Poz!
Hteo bih da updateujem bios na ovoj ploci, pa me zanima kakva poboljsanja donosi novi, i da li ima nekih vezano za overclock?
Flesuj 2102 bios ! Mislim da se sa ovim malo bolje klokuje. Imam pozitivno iskustvo sa njim.:wave:Poz!
Hteo bih da updateujem bios na ovoj ploci, pa me zanima kakva poboljsanja donosi novi, i da li ima nekih vezano za overclock?
hvala, probacu. Da li da koristim program sa asusovog sajta za update? i da li mogu nesto da zeznem :S, posto ima raznih upozorenja...
Za razliku od Asusovog prateceg softvarea za plochu.Nikako raditi flesh biosa sa tim programom. Kod dosta ljudi je pokvario bios i upokojio plocu.
EZ Flash update iz biosa odlicno radi posao.
recite mi jednu stvar, ne moram da nista radim posle preuzimanja filea od strane biosa sa Sticka, samo 3 puta enter , nista vise ili ...
Ja u biosu imam Tools i onda AZUS EZ Flash 2 to je pretpostavljam taj deo update-a i onda odabrati file *.rom sa usb-a i to je to ? ... još mi samo recite gde da nabavim najbolji verziju Bios za moju P5Q Deluxe ploču ?
Hvala unapred
E sad imam jednu nedoumicu u vezi flesovanja bios-a pretpostavljam da svaki novi fles fail sadrzi i stara podesavanja (ispravke biosa) i nije potrebno instalirati sve zakrpe vec samo zadnju, da li gresim ili ne?
E sad imam jednu nedoumicu u vezi flesovanja bios-a pretpostavljam da svaki novi fles fail sadrzi i stara podesavanja (ispravke biosa) i nije potrebno instalirati sve zakrpe vec samo zadnju, da li gresim ili ne?
Tedoh reci ispravka svih bag-ova, inace ima P5QL Pro pa cu da vidim koji je zadnji i da instaliram, da li ici preko EZ ili iz windows-a?Nema zakrpe! Samo zadnji bios.A za P5Q plochu je 2102 zadnji.:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari