Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ali pošto sam se istrošio na silne platinume, Fufu i HR (o bože, kad ću to sve uopšte odigrati :bottle:), naravno ništa od toga :d

E sad si me razocarao.. :p Prodaj to Wladimiru pa da te koljemo :d

Bad Company 2 will get a second wave of DLC (Downloadable Content) sometime near the end of March. The new DLC store will feature 1 specialization for each class, as well as a second map pack. The specialization’s are unique uniforms and camouflage weapons that can be used on the Battlefield in Bad Company 2’s MultiPlayer. Battlefield fans will be able to purchase all 4 new specs as a bundle, or buy them one by one as they please. It is expected to be a bit cheaper to buy the bulk package, rather than buying them all one by one.

Below are the full contents of the Late March DLC, as well as the Bad Company 2 Store Sneak Peak:

Specializations DLC: (Pay)
Assault: Unique camouflaged M16A2 and matching camo’s.
Engineer: Unique camouflaged UMP-45 and matching camo’s.
Medic: Unique camouflaged MG3 and matching camo’s
Recon: Unique Camouflaged M95 and matching camo’s

**The Spec DLC also includes 3 new awards and one Achievement.

Map Pack 2 DLC: (Free)
Arica Harbour gets new life with a addition of Conquest Mode.
Laguna Presa gets enhanced with Rush Mode.

http://badcompanytwo.com/news-post/bad-company-2-dlc-and-map-pack-2-information/

DICE je resio da sahrani IW i MW. :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:happy:

Dobih mail upravo...

Hey Mr Cvejic,

Order number(s): *******

Oh yeahhh! Your Pre-order for Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition is now in our system!! The order will be flying out the door via your preferred delivery option right on time for the day of release.

Because you were clever and used our 'Play It First' service you have pretty much guaranteed yourself that you will be amongst the first people to get your mitts on Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition and I bet my bottom dollar that you will be over the moon with the order, our service and our sonic-speed delivery!

A status na sajtu je

Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.

Poslednja izmena:
Imam čoveka u Sloveniji. Ja naručim na njegovu adresu, on donese meni. Robu platim karticom, uslugu u alkoholu. :)

Tako sam DS3 sa amazona kupio. 100% nema carine.

Meni su pokusali da posalju danas, nisam imao pare na kartici. Ocekujem da za 2,3 h igra krene putem Srbije. Uh nepamtim kad sam iscekivao neku igru ko BC2!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sta se tacno dobija kao day1 sadrzaj?
Sta gubim ako kupim od nekoga/zamenim igru?

Sta se tacno dobija kao day1 sadrzaj?
Sta gubim ako kupim od nekoga/zamenim igru?

Uz novu igru dobijas VIP code, to ti se veze za tvoj EA nalog.. i sa tim imas besplatan DLC zauvek (onaj koji je besplatan, mape za sad). Ako kupis od nekog polovnu igru, a on je vec ukucao taj VIP code, onda moras da platis 15 eura/dolara da bi ponovo to imao..

Nije bas Gametrailers nahvalio BC2, iako su dali odlicnu ocenu.
Vidi se da nisi upoznati bas sa BF serijalom.

Uz novu igru dobijas VIP code, to ti se veze za tvoj EA nalog.. i sa tim imas besplatan DLC zauvek (onaj koji je besplatan, mape za sad). Ako kupis od nekog polovnu igru, a on je vec ukucao taj VIP code, onda moras da platis 15 eura/dolara da bi ponovo to imao..

Znaci ako ikada pozelim da napravim novi account, ili ako uzmem od ortaka PS3 i ulogujem se na moj profil, necu moci da koristim dodatne mape.
Divota ...

Cemu takvo razmisljanje :) Bukvalno svaki drugi online fps naplacuje sve DLC-ove, a ovde ces mape uvek imati besplatne, jedino ce se placati oni "hocu da sam drugaciji" DLC-ovi.. sto i treba da se naplacuje. Ovo je neki nacin borbe protiv preprodaje igara.. I mislim da ako se ulogujes sa svojim nalogom na drugi PS3 da ces moci da skines, ovo se vezuje za tvoj EA nalog, ne verujem da ima veze sa tim na kojoj/cijoj si konzoli..

Nazad
Vrh Dno