Šta je novo?

Windows 7 - hardver, drajveri...

Imam ja Asus 7134 sa isto philips cipom,windows sam nadje drajvere i karta radi normalno.

Samo jos jedno pitanje, koji program za gledanje radi dobro na sedmici? Naviknut sam na Dscaler, sve ostalo mi je cudno i neprihvatljivo..

Ja koristim Dscaler,nisam imao nikakvih problema.
Jedino sto nece Media Centar da radi.

Ok, hvala jos jednom..

probao sam pretragu ali nisam naso da je neko imao problem sa Win7 64bit i LG1900J monitorom,tacnije sa aplikacijom za podesavanje doticnog monitora forteManager? ako neko ima resenje neka podeli.Hvala

krenuo sam da skinem windows 7 , ali ujedno i pogledao na sajtu asus da skinem drivere za plocu m2n-sli ali tamo nisam naisao na to da ih i ima, trenutno imam vistu x64 i interesuje me dali moze da se koristi na toj ploci Windows 7 ????

Windows se ne skida, kupuje se :d

Trebalo bi da ti odgovaraju ti drajveri od Viste, ako se uopšte desi da 7-ica nešto ne prepozna.

Ja sam sedmicu stavio na moju masinu i instalirao sam i drajvere za xp i vistu ,kako za koji uredjaj za koji nemam drajvere i sve guta ta 7(samo se podesi compabillity mod na odredjeni OS).A posle ti jos i liveupdate nadje i nove drivere i sve je ok.

Da li je uopšte potrebno da instaliram drajvere za Intelov chipset? I kako stoje stvari sa drajverima za Sound Blaster Audigy 2 ZS?

Da li je uopšte potrebno da instaliram drajvere za Intelov chipset? I kako stoje stvari sa drajverima za Sound Blaster Audigy 2 ZS?

Savetujem da instaliras drajvere za zvuk ako imaju neki za sedmicu, jer ja nisam imao zvuk na TV kartici dok nisam skinuo najnovije za svoju plocu.

Zvanicne vise ni ne skidam, pre ZS sam imao live! 24-bit i bilo je zvanicnih drajvera ali jos od viste gase dosta funkcija...sa modovanim drajverima imas sve funkcije...e sad, ako hoces u crevce da je podesis ne mozes sve na jednom mestu, nego moras u playback devices pa na settings, pa u creative audio console-u, pa u Creative Graphic Equalizer, zavisi sta ti sve treba...zasto je ovo iskomplikovano, nemam pojma, lepo je bilo pod xp, pokrenes console-u i sve tu podesis...
Drajveri su zvanicno jos u beta fazi pa ne ocekuj cuda, za sad se ne bunim kako radi...
Boris, kakve veze imaju drajveri za plocu ako sa tv kartice ides direktno na neintegrisanu zvucnu?

Zvanicne vise ni ne skidam, pre ZS sam imao live! 24-bit i bilo je zvanicnih drajvera ali jos od viste gase dosta funkcija...sa modovanim drajverima imas sve funkcije...e sad, ako hoces u crevce da je podesis ne mozes sve na jednom mestu, nego moras u playback devices pa na settings, pa u creative audio console-u, pa u Creative Graphic Equalizer, zavisi sta ti sve treba...zasto je ovo iskomplikovano, nemam pojma, lepo je bilo pod xp, pokrenes console-u i sve tu podesis...
Drajveri su zvanicno jos u beta fazi pa ne ocekuj cuda, za sad se ne bunim kako radi...

Hvala za drajvere, sada bar imam 5.1 Međutim, javlja mi se pucketanje zvuka, nezavisno od toga da li igram igru ili slušam nešto preko Winampa. Da li ovo može nekako da se reši?

Naravno, nešto slično se nikada ne dešava u Windowsu XP.

Sto se tice pucketanja, nemam problema sa tim, pa ne mogu bas nesto da ti pomognem... Kod mene se bas na xp-u desavalo pucketanje.

Ja mislim da sam i ja nekada davno imao pucketanje u XP-u, ali pojma nemam kako je prestalo. Ništa, probaću sa reinstalacijom drajvera.

zna li neko kako da resim problem sa drajverom za samsung telefon D980 za WINDOWS 7 64BIT PROFESIONAL,nalazio sam razne programe po netu navodno to je resenje,nema resenja,neke od programa jednostavno sedmica ne podrzava,druge instaliram ali mi ne ocitava telefon,davali su mi predloge da podesim komp da bi ga program prepoznao, jednostavno ni to mi ne dozvoljava uvek mi pokazuje neku gresku ili me upozorava da moram da nadjem odgovarajucu verziju za njega ,danima pokusavam da nadjem nesto,isao sam na razne forume vecina njih ima taj problem imalo je par njih koji su to navodno resili ali ta njihova resenja su mi....imam utisak da je to cista improvizacija,pravo resenje nisam nasao niti ga ko ima,imam utisak da sam upao u vrzino kolo,da li neko od vas ima odgovarajuce resenje.unapred zahvalan

Evo posle ovog poslednjeg update za Realtek Semiconductor Wireless drajvera nemam vise wireless?!!?!?!?:mad::mad::mad:
'Bem ti retardirane morone a sve radilo kako treba.
Ako neko moze da pomogne u pitanju je ploca iz potpisa sa onom malom wifi antenicom i za nju mi treba drajver Win7x64 Realtek RTL8187.

Evo posle ovog poslednjeg update za Realtek Semiconductor Wireless drajvera nemam vise wireless?!!?!?!?:mad::mad::mad:
'Bem ti retardirane morone a sve radilo kako treba.
Ako neko moze da pomogne u pitanju je ploca iz potpisa sa onom malom wifi antenicom i za nju mi treba drajver Win7x64 Realtek RTL8187.

Ok nasao sam novi drajver na Realtekovom sajtu i iskljucio Win 7 da mi sam ne updejtuje drajvere. Uffff:smoke:

Imam veliki problem. Imam plocu M2N32-SLI DELUXE.i instalirao sam win7 x32 i nikako ne mogu da nadjem drajvere za plocu tj chipset. Kada odem u system\device manager pise da je nepoznato ''mass storage controler i '' unknown device''. Za sve uredjaje sam uspeo da nadjem drajvere sem za chipset.Kada gasim komp. pojavljuje se plavi ekran pa se onda restartuje. Skinuo sam neke drajvere za vistu sa asusovog sajta (koji su samo za RAID), ali nista se nije promenilo. zvuk i wifi rade odlicno. Inace pre sam imao istu verziju win7, i sve je radilo ok.:wall:

Iz nekog razloga poslednja verzija Nvidia drivera 196.21 mi uopste ne funkcionise tj. nece da se instaliraju, cekam 5-6 minuta i na kraju dobijem poruku da nije zavrsena instalacija i da pokusam kasnije :D u pitanju je 64bit. Jel probao jos neko da instalira ovu verziju?

Kod mene se instalirao bez problema preko starog drajvera i radi OK na 64bit W7

Ok, sad cu da probam da skinem ponovo, nece ni preko starog (instalira se kao ali ne radi nvidia CP) a ni clean. Sta mislite, da li brisati stare drajvere kao na XP ili samo preko instalirati?

Izgleda da mi je modem pravio probleme. Nije prihvatio one drajvere za koje si mi dao link, vec neke za XP, koji se dobijaju u pakovanju.

Potrebna pomoć, na jednom laptopu u firmi imam instaliran Win 7 Home Basic koji traži drajvere za običan Digitus USB hub!? Probao sam hub na drugim računarima sa XP-om i W7 ultimate i nikakvih problema nije bilo. Jel imao neko sličan problem?

Ovo sa drajverima postaje ozbiljan problem, skinuo sam 197.13 i nece ni oni da se instaliraju, smrzne na pola i tako stoji :( ima li ko ideju sta moze da bude?

Nazad
Vrh Dno