Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Izlazi 19.2.

Još 10ak dana do klanjaaaaa :D

16.2. NA
19.2 EU
par dana dok stigne original... 10ak dana ;)

/me nestrpljivo ceka da pocne krvoprolice ;)

mogli su malo da porane, taman da se zanimam za ovaj produzeni vikend :D

Utisci X360 verzije uopšte nisu pozitivni.

Evo jednog mini user review-a. Malo je preterao ali ako je pola tačno onda ***-a.

sigh* I hoped everyone was wrong, but they're really not

This, so far, is NOT a good game. I've been playing for just over an hour and it is NOT an enjoyable experience. I know I'm playing the 360 version, so controls are going to be shite regardless, so I'm not counting those in my opinion of the game - and that just leaves everything else;

Audio: 3/10.

Oh. My. God. What in the world is this shit I'm being forced to listen to? The voice acting is TERRIBLE! None of the VA have any emotion in their voice, no tone or inflection, it's just monotonous droning. Gun, and other, sound effects are hollow and have no presence at all. Hell, the only decent ambient audio I've heard so far is the motion tracker Sad

Graphics: 4/10.

Uh. This game DID come out recently didn't it? This isn't just an expansion pack to "Alien vs Predator 2" (released 9 YEARS ago) right? I seriously can't believe Rebellion put this out and said "We're proud of how it looks" because... just... wow. Again, could just be the 360 version - but everything is horrible!! I reset my 360 twice, checking the display settings to see if they'd reset or changed from my VGA/1280x1024 output... nope. Aliased to HELL and back, muggy and extremely low-resolution textures, horrible sprite-based particle effects, piss poor lighting and it's DARK. Very, very, very dark.

It's basically AVP2 with VERY little dynamic lighting restored from the first game.

Anachronism at its finest. Now don't get me wrong, I love a classic FPS as much as the next man.. but this feels like it was coded for the 90s. Aliens are slow, so painfully slow that they pose absolutely no threat whatsoever - I'm playing on Hard and I'm taking them down with pistols and not even breathing heavily, let alone breaking a sweat. This is on the joypad too which, I might add, has INSANE amounts of auto aim on. You pretty much lock to oncoming enemies. *sigh* There's just no atmosphere, or if there is it's a BAD atmosphere..

So far I'm extremely disappointed Sad I'll keep playing while I wait for the PC version, but meh... not impressed. Maybe it's just the Marine campaign? I'll try the Alien and Predator ones shortly, see if that changes my opinion.

Utisci X360 verzije uopšte nisu pozitivni.

Evo jednog mini user review-a. Malo je preterao ali ako je pola tačno onda ***-a.

Napisao je gluposti. Grafika je odlična, atmosfera takođe, zvuk prenesen iz filma - dakle bolje ne može za audio. Inače, gledao sam HD snimke kako igra izgleda na konzolama i deluje lošije od ovog što sam ja igrao na PCu.

Zvuk je po meni osrednji, cak i los, pogotovo zvuk puske marinaca, sudeci po demou koji igram.

Mozda je prvenstveno pravljena za pc pa onda osiromasena kako bi xbox mogao da je pokrene? Ili je mozda taj lik malo razmazen :)

Meni na ovom videu Alien izgleda jako sporo i kilavo u odnosu na AVP2 i primal hunt.
Auto aim za Aliena, nadam se da to moze da se iskljuci kao i auto jump za predatora. Imam utisak kao da su pravili za dete od 5 godina.

I ja sam zagledao i to sto sam video nisam zadovoljan, mada videcemo kad izadje i nadajmo se da ce biti dobro.

Jesi ti gledao film nekada?

Aliens 2

Identičan je kao zvuk puške tamo.

U bre, pitas filmofila jel gledao.:D Ma nije stvar sto je on identican, nego sto je toliko osiromasen zvuk, nije potrebno samo iscupati sample iz filma, vec je potrebno i uraditi malo remastera, izmixovati malo zvuk da ne odskace od svega drugog, prilagoditi ga celokupnoj atmosferi da se ne izdvaja. Lako je to moglo da se uradi ali njih je ocigledno mrzelo.:S: Nema veze, u svakom slucaju cekam punu verziju pa cemo da se igramo.:)

Kao da je toliko bitno u ovakvoj igri kakav je zvuk puske, vazno je da je drzis dobro i rokas sve sto se mrda! :)

Mislim da ima verlike sanse da bude fail, vidim da kritikuju Xbox verziju tako sam nesto i ocekivao posle demo-a, Rebellion je propao, cim su oni napravili onaj Rogue Warrior znaci da nije nesto u redu s njima.

Rebellion nije one team developer. Rogue Warrior je napravljen od strane Derby studia, koji je sacinjen od vecine osoblja od bivseg Core Design-a. Novi AVP je uradjen od strane ljudi iz originalno Rebelliona, koji stoje iza AVP iz 1999 godine.

Kao da je toliko bitno u ovakvoj igri kakav je zvuk puske, vazno je da je drzis dobro i rokas sve sto se mrda! :)

погрешно размишљаш, не прича се овде о новом cod него о наставку легендарне игре, базираној на легендарним филмовима... огромна база фанова их обавезује да убаце такве ствари, као што је звук пушке из филма, у нову игру...

Rebellion nije one team developer. Rogue Warrior je napravljen od strane Derby studia, koji je sacinjen od vecine osoblja od bivseg Core Design-a. Novi AVP je uradjen od strane ljudi iz originalno Rebelliona, koji stoje iza AVP iz 1999 godine.

Opet dopustiti da na onakvoj igri pise Rebellion, mene bi bilo sramota...

Sudeći po komentarima, mislim da će ovo biti igra za staru gardu igrača koji znaju šta je bio prvi AVP. Ko kupi original, nek se javi da organizujemo neki masakr ;)

Cini mi se da cemo vec sutra moci da igramo ovo, video sam na jednom forumu da se pojavila u prodavnici:)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nnICrawZLTE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nnICrawZLTE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

nadam se da to moze da se iskljuci kao i auto jump za predatora.

Auto jump kod predatora je jako dobro uradjen. Po ranijim snimcima sam mislio da je glupost sto su to uveli, ali kada se koristi skroz je drugacije. Veoma je dobro prenesen osecaj tezine i snage predatora, kretanje predatora je ovako skroz uverljivo i pri skokovima mnogo podseca na scene iz filmova... Ne vidim bolji nacin implementacije tih skokova.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nnICrawZLTE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nnICrawZLTE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Predator use stealth....neverovatno. :D

A najveca zamerke su sto kao marinac imas mnogo protivnika ,a alieni puze po zidovima?!

Cekaj samo dok dodje ovo do SceenFun-a i SK-a, pa da vidis sta je review. :p

Predator use stealth....neverovatno. :D

A najveca zamerke su sto kao marinac imas mnogo protivnika ,a alieni puze po zidovima?!

Cekaj samo dok dodje ovo do SceenFun-a i SK-a, pa da vidis sta je review. :p

Nije to rekao tako kao sto ovaj lupeta na videu, evo review pa procitaj:

news_img_29601_0.jpg

Kao marinac je rekao glavnu manu da je repetitivnost, predator linearni dizajn nivoa i prevelik fokus na stealth-u.

Po meni nikako nije mana što kao marinac imaš mnogo protivnika. Osećaj nemoći, straha kod marinca je ono AVP serijal čini zanimljivim, napetim... ustvari bez toga to nebi bio AVP.

Nećemo sebi da priznamo da će ovo biti šitara, dobra tek toliko da fanovi zažmure preko nje... haha ''straight to video Steven Seagal movie''.

Ja sam fan Alien serijala i Predator filmova, AvP filmovi su prosek, ali sigurno zbog toga necu hvaliti ovu igru uprokos tome sto je losa, ali cekam da probam pa cu onda sa sigurnoscu reci, ne ocekujem mnogo...

Pa i ja sam, čak sam bio fan Steven-ovih filmova:D... No ajde de, videćemo... hiljadu mi teselacija, pa na ATI sam presao, na trenutak, da bi što pre video u fullu kanap u AvP-u:D

Poslednja izmena:
Vrh Dno