Šta je novo?

modujem kuciste, potrebna pomoc?

kako hoces. ja sam na black mamba stavljao od 3mm. a sada na domino od 2mm

trebalo je prvo da vezbas na tom kinezu

extra od 2mm mi se taman uklapa da stavim.
hvala.

samo mi bar recite jel moguce u bg kupiti stranicu providnu ili takvu nekakvu :)

:wall: Gledaj ovako ja sam to sam uradio: znaci kupis pleksiglas debljine 3-4mm prorezes stranicu nekom alatkom ja sam to uradio brusalicom i zalepis pleksiglas ( ja sam to uradeo oho leploam) nikakva filozofija!!
Pustis masti na volju i mora da napravis nesto sto ce u svakom slucaju da izgleda originalno!!!!

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    88.2 KB · Pregleda: 169
  • 2.jpg
    2.jpg
    77.8 KB · Pregleda: 132
  • 3.jpg
    3.jpg
    35 KB · Pregleda: 123
  • 4.jpg
    4.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 179
  • 5.jpg
    5.jpg
    60.9 KB · Pregleda: 102
Bojan.zex
lepo ti je kuciste, ja sam samo manje sekao rupu za par cm manju ali moram tanji plexi da stavim.
jel smem da lepim silikonom?

smes samo ne znam da li ce biti prilepljen skroz uz stranicu. ja sam stavljao industijsku dvostranu samolepljivu traku

Ih kad bi ja znao gde se kupuje pleksiglas u BG-u i s cime da izrezem stranu kucista, i koju farbu da koristim......

plexi vidi u Zemunu, Ugrinovacka 5 (Galenika)
stranu mozes seci rucnom testerom za metal, ili ubodnom testerom, ili dremelom, ili na cnc masini, ili na waterjet masini
farbu koristis za metal obican autolak i prajmer za metal, ako je kuciste od aluminijiuma onda prajmer za obojene metale, ako je od secc (celik) onda obican prajmer.

plexi vidi u Zemunu, Ugrinovacka 5 (Galenika)
stranu mozes seci rucnom testerom za metal, ili ubodnom testerom, ili dremelom, ili na cnc masini, ili na waterjet masini
farbu koristis za metal obican autolak i prajmer za metal, ako je kuciste od aluminijiuma onda prajmer za obojene metale, ako je od secc (celik) onda obican prajmer.

Hvala na infou. Oduvek sam hteo da modujem/farbam kuciste al me uvek mrzelo da se edukujem o tome:D
Nemam i ne poznajem nikog ko ima cnc ili waterjet masinu tako da to otpada:(
Ne znam ni gde bih odneo da mi to urade. Ako neko zna nek javi.

ako imas mirnu ruku mozes i sam da sieces obicnom testerom (malo ce duze trajati) i posle turpijom za metal obradis ivice
sto se tice farbanja, mozes i sam da ofarbas, kupis u bilo kojoj farbari auto lak i prajmer. ismirglas stranicu ili sta vec zelis da farbas, ocistis da nema prasine uzmes prajmer i spricas pod pravim uglom sa nekih 25-30cm razmaka ravnomerno na metal, ne zadrzavas se mnogo na jednom mestu kako se ne bi nakupilo previse farbe pa se onda sliva, pa mehurici i onda to nije to. ostavis nekoliko sati (mada kazu da je dovoljno i sat vremena) da se prajmer osusi i dobro veze za metal i onda ponovis istu proceduru sa farbom, posle kada se osusi mozes preci jos jednom ako vidis da ima nekih neravnina (tipa neka dlaka ostala ili se napravio mehur, malo ismirglas to mesto pre zavrsnog farbanja).

jel moze materijal kucista Cooler master 332 da se vari CO2 aparatom?

ne,ne hteo sam samo posto sam odvalio one limice sa kucista sto zatvaraju otvore za graficku i ostale dodatke od pci slotova... pa da ih samo pecnem da stoje. :)

http://i39.tinypic.com/257evt1.jpg

Poslednja izmena:
Što da ih "pecneš", ušrafi ih?

ne mogu se zavrnuti kao kartice, to sam prvo hteo

Vrh Dno