Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Da, ali to onda povlači i organizovanje svakog ponaosob i praktično klansko igranje :)

Klanska igranja su se jako "lepo" odvijala sa bench ekipom. :wall:
Treba igrati ovo iz zezanja, ja u zivotu vise ne bi igrao klanski nesto, to je bre obaveza, ko da imas drugi posao. Mnogo nerviranja ni zbog cega.

Zato i kažem, to treba po svaku cenu izbeći. Ali ako ćemo svi đuture iz zezanja, znajući kako igra većina, opposite side je na.ebala :D

Pa mislim da je KZ2 bio mala maca koliko se ekipa navukla. Evo 4,5 ljudi svako posle podne cepa BC2.
Uvece nas bude i do 10, a jos 3,4 coveka treba da kupe BC2.

Do sada sam igrao BC2 , ne mogu vise , oci su mi ispale . :D

Milimetar je falio da u svoju kolekciju dog tagova uvrstam i Bobov . . . taman da Bobi popije jedan ''kundak'' , a od niodkuda iskoci lik ispred njega i tako mi onemogucio veliko slavlje :d

Do sada sam igrao BC2 , ne mogu vise , oci su mi ispale . :D

Milimetar je falio da u svoju kolekciju dog tagova uvrstam i Bobov . . . taman da Bobi popije jedan ''kundak'' , a od niodkuda iskoci lik ispred njega i tako mi onemogucio veliko slavlje :d

Haha, to trazis osvetu za KZ2 kundak ? :-devil-:
Mojne bolje da igras protiv mene, pitaj Borisa kako se smeje kad pocenem da masem nozem. :D

Sad mi je jasno zašto ova igra nije "veličanstvena" i popularna kao MW2. Cela igra je jedna velika zahebancija na račun America's The Greatest bullshita. Sami kraj je najbolji dokaz toga :d

Sad mi je jasno zašto ova igra nije "veličanstvena" i popularna kao MW2. Cela igra je jedna velika zahebancija na račun America's The Greatest bullshita. Sami kraj je najbolji dokaz toga :d

Sta se desava na kraju?

Zar postoji neko ko igra SP :laugh:

Inače, hardcore nema toliko recon koliko si čuo, primetno ih je manje.
Igrali smo kimi, mespatla, serbian i ja danas par partija hardcore Conquest.
Bilo je poprilično dobro.

Glavna je fora imati upaljenu slušalicu. Ništa više.

ma bez sluske nista. kad smo uleteli u prvu partiju, nasa strana je gubila pa smo ih dobili, drugu smo ih masakrirali. ali poenta je da smo igrali po dogovoru, bez toga nista ne bismo uradili..

Pored onakvog multija, ne vidim poentu da neko troši vreme na SP.

Dao sam pare na igru, naravno da ću sve u njoj da vidim, a ne tako sve na polovično da radim. Ne osećam se dobro ako kampanju nisam odigrao :)

Poslednja izmena:
Batice moras biti vise samnom u tenku. :)

Samo kada bi se smilovali ovi iz DICE-a da izbace neki patch koji ce da mi vrati repair tool posto je sad zaglavljen. Koliko bi sve bilo lakse za situaciju sa tenkom.

Nego Bobe gde nauci da vozis copter onako dobro, koje komande koristis i kako ga vozis. Veceras sam bas sa Bobom imao dosta resetanja iz vazduha :D a vozio je bas taman da mogu da stignem da pogodim nekoga.

Bio sam i ja sa njim danas u Black Hawk-u, nisam siguran da je on vozio, imao je onaj "play" znakic pored imena, to bi trebalo da je onaj ko upravlja vozilom.. Dobro je vozio jedno minut, posle nas je skrljao negde :d

Bio sam i ja sa njim danas u Black Hawk-u, nisam siguran da je on vozio, imao je onaj "play" znakic pored imena, to bi trebalo da je onaj ko upravlja vozilom.. Dobro je vozio jedno minut, posle nas je skrljao negde :d

Uuuu, mi smo se vozili super ali da ne poverujes koliko su ovi sa zemlje bili precizni :p

Drugi put mi jedan papan zauzeo desni minigun a sa leve strane nisam mogao nista da uradim.

Aaa, provalio sam kako se vozi copter, kad budemo igrali mape gde ih ima prepustite mi voznju slobodno. Moracu jos malo da izvezbam manevre za izbegavanje ali mogu da pilotiram vrlo dobro, jos ako se potrpa nas nekoliko da sipa olovo na ove dole eto uzivancije :D

Daj ti meni bagi svaki dan, kakav choper.. ;) Igram Squad Deatmatch malo, odlicno je, 4 squad-a jedni protiv drugih (ustvari 2 prijateljska protiv 2 protivnicka), jedan tenk na mapi, i koji squad prvi dodje do 60 ubistava (ili 50). Super je ako znas da neces imati vremena za Rush koji zna da potraje nekad dosta.. ovde se runde relativno brzo zavrsavaju.. igra se samo na jednom delu mape, recimo na Arici je onaj drugi bomb site..

Poslednja izmena:
Da zna rush da se nekad oduzi u nedogled pogotovo ako su oba tima dobra, ja cu u svakom slucaju igrati sta god ako imam dobre partnere.

Da... jedino mi jos Conquest nekako ne lezi, mozda nisam bio na pravom serveru u pravo vreme, sa dobrom ekipom (nasima).. Taj koncept mi se nije svidjao ni u KZ2.. kao drzi mesto, pa ti zauzmu drugo, pa aj trk tamo, pa trk vamo.. plus ona sirena :d Nego sam se izgleda navukao na klanje, ima nesto u onom zvuku zabijanja nozekanje, pruza neku bolesnu satisfakciju :d

Ne znam dal je BC1 imao jaci ili slabiji start, ali ovo nije bas kao sto sam ocekivao. Mislio sam da ce plane bar 1 mil prve nedelje. Ljudi ne znaju da cene kvalitet vec samo mrtvi hype i marketing.
http://www.vgchartz.com/games/game.php?id=31438

Ljudi su i u slučaju MW2 uglavnom igrali SP a takav slučaj je i ovde. Razlika je što su MW2 radili (pravedno otpušteni) Ameri dok su BC2 radili Švedi koji jednostavno nisu u stanju da Ameriku predstave na način na koji oni vole da budu predstavljeni kao i da ubace ubijanje nedužnih civila. To je jedini uzrok zašto se BC2, kao miljama kvalitetnija igra od MW2 po svim parametrima, slabije prodaje od poslednjem IW-ovog bisera.

Ne znam dal je BC1 imao jaci ili slabiji start, ali ovo nije bas kao sto sam ocekivao. Mislio sam da ce plane bar 1 mil prve nedelje. Ljudi ne znaju da cene kvalitet vec samo mrtvi hype i marketing.
http://www.vgchartz.com/games/game.php?id=31438

Koji bre VGchartz, nemoj me za*ebavati.. :)

Ljudi su i u slučaju MW2 uglavnom igrali SP a takav slučaj je i ovde.

E? :) MW2 se uzima sigurno 50:50 u odnosu SP i MP dela.. Poznati su po odlicnim kampanjama, ali od COD4 je mozda cak i poznatiji po svom multiplayeru i da je to razlog zasto ga ljudi uzimaju..
Dok je Battlefield ime verovatno svima poznato kao multiplayer igra i prvenstveno zbog toga se i uzima..

Poslednja izmena:
Da li je BC2 bas toliko dobar?
Nikada do sada nisam ozbiljnije igrao FPS MP na konzolama, koliko je pametno poceti bas sa BC2 ;) ?

Meni je pre do bar..

a sto ne bi poceo sa bc2? :). ako vec oces da igras mp, onda uzmi ono sto svi igraju trenutno. dzaba da pocinjes sa necim sto niko ne igra :p

i sta ti znaci "bas toliko dobar"? :). goty dobar? :D .. elem, dovoljno je dobar da ga valja probati, pa ako ti se svidi, svidi :)

Kimi je uzeo zbog kampanje, tako da ne znam koliko je pametno slusati njegove savete :d

'Previse advanced' ne znam tacno na sta mislis, ali ono, mod koji se najvise igra, Rush, cilj je postaviti bombe na dva sajta i ubiti svakog ko te onemogucuje u tome :) ako si attacker, ako si defender suprotno od toga.. Dakle cilj je jako prost, ali ga mozes odraditi na gomilu nacina, jer imas vozila, 4 klase, razne rute kojima mozes prici... u svakom slucaju, neverovatna zabava i atmosfera, zvuk da ne pominjem.. dovoljno sam :)

Nazad
Vrh Dno