Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ti ni nemas PS3. :p A i Boris se izlozio sad na BC2. :D
Ne rade serveri i dalje, poludeo sam!
Nema sanse da nema igraca, i kad je bila beta bilo je ljudi koliko hoces.

A i Boris se izlozio sad na BC2. :D

Nisam bas izlozen, neubedljivo ubijanje mi jos uvek smeta opasno, bas mi bode oci.. Moram jos koju kvalitetnu partiju demoa da odigram da vidim na cemu sam.. Heavy Rain isto gledam da sacekam onaj javni demo, najveci problem je to sto kad nadjem slobodnog vremena, (uglavnom kasno navece) umesto da upalim PS3, 'lakse' mi je da ukljucim Discovery ili tako nesto, i gledam/blejim na netu... :) Zato i sve vreme pricam da mi pirati ne bi nista znacili, igra bas mora da bude vrh da bi me nakanila da upalim konzolu i igram.. :)

Poslednja izmena:
Jel se zna kakvi ce serveri biti, odnosno da li ce biti servera samo sa jednom mapom, odredjenim modom.. ili je budalastina kao u MW2 da se vrte mape u krug i nema sanse da igras onu koja ti se igra u tom trenutku.

Mislim da za sad nema informacija o tome, mada proveri PC temu, tamo su ljudi vise informisani. Ja nisam uspeo da iskopam takve informacije.
Voleo bi da znam dal su Dedicated serveri za konzole kao i za PC verziju.

U prvom delu su bili PC dedicated serveri. Vrte se sve mape sa po 2 ponavljanja (menja se strana) i to je to. Jedni serveri su terali Conquest a drugi Gold rush. Za sada izgleda da repriziraju.

^ Tako je.
Mnogo je bolji sistem kada se vrte mape, pa igras razlicite (a ne samo da su pune neke, kao Smradec :d )
Inace, mogao si u prvom delu da pre igre izaberes preferred map, i u 97% slucajeva bi te bacio na nju....

evo probao sam demo i slican je kao beta dobro je sto nema vise baga kad udjes i izadjes iz nekog vozila da ti nisan ide kao lud...samo je glupo sto nisu stavili jos uruzija da se otkljucaju...

Nesto mi nije jasno, sad sam igrao kao defender.. Osvojili su nam sve baze, osim poslednje koju smo bas iskusno cuvali, i na kraju smo mi pobedili... ? Kako se to gleda, u cemu je fora..

Nesto mi nije jasno, sad sam igrao kao defender.. Osvojili su nam sve baze, osim poslednje koju smo bas iskusno cuvali, i na kraju smo mi pobedili... ? Kako se to gleda, u cemu je fora..

U donjem desnom uglu, malo iznad mape imaš broj "života" koji imaju attackeri. Kad iscuri na 0, izgubili su...

Aha, za'valjujem :)

Dovoljno je da odbranis jedan bomb site i pobedio si kao defender.
Nekad postane iritirajuce kad dovedes napadace do 6,7 preostalim spawn-ova i onda ti za cas uniste oba bomb site-a i onda im se spawn napuni na 60,70.
Nisam siguran dal postoji neka tacna formula za racunanje spawn-ova napadackog tima.

Pa, kako mislis da igra racuna, napamet dodaje respawn poene? :d

*** ti i Cveja ko da ste braca. Kako vas ne mrzi da trazite takve gluposti?
AKo znas formulu racunanja spawn-a kazi, nemoj udarati Stari Foca filozofiju uvek.

krećeš sa određenim brojem spawnova (zovu ih tickets). Svaki put kada uništiš obe mete dobiješ ih još (nisam obraćao pažnju na broj, navikao sam na štanglu u prošlom delu). Ako ne uništiš obe mete a potrošiš respawn tickete gubiš partiju. E sad, da se ne lažemo, sama cifra koliko pojačanja dobiješ nije bitna jer ako nameravaš da se na to oslanjaš nema ništa od te partije. :)

krećeš sa određenim brojem spawnova (zovu ih tickets). Svaki put kada uništiš obe mete dobiješ ih još (nisam obraćao pažnju na broj, navikao sam na štanglu u prošlom delu). Ako ne uništiš obe mete a potrošiš respawn tickete gubiš partiju. E sad, da se ne lažemo, sama cifra koliko pojačanja dobiješ nije bitna jer ako nameravaš da se na to oslanjaš nema ništa od te partije. :)

U pravu si.....
Ali ako 20% ticketa dobijas nazad prilikom ozivljavanja, a spawn point u KZ2 traje x vremena (jer ga nikada nismo dobili od ovlastenih bacaca spawnova), koliko ce trajati napad u slucaju da 48% snipera postavi C4 na 100% meta? :D :d :d

PS. Za modove: znam, zasluzio sam ban, ali je ovo jace od mene :D
Izvinjavam se i prihvatam kaznu :)

Svidza mi se, svidza.. De je sad taj Geohot kad ti treba, ko ce da plati sve ovo :d

Posle nekoliko h igranja demoa uvedio sam da je MW2 njesra :)

pilac 68 % da ces dobiti warn. :D
EDIT: Cisto da ne budes skroz offtopic poruka.. Malopre sam usao u partiju sa nasima, dobio kilu olova i izgubio zelju za igranjem veeceras. :) Nisam nikog mogao da ubijem.

Poslednja izmena:
Al si bio u pm, 3 minuta :) Veceras pwn-ujem, ne znam sta mi je :D

A za tri minuta sam ubijen cirka 10 puta ako ne i vise. Bolje cu igrati sutra, hladne glave.. :d

Nema sta, ako si peske klanjaj se tenkova, zaobilazi ih u sirokom luku :) (ne znam kako se i koja klasa postavlja C4 na tenk?).. cuvas/napadas A i B sajtove.. i ubijas neprijatelje :)

Dobro je bilo samo sto sam se jedva ukljuchio u igru kod vas,izbacivao mi network connection error :(

Nazad
Vrh Dno