Ocito iz ovih razlicitih ugovora se vidi kolika je
to ne briga o starim korisnicima koji trpe po dzepu.
Ne znam da li bi me sada i zadrzao Lelekom i ako bi mi
dozvolio da napravim novi ugovor 4MB po ceni jednog (studentski)?
Odlaze im korisnici stari samo tako...
Lepo rece jedan post od pre vredi preci na drugi ISP i po ceni cekanja Porta.
sezampro 3 meseca free tj za 1din za 12 meseci ugovor
beotel 6 meseci free za 12 meseci
eunet 3 meseca free za 12
beocity 6 meseci za 12
verat 1 za 3 ili 3 za 12 meseci
Birajte ljudi imate izbora
Kriminalno sa strane Lelekoma.
Ma i Telekom ce smanjiti za stare korisnike cene svojih usluga kroz mesec, dva videcete. Istina je da im stari korisnici odlaze samo tako i sigurno ce nesto preduzeti povodom toga. Pa nisu ni oni toliko blesavi. Ovo 4mb/s za 1400 dindzi ce verovatno biti dok se ljudi tj novi korisnici ne navuku malo, posle ce verovatno to biti i za stare korisnike.
Ma i Telekom ce smanjiti za stare korisnike cene svojih usluga kroz mesec, dva videcete. Istina je da im stari korisnici odlaze samo tako i sigurno ce nesto preduzeti povodom toga. Pa nisu ni oni toliko blesavi. Ovo 4mb/s za 1400 dindzi ce verovatno biti dok se ljudi tj novi korisnici ne navuku malo, posle ce verovatno to biti i za stare korisnike.
Odlaze im korisnici stari samo tako...
nece biti da je tako da odlaze, jer ljudi koji nemaju alternativu osim adsl-a nece uzeti pa sada radi gratis tri meseca neta da ostanu bez porta na 4-5 meseci ako ne i duze a ta promocija o kojoj ti pricas ce se odavno zavrsiti i taj neko ko to uradi ima sebe da proklinje i dan kada je poslusao nekoga ko je napisao ovu glupost gore koju si ti citirao!
a da ljudi odlaze mozda i jeste tacno ali ih zato ima mnogo vise koji su na cekanju za port i tako da telekom niukom pogledu nije na gubitku nego je na istom pa cak i u dobitku... nebitno to dali je srbija ili bg ili ns ali svuda jako puno ljudi ceka na portove i svakim danom mole boga da bas oni budu pozvani ili jure kojekakve veze i vezice da obezbede sebi port...
ja sam je napisao a da li je glupost to moram tebe da pitam zar ne?
ti si neki strucnjak na tom polju pa to znas
samo mi objasni onda kako uzimanje mika od telekoma prelazak sa njim na nekog drugog provajdera pa posle nekog vremena ponovo ista procedura sa imikom i prelazak sa tog drugog provajdera na telekom moze u bilo kom ludom scenariju u tvojoj glavi dovesti do gubljenja porta, cekanja nekoliko meseci ili jos bolje "proklinjanja samog sebe"????
mik je i uveden da korisnici ne bi ostali bez porta i da ne bi cekali
imas net pa gugluj malo pre nego sto pocnes da odvaljujes
Ne mogu da verujem da ima ovakvih pacenika...
Budi se u 04:30 da bi izjavljivao ovakve necasne reci i
degradirao ljude ovde koji samo normalno pisu i
teze ka necem boljem u ime svih...
Smallville pricu ne prihvata i samo kontrira cini mi se jedini
na forumu ! Procitajte njegove ranije postove i
videcete slicne sukobe i po drugim temama.
Preti tu nekim sankcijama coveku koji ima dusu kao isvi ovde
umesto u 04 ujutro da se pozabavi sa time kako svi stari korisnici da
dodju do studenske kampanje 4mb za 1mb !
ili sto ne pita gde su korisnici Eunet-a ADSL-a
kako funkcionise taj prelazak sa Lelekoma na Eunet
kakvi su utisci ljudi sa prelaskom kod drugih ISP i tako slicno...
Nemoj molim te da pitas Smallville ... kome , sta, kako ...
Svasta ...
Opet postoji jos jedna u nizu nejasnih stvari kod telekoma,a to je kako da ako zelim da otkacim adsl da im vratim modem kad koristim IPTV i to pod ugovorom koji nije istekao jos??? Sta se sad tu desava?
Da,tako sam i mislio.... A sto se tice tog porta,ako se odjavim za adsl,nadam se da nece da me drndaju ako potpisem ugovor ponovo sa njima pa da cekam ko zna koliko da ponovo dobijem taj adsl???
Da,tako sam i mislio.... A sto se tice tog porta,ako se odjavim za adsl,nadam se da nece da me drndaju ako potpisem ugovor ponovo sa njima pa da cekam ko zna koliko da ponovo dobijem taj adsl???
Interesuje me, da li ja mogu kojim slucajem da odnesem TP-Link WR543G u telekom na konfigurisanje, tako da bih koristio samo njega, a ne i njega i MT882, zato sto mi treba i wireless, a nece da mi zamene za neki drugi koji ima wireless
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari