Izlazi 19.2.
Još 10ak dana do klanjaaaaa![]()
Utisci X360 verzije uopšte nisu pozitivni.
Evo jednog mini user review-a. Malo je preterao ali ako je pola tačno onda ***-a.
Mozda je prvenstveno pravljena za pc pa onda osiromasena kako bi xbox mogao da je pokrene? Ili je mozda taj lik malo razmazen![]()
Zvuk je po meni osrednji, cak i los, pogotovo zvuk puske marinaca, sudeci po demou koji igram.
Meni na ovom videu Alien izgleda jako sporo i kilavo u odnosu na AVP2 i primal hunt.
Auto aim za Aliena, nadam se da to moze da se iskljuci kao i auto jump za predatora. Imam utisak kao da su pravili za dete od 5 godina.
Jesi ti gledao film nekada?
Aliens 2
Identičan je kao zvuk puške tamo.
Kao da je toliko bitno u ovakvoj igri kakav je zvuk puske, vazno je da je drzis dobro i rokas sve sto se mrda!![]()
Rebellion nije one team developer. Rogue Warrior je napravljen od strane Derby studia, koji je sacinjen od vecine osoblja od bivseg Core Design-a. Novi AVP je uradjen od strane ljudi iz originalno Rebelliona, koji stoje iza AVP iz 1999 godine.
Sudeći po komentarima, mislim da će ovo biti igra za staru gardu igrača koji znaju šta je bio prvi AVP. Ko kupi original, nek se javi da organizujemo neki masakr![]()
nadam se da to moze da se iskljuci kao i auto jump za predatora.
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nnICrawZLTE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nnICrawZLTE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]
Predator use stealth....neverovatno.
A najveca zamerke su sto kao marinac imas mnogo protivnika ,a alieni puze po zidovima?!
Cekaj samo dok dodje ovo do SceenFun-a i SK-a, pa da vidis sta je review.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari