Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
***, zavisi od kurira izgleda. Ali generalno, svi problemi koje sam i ja iskusio i ljudi koje poznajem, dešavaju se u tom famoznom NS...
***, zavisi od kurira izgleda. Ali generalno, svi problemi koje sam i ja iskusio i ljudi koje poznajem, dešavaju se u tom famoznom NS...
(nemam zvono, pa je to znak da tu i ne staniuje niko...).
koji su ovi mangupi
ja ne razumem zasto postexpress naplacuje takve cene...bas su lopovi...npr, ptt je 600din,a ti jos moras paltiti nekih 200dinara kao porez ili veckako se zove...
Interesantno za PE da ako platis odmah pri slanju sve dazbine izadje mnogo jeftinije.
Recimo, paket 4kg, otkupnina, vrednost, Nis - BG, izlazi 360 din ako platis kada predajes posiljku.
Ako placa primalaca izadje odokativnom metodom izmedju 450 i 700 din :d
Post express - ne dolaze po paket,ne donose ti otkupninu vec papiric pa sam ides da cekas na salteru i najskuplji su + kraduckanje. Ali su pouzdani - mora se priznati.
AKS - dodje na adresu po paket (malo se saceka), donose otkupninu na adresu - ako nisi kuci oni te UVEK POZOVU na kontakt telefon i to kosta UVEK 40din. Dakle nema nikakvog setanja. Mana - ponekad (naglasavam ponekad) paket luta 2-3 dana i otkupnina se ponekad ceka 3 dana.
Danas druga zovu iz AKS-a i kazu da ima otkupninu, a bilo vec 2 i mi krenuli u ribolov, i on kaze da mu ostave otkupninu kod brata i pita koliko treba za povracaj i kazu... 50 dindzora!!:smackbum:
Pozdrav ,)
Trebao bih nesto da posaljem u Vrsac preko neke kurirske sluzbe i vec 2 sata citam vasa iskustva...cini mi se da je najbolje da natocim rezervoar do vrha i da odem licno i odnesem![]()
+1Danas sam trebao da posaljem paket AKS kurirskom sluzbom, iz Subotice, disk je u pitanju. Zvao sam AKS jer je kupac izrazio zelju da ne koristim post ekspres. Firma je skroz neozbiljna, zovem ih kazem imam paket bla bla, oni kazu ne znamo kad cemo doci po njega moze da bude danas u 2,3 ili u 6,7 ili uopste da ne dodjemo. Najbolje je vi to da donesete u nasu firmu. Ozbiljni su do mojega. Do sad sam koristio samo post ekspres, jeste da su manje vise skupi, ali uvek dodju istoga dana, i ne zavlace me sa glupostima, pare od pouzeca mi dodju za 2 dana, a preko ovih ko zna za koliko ce da dodju.
A2B - ne dao ti bog ovo, narucio vise puta i uvek kasne bar 1 dan a nekad i 2, bas sam iz bench housa uzimao i uzas cekao celu nedelju...
Isti slučaj, i isto sa benchomjedan ketridž ... 5 dana smo se ja i Chinaski dopisivali dal je poslato, nije, jeste... mislim, pre ću njemu da verujem nego kuriru ... i šta se dešava , dolazi kurir, donosi OTVORENU kutiju, kaže mi, EVO TI KETRIDŽ KOJI SI NARUČIO, iako nigde spolja nije označeno šta je unutra, ostavi ga na stolu, izadje, niti je naplatio, niti sam mu potpisao ..... šta su radili, bem li ga ....
pa jesi li uopste paltio za dostavu ili za kertidze?:trust:
Ketridž sam platio avans, preko računa ... a dostavu sam trebao na ruke da im platim .... ali me častili ....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari