Zubrak kucaj na youtube cabke menadzment i nacices tutorijal uskor cu da bacim ovde jedno NZXT kuciste unutrasnjost za 2-3 dana samo jos da mi stigne grafa sutra pa ubacam, pa mozes na tom modelu da vidis bukvalno ako se skor ne vidi ni 1 kablicak :-D Mada ovde po forumu ima jos dosta majstora koji rade super cable menadzment kao sto su jbl,ilidan.... Dlion sta ce toi 850w na 4850 cu bre :-D to moras da ispunis sva 3 pci slota da bi iskoristio tu azdaju :-D salim se ok makina...
Citiram korisnika: SrdjanKs
Dlion sta ce toi 850w na 4850 cu bre :-D to moras da ispunis sva 3 pci slota da bi iskoristio tu azdaju :-D salim se ok makina...
Ivane lepo masinu imas pa uzmi samo burgiju najveceg promera sto imas, posle prosiri rupu sa turpijom potom je samo oblozi gumom tankom ili polovi neki kabli na pola i oblozi je. Samo prvo napravi projekat za rupe da sve lepo uglobis a el mozes da izrotiras ovaj nosac za hdd da ti kablovi budu pozadi? Trebace ti jos 10-20 plasticnih zatezaca koje imas da kupis u prodavnici delova za ves masine ili u nekoj elektro prodavnici da zategnes kablove po zelji pozadi a i da bi mogao da zatvoris stranicu :-D srecno u poslu...
NZXT gama http://www.ocmodshop.com/images/reviews/cases/nzxt_gamma/thumb_nzxt_gamma_01.jpg ovako izgleda uradicu mu samo plekis stranicu iance cela masina je vec sredjena i u funkciji...
Dilon nisam mislio nista lose u vezi napajanja mislim da je extra ako nisi razumeo... A druga stvar to kurence sto si stavio na kraju, znaci LOLz. A sto se tice zubrak-a lepo odradjen posao sobzirom da ti kuciste ne dozvoljava bolje skrivanje. Ali brate da budemo jasni ilidan i jbl su carevi za sredjivanje, to ce ti svako reci ko se iole razume.
A da i da ne zaboravim ofarbaj ga u crnoizgleda ce jos zesce sa tim zutim de i narandzastim detaljima... Imam i predlog za tebe gledao sam da to likovi rade te dole kablove sto ti idu u podu protni kroz narandzasto ili zuto plasticno crevo sto se koristi za razvodjenje telefona to mozes lako da nadjes odma ces ih sakriti a bice super....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari