Šta je novo?

asus P5Q bios update

Outlander

Cenjen
Učlanjen(a)
25.12.2009
Poena
154
Poz!

Hteo bih da updateujem bios na ovoj ploci, pa me zanima kakva poboljsanja donosi novi, i da li ima nekih vezano za overclock?

Poz!

Hteo bih da updateujem bios na ovoj ploci, pa me zanima kakva poboljsanja donosi novi, i da li ima nekih vezano za overclock?
Flesuj 2102 bios ! Mislim da se sa ovim malo bolje klokuje. Imam pozitivno iskustvo sa njim.:wave:

hvala, probacu. Da li da koristim program sa asusovog sajta za update? i da li mogu nesto da zeznem :S, posto ima raznih upozorenja...

ubaci sam bios file na usb stick, udji u bios [deo za update bios-a] i tri puta udarish enter i to je to...

Ne treba ti nikakav program - uradi tako kako je Oki predlozio.

hvala, probacu. Da li da koristim program sa asusovog sajta za update? i da li mogu nesto da zeznem :S, posto ima raznih upozorenja...

Nikako raditi flesh biosa sa tim programom. Kod dosta ljudi je pokvario bios i upokojio plocu.
EZ Flash update iz biosa odlicno radi posao.

recite mi jednu stvar, ne moram da nista radim posle preuzimanja filea od strane biosa sa Sticka, samo 3 puta enter , nista vise ili ...

recite mi jednu stvar, ne moram da nista radim posle preuzimanja filea od strane biosa sa Sticka, samo 3 puta enter , nista vise ili ...

Nista vise.Mozda na pocetku da pokazes plochi gde se nalazi bios file.
( Naravno i da pazis da ne nestane struje u trenutku flesa)
Sve ukupno traje 20-tak sekundi.:wave:

Ja u biosu imam Tools i onda AZUS EZ Flash 2 to je pretpostavljam taj deo update-a i onda odabrati file *.rom sa usb-a i to je to ? ... još mi samo recite gde da nabavim najbolji verziju Bios za moju P5Q Deluxe ploču ?

Hvala unapred

Ja u biosu imam Tools i onda AZUS EZ Flash 2 to je pretpostavljam taj deo update-a i onda odabrati file *.rom sa usb-a i to je to ? ... još mi samo recite gde da nabavim najbolji verziju Bios za moju P5Q Deluxe ploču ?

Hvala unapred

Jeste treba ti Asus EZ fles a bios treba da skines odavde:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=esOE5RDJVEmQI86w&content=download
Raspakuj ga na fles i neka nista vise ne bude na flesu sem bios fajla.:wave:
i enjoy

E sad imam jednu nedoumicu u vezi flesovanja bios-a pretpostavljam da svaki novi fles fail sadrzi i stara podesavanja (ispravke biosa) i nije potrebno instalirati sve zakrpe vec samo zadnju, da li gresim ili ne?

E sad imam jednu nedoumicu u vezi flesovanja bios-a pretpostavljam da svaki novi fles fail sadrzi i stara podesavanja (ispravke biosa) i nije potrebno instalirati sve zakrpe vec samo zadnju, da li gresim ili ne?

Flesuj zadnju verziju i vozi...:smash:

Nema zakrpe! Samo zadnji bios.A za P5Q plochu je 2102 zadnji.:wave:

Skines zadnji bios za tvoju plochu sa Asusovog sajta.
Preko EZ flesha.

Nazad
Vrh Dno