware, donosi velika poboljsanja, upravo ga testiram.:banana:

Radi YouTube HD! :):cigar:

Podrska za shoutcast i za IPTV! :guitar:(ovo jos nisam provalio kako, a ne radi forum pa da vidim) :(

Sa novim firmwareom radi 100% YouTubeHD, a takodje i u okviru Live365 u sekciji VIP imate shoutcast radio kanale, ukljucijuci i domace!:banana:

Stvarno dobra i korisna stvarcica.

Sa novim firmwareom radi 100% YouTubeHD, a takodje i u okviru Live365 u sekciji VIP imate shoutcast radio kanale, ukljucijuci i domace!:banana:

Vidim ,predpostavljam da si instal novi firmw(b-rad),zanima me samo,..jer izgleda ili nesto konstantno gresim ili .....,al prilikom gasenja wd live.,ostaje mi upaljen usb(hard disk,nebitno koji,..korsitim ih vise,..izmedju ostalog wd book). Dobio sam info da je to poboljsano,da gasi usb-e,al meni i dalje rade,..sa novim firmw.gde je caka i sta ja to ne znam :mad:

Vidim ,predpostavljam da si instal novi firmw(b-rad),zanima me samo,..jer izgleda ili nesto konstantno gresim ili .....,al prilikom gasenja wd live.,ostaje mi upaljen usb(hard disk,nebitno koji,..korsitim ih vise,..izmedju ostalog wd book). Dobio sam info da je to poboljsano,da gasi usb-e,al meni i dalje rade,..sa novim firmw.gde je caka i sta ja to ne znam :mad:

Imam isti problem, da i je rešen novim B-rad FW.
Kakva je razlika između instalacije minimal i Full.

Imam isti problem, da i je rešen novim B-rad FW.
Kakva je razlika između instalacije minimal i Full.

1. Maja to nije problem. To je ostavljeno da radi zbog ljudi koji bi da preko mreze pristupe hard disku bez ukljucivanja WDTV uredjaja. Imate u custom-options da iskljucite to. Znaci edit fajla i skidanje # oznake...itd.

2. Minimal opcija nema php/python/perl/nzbget/deluge/lighttpd.

Gde grešim.
Instalirao sam novi B-rad - minimal. Podesim u S00custom-options font 44 ali neće da mi prikaže novi font. Ugasim i upali, ništa. Isključim iz struje i uključim i opet ništa. Da li se ovaj fajl stavlja bez ekstenzije ili tu grešim.

A custom mi ovako izgleda:
## change subtitle size to one not menu-selectable
config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=48
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=50
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=52
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=56
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=60
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=64
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=68
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=72
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=76
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=80

I kako ti radi Live365 nije mi jasno, kod mene je isteklo 30 dana i nema šanse da radi VIP station, a o domaćim stanicama da i ne pricam.

Gde grešim?

Gde grešim.
Instalirao sam novi B-rad - minimal. Podesim u S00custom-options font 44 ali neće da mi prikaže novi font. Ugasim i upali, ništa. Isključim iz struje i uključim i opet ništa. Da li se ovaj fajl stavlja bez ekstenzije ili tu grešim.

A custom mi ovako izgleda:
## change subtitle size to one not menu-selectable
config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=48
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=50
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=52
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=56
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=60
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=64
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=68
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=72
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=76
#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=80

I kako ti radi Live365 nije mi jasno, kod mene je isteklo 30 dana i nema šanse da radi VIP station, a o domaćim stanicama da i ne pricam.

Gde grešim?

Dobro si uradio edit. Sto se tice fonta, ako ocekujes da ga vidis u settings to nema sanse. Povecan ce ti biti kad pustis film, ali u settingu ce pisati i dalje 40. Zato ne ulazi vise u subtitle setting kad ga jednom promenis da ga nebi vratio na staro.

Oko live sam odgovorio u predhodnom postu. Znaci nije live365 nego shoutcast.:guitar:

Pitanje je dal ce da ti radi na mini verziji. Bolje ubaci normalnu.:cigar:

Boki kada stavim USB sa custom, šta tačno treba da uradim?

Proradio novi font, Youtube ali ovaj radio samo one slobodne stanice na Live365. Kako to funkcioniše pojma nemam i ne mogu da skontam.
I gde se tačno nalazi taj shuotcast.

* included live365-switcher (WDLXTV-Live) (requires LIGHTTPD=ON)
*** rezmus ShoutCast-proxy live365-switcher included (see S00custom-options)

Ovo ne znam šta znači?

Poslednja izmena:
Proradio novi font, Youtube ali ovaj radio samo one slobodne stanice na Live365. Kako to funkcioniše pojma nemam i ne mogu da skontam.

Ovo ne znam šta znači?

Kad udjes u live365 u sekciji VIP imas shoutcast radio stanice. Ako ti kojim slucajem ne radi ubaci liniju :

config_tool -c LIVE365_SWITCHER=shoutcast

Ovo ne znam šta znači?

Znaci ne moze mini verzija.:,,:

Vlasnici doticnog uredjaja, da li i kako je resena podrška torentima ?

Gde ovo staviti u kom redu jel bitno jel neko probao ovo i uspeo?

A telnetom, posto sam stručnjak za Linux, odustajem, prelazim na radio na baterije.:bottle:

A telnetom, posto sam stručnjak za Linux, odustajem, prelazim na radio na baterije.:bottle:

Hahahaha. Udji u hiperterminal AKO KORISTIS XP . Napravi novu konekciju. TCPIP. Connect. user je root, pass nema---samo enter.
Onda pusti:

enter

GOTOVO:cigar:

Poslednja izmena:
Jucer sam probao da se malo igra,..onaj 365 radio,..isteklo,..i sad,jel ima neka caka da se aktivira VIP nalog,..odnosno,..nisam skapirao(sto mi ocigledno ide od ruke) kako je moguce naci domace kanale,..sto se ostalog tice,..stvarno mi sve radi,..i mkv na ovom poslednjem b-radu,youtube,...al me mnoogooo nervira sto sma razumeo da je podeseno da se kada se iskljuci wd gase i i usb-i,medjutim ne gase,probao sam na prethodnoj verziji da naknadno to ispravim,nije radilo,..,nisam pametan vise,a na onom oficijelnom wd firmv.,samo kada vidim onaj wallpaper,povraca mi se,...sve ostalo je manje vise ok,...a kako vidimm,taj wall im je bas omiljen,a drugog ni nema:mad:

Jucer sam probao da se malo igra,..onaj 365 radio,..isteklo,..i sad,jel ima neka caka da se aktivira VIP nalog,..odnosno,..nisam skapirao(sto mi ocigledno ide od ruke) kako je moguce naci domace kanale,..sto se ostalog tice,..stvarno mi sve radi,..i mkv na ovom poslednjem b-radu,youtube,...al me mnoogooo nervira sto sma razumeo da je podeseno da se kada se iskljuci wd gase i i usb-i,medjutim ne gase,probao sam na prethodnoj verziji da naknadno to ispravim,nije radilo,..,nisam pametan vise,a na onom oficijelnom wd firmv.,samo kada vidim onaj wallpaper,povraca mi se,...sve ostalo je manje vise ok,...a kako vidimm,taj wall im je bas omiljen,a drugog ni nema:mad:

Live365 je i moja boljka. Nema šans ništa da ukapiram osim onoga free station. Kako u search naći neku našu free stanicu, šta ukucati, može li to, itd itd...čak sam našao i neke passworde ali ne rade.

Ako hoćeš da se gasi USB otkaci u custom, negde pri dnu:

##turns off 5V to USB Bus on standby (when you press power off on remote)
## this action is prevented by the following:
## - root.bin active
## - OSD Theme active
## - Optware active
## - app.bin active
## - Deluge or NZBget enabled
config_tool -c USB_POWER_OFF=1

pa niko mi ne odgovori za torrente to je presudno dal da pazarim ili ne ?

Evo pune liste sta je urađenno u novom Prerelease 1.02.19:guitar:

· Added larger subtitle font size options.
· Added European language input for keyboard.
· Added serial and part number to About page.
· Added support for embedded subtitles in mpg files.
· Added new category in Photo/Video to view by date.
· Added a field in network settings for changing the workgroup name.
· Added ability to play a video from the preview window without restarting.
· Added username/password feature for SAMBA security.
· Added Wireless LAN strength bar in Network info page.
· Changed default browsing by date to start with the latest files first.
· Changed video browse default to "Preview Mode" instead of thumbnail mode.
· Corrected several language translations issues.
· Resolved issues with subtitle sync adjustment.
· Resolved abnormal display of BMP photos through a media server.
· Resolved Audio channel information shows up in AutoPlay mode.
· Resolved Blu-ray ISO subtitle not displaying throughout VIDEO playback.
· Resolved Blu-ray slow playback across SAMBA.
· Resolved camera files not enumerating correctly in mass storage.
· Resolved login issue with SAMBA after exiting screen saver.
· Resolved DVR-MS black screen problem on resume after forward and rewind.
· Resolved external sub/idx subtitles flashbacking issue.
· Resolved playback across media server failures.
· Resolved hard drive icon from disappearing in the video list under preview mode.
· Resolved issue of HDMI becoming jittery after long time play.
· Resolved M4V files not supporting fast forward and rewind.
· Resolved manual network addressing issue.
· Resolved missing shuffle & repeat icon for slideshow within Flickr.
· Resolved music search not displaying playlist names.
· Resolved network devices (SAMBA) disappearing without warning.
· Resolved PTP issue of unsupported video file formats DX6490,DIMAGE Z2 & X1, Optio 555 and DMC-FX2.
· Resolved Sony Walkman not showing photos within directory.
· Resolved unsupported file formats not showing an error message.
· Resolved video playback overscan issue for CRT TVs.
· Resolved WIFI Belkin F6D4050 with RAlink 3070 chip and Linksys WUSUB100 Ver 2.
· Resolved WIFI ZyXel NWD-270N dongle not enumerating

pa to bi bio slag na tortu , kupujem ga zbog gledanja filmova :)

Vrh Dno