Konkurs je definitivno namesten, ovo je smejurija

, tu nema govora , ono sto je smesno je sto je VIP namestio po meni prvu aplikaciju definitvno i to se vidi iz aviona i to im je bio glavni cilj , pa je drugu i trecu isto ubacio bezveze da ne bi odudaralo puno , "prva liga" igra koja se nasla na trecem mestu je ok i ona zasluzuje da osvoji eventualno trecu nagradu , ali tu su napravili namerno izuzetak sa dve nagrade za trece mesto od po 1000e umesto jedne , da ne bi bili sumnjivi.
Ej oni su nagradili nalosiju parking aplikaciju sa trecim mestom, pored dve-tri svetlosnim godinama bolje , svasta?! , a BeoGSP se nije nashao ni medju prvih 14, sto je isto katastrofa i to samo zato, jer bi bilo sumnjivo da je prva aplikacija "VIP Bioskop", pa posle nje zaredom da idu sve kvalitetnije i bolje aplikacije , ovako su morali listu random da isharaju bez ikavog kriterijuma kako ne bi bila ocigledna nameshtaljka , nego mi da pomislimo da su imali satro cudne kriterijume , e ali su se gospoda iz VIP-a malo zeznula

.
Kao shto je vec neko rekao dodeljuju svima HTC Tattoo telefone da bi ucutkali ostale zbog namestenog konkursa, jer toliko ima boljih aplikacija po svim onim kriterijumima koje su naveli i o kojima su stalno pricali (samo da bi navukli programere i mogli da poboljshaju prodaju svojih telefona), a koje na kraju naravno nisu ispostovali.
Probao sam prvu aplikaciju i baguje i puca takodje, kad kliknem na dugme za lokaciju puca mi uvek WTF?? , napravljene su pocetnicke greske.
Sve u svemu razocarenje veliko od VIP-a.