Yellow Pinky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 365
Ponuda važi od 10.03.2010 do 30.06.2010.
Znaci povecanje brzina za stare korisnike od 01.07.2010 :smash:
Ponuda važi od 10.03.2010 do 30.06.2010.
onda je najbolja kombinacija za studente koji potpisuju novi ugovor, jer ispada da time dobijaju povoljnosti iz promocija 4) i 1) (tj. prva 3 meseca za 1 din. i free razgovori u lokalu za 12 meseci)telekom ima nekoliko aktuelnih promocija
1.surfuj i pricaj (1 mesec gratis+free razgovor u lokalu za 12 meseci koliko je i ugovor)
2.za zaljubljene (3 meseca free ali 24 meseca ugovor) ovu su promociju skinuli sa sajta ali jos uvek postoji u formularu za prijavu za novi adsl
3.za citavu 2010.(1 mesec free 12 meseci ugovor
4.* za studente i zaposlene na faxovima (3/1 mesec free za 12 meseci ugovor + ubrzanje sa 1 na 4 Mbps
weatherman jel mora da se pri uzimanja MIKa predje na kratko kod drugog provajdera, ili moze odmah da se potpise novi ugovor sa telekomom?
ko je stari korisnik telekom adsl-a i kome je prvobitnih minimalnih 12 meseci trajanja istog isteklo
moze da
1.ode u telekom, vrati opremu i trazi MIK za prelazak kod drugog ISP
2.sa tim MIK-om ode kod tog drugog provajdera i kod njega bude sto krace moze( 1 ili 3 meseca ili koliko vec)
3.raskine adsl kod tog drugog provajdera i uzme MIK od njega za prelazak na telekom
4.ode u telekom i potpise novi ugovor sa svim tada vazecim pogodnostima
pa pobogu naravno da vazi i obrnuto
jesi li se ikada zapitao zasto je uopste uvedena ta citava procedura sa MIK-om
googluj malo vise
informacije iz korisnickog servisa
- stari korisnici mogu ucestvovati u svim akcijama, potrebno je da raskinu ugovor iako je istekao, ali im nista ne garantuje da ce ponovo imati ADSL, inace gospodin iz servisa kaze da "ADSL je privilegija"tako da ne znam sta je pametno
Pitao sam sta je sa starim korisnicima, kao sve akcije se i kod drugih provajdera odnose na nove korisnike. U fazonu sta nas briga sto ste nama verni godinama. J***m ti firmu i politiku firme.
Trece a to je vec neko ovde rekao nemogu da verujem da su tolki ****** s obzirom na to da imaju mnogo korisnika kojima su istekli ugovori zar im nije u interesu da ljudi opet potpisu ugovore kako bi se osigurali da ti korisnici ostanu njihovi.(SVAKA OZBILJNA KOMPANIJA na SVETU tako funkcionise jos oni zovu i nude pogotovo mobilnim korisnicima)Ovde su u fazonu sto da se cimamo kad smo jedini moze nam se e konkurencijo kad ces.??
to je studentima najnepotrebnije jer oni treba da uce a ne da se igraju i da pricaju po ceo dan . . .
da mi je nekako dopreti do tog ili tih likova koji smisljaju "akcije" joooooj![]()
Uz Open ADSL pozivi u lokalu 0 dinara!
Ukoliko se do 15. aprila 2010. godine prijavite za novu Open ADSL promociju, pored pogodnosti plaćanja prve pretplate za odabrani Click paket u iznosu od 1 dinar, bez poreza, očekuje Vas i pogodnost u vidu besplatnih poziva u lokalu.
U periodu od 12 meseci, odnosno tokom trajanja Open ADSL ugovora, svi pozivi upućeni sa Vašeg fiksnog telefona ka brojevima sa istim pozivnim brojem kao što je Vaš tarifiraće se sa 0 dinara, bez obzira na dužinu razgovora.
U promociju mogu da se uključe svi korisnici koji do 15. aprila 2010. godine zaključe ugovor na 12 meseci za jedan od Click paketa (Click 1, Click 2, Click 4, Click 6, Click 8 ili Click 16).
Pored toga, svim Open ADSL korisnicima na raspolaganju je servis „Muzikom“, koji omogućava da sa posebnog portala „Muzikom“ potpuno besplatno preuzimu i slušaju na svom računaru odabrane numere u periodu od mesec dana. *Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
Коринисци имају на располагању пакет Click 4 (4 Мб/с – долазног саобраћаја ) а плаћају цену пакета Click 1 (1208 динара без ПДВ-а) за време трајања уговорне обавезе. Уговорна обавеза је 12 месеци...
Evo resenja i obljasnjenja sad sam zavrsio razgovor sa veoma prijatnom devojkom na korisnickom servisu.
....e sad caka je kada istekne 12meseci 4mb ne kosta vise 1450din nego kosta kolko kosta 2800din ali navodno moze da se posle toga vrati na 1mb....
.
Dakle u tome je trik. Tacno sam znao da mi je bila sumnjiva ova recenica
Mozda je tvoja sagovornica i bila prijatna, ali da li je i obavestena kako treba ?!
Naime, koliko sam shvatio , ovde se POTPISUJE UGOVOR NA 4MB a po ceni od 1MB... a koliko znam politiku telekoma, NE MOZE se prelaziti na manji paket od onog potpisanog u ugovoru, vec samo na veci, tako da ako nisu nesto u medjuvremenu izmenili, posle godinu dana ce se placati pun paket od 4MB, ili ponovo raskid ugovora, pa vracaj opremu, pa posle par dana potpisuj na neki nizi paket ....LUDA KUCA, NEMA STA !:S:
http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=58541&d=1268228389
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari