Šta je novo?

Bioshock 2 [Xbox 360 & PS3]

Nije Ken Lavine, ali ako se ne varam, lead design je radio lik koji je dizajnirao Fort Frolic u prvom Bioshocku, koji je po meni bio njegov ubedljivo najbolji deo.

Najbolji deo Bioshocka je miljama daleko od bilo čega što se može videti u System Shock-u. Nema te sile da se iz ove današnje grupe novih gejm dizajnera pojavi neko ko će nadmašiti staru gardu. To važi za sve platforme. Videćete kako će MGS da izgubi na kvalitetu čim ode Kojima.

Najbolji deo Bioshocka je miljama daleko od bilo čega što se može videti u System Shock-u. Nema te sile da se iz ove današnje grupe novih gejm dizajnera pojavi neko ko će nadmašiti staru gardu. To važi za sve platforme. Videćete kako će MGS da izgubi na kvalitetu čim ode Kojima.

A ko kaze da ce ode?

Pa pričalo se da je mgs4 zadnja igra u serijalu na kojoj on radi

MGS je vec izgubio na kvalitetu.

Odigrao sam Bioshock 2 jedno 3 sata, za sada mi se svidja.
Mada, kome se nije svideo prvi deo, sigurno mu se ni ovo nece svideti.

Ne razumem to kukanje za starim game developerima. Danas imamo vise nego ikada dobrih igara i opet neki samo kukaju! Pogledaj samo pocetak godine,sta sve izlazi.
MGS nije izgubio na kvalitetu, vec ne moze svaki nastavak da bude revolucija kao MGS1.
Ista stvar je i sa Bioshock 2.

Kada neko zavrshi Bioshock 2 neka javi koliko mu je sati trebalo.Meni je u prvom dijelu trebalo barem 30 sati da ga zavrshim i to me je prijatno iznenadilo ( mada ja svaki naslov igram stvarno sporo ).
Poshto se vec spominje MGS4 juche sam ga zavrshio i na zhalost nisam neshto odushevljen:sceptic:.Naslov spashava zadnja borba i zavrshetak ali sve u svemu igra je dosta ispod MGS2 i MGS3.

Kada neko zavrshi Bioshock 2 neka javi koliko mu je sati trebalo.Meni je u prvom dijelu trebalo barem 30 sati da ga zavrshim i to me je prijatno iznenadilo ( mada ja svaki naslov igram stvarno sporo ).
Trebalo bi da je igra iste duzine kao i prvi deo, mada mi zaista nije jasno sta si radio 30 sati ;). Inace, ko god moze trebalo bi ovo da igra na pc-u.
Ne toliko zbog grafike ili k+m, vec zbog framerate-a. Prvo sam igrao sa zakljucanim framerate-om i igra je izgledala solidno. Kada sam otkljucao framerate imao sam osecaj da igram drugu igru - sve je mnogo tecnije i nisanjenje je dosta lakse.
Naravno, padovi framerate-a se desavaju(ne moze kutija da podnese opterecenje :)), kao i tearing, ali cini mi se da to vredi zrtvovati.

Sem toga, savetovao bih vam da cesto snimate poziciju.
Zaboravio sam da autosave ide samo na pocetku nivoa i posle 90 minuta igranja, box mi je zakucao dok sam se trudio da ubijem Big Sister...Katastrofa.

Poshto se vec spominje MGS4 juche sam ga zavrshio i na zhalost nisam neshto odushevljen:sceptic:.Naslov spashava zadnja borba i zavrshetak ali sve u svemu igra je dosta ispod MGS2 i MGS3.
Ima nas dosta koji tako mislimo, ali necemo o tome da nas Psiho ne posalje u drugu temu ;).

Poslednja izmena:
20100208.jpg

mozda je i vbilo :D

^ Bilo je, ali u temi BioShock 2 za PC. ;)

Nesto mi se cini da je igra kraca od prvog dela.
2 veceri sam igrao po par sati i skoro sam na kraju(jos 2 nivoa su mi ostala).

Evo vec sam pri kraju igre i moram priznati da sam odsuevljen igrom, prosto je fenomenalna atomsfera, gameplay, prica, svaka im cast.
Najbolja stvar u igri je to sto igras kao Big Daddy, plus sto si ti protivnici Big Sisters, totalno su lude.
Fenomenalni novi Plasmidi, pre svega mislim na onaj Scout kad izadjes iz svog tela ne bi li osmotrio okolinu.
Vredi igra cak i orginala!

P.S. ne znam koje spominjao da je igra kratka, sto je cista glupost, ako se igra normalno, treba min 25h da se predje. Leveli su ogromni.

P.S. ne znam koje spominjao da je igra kratka, sto je cista glupost, ako se igra normalno, treba min 25h da se predje. Leveli su ogromni.

Au Psiho, ti to sigurno pripit igras :).
Bas sam se trudio da nadjem sve audio logove, spasio sam sve klinke i opet mi nije trebalo vise od 8-10 sati.

Ne igram pripit, cak ni ne lutam previse, samo malo razmislim kad krecem u duel sa Big Daddy-em, da ne gubim helath bzv.
Uzivancija mi je postaviti gomilu Trap Riveta i ostalih zamki i onda ih iz ugla gledati kako ulecu.
Nije mi jasno kako 8-10h, kad je meni za 3 nivo pre kraja trebalo bar 3h.
Ti bas volis da radis speed run kroz igru.
Ostajem pri tome da treba 20h min da se predje i da se uziva.
Ne igram pripit, to sam samo KZ2 pokusavao. :)

Ne igram pripit, cak ni ne lutam previse, samo malo razmislim kad krecem u duel sa Big Daddy-em, da ne gubim helath bzv.
Uzivancija mi je postaviti gomilu Trap Riveta i ostalih zamki i onda ih iz ugla gledati kako ulecu.
Nije mi jasno kako 8-10h, kad je meni za 3 nivo pre kraja trebalo bar 3h.
Ti bas volis da radis speed run kroz igru.
Ostajem pri tome da treba 20h min da se predje i da se uziva.
Ne igram pripit, to sam samo KZ2 pokusavao. :)

Kako su sad resili ono kad pogines pa te vrati u zadnji vita chamber (valjda se tako zvalo) da ozivis? Jel ima toga jos ili je sad drugacije?

Kako su sad resili ono kad pogines pa te vrati u zadnji vita chamber (valjda se tako zvalo) da ozivis? Jel ima toga jos ili je sad drugacije?

Po default-u je isto, ali imas opciju da ih iskljucis.

bioshock-and-halo-meet-20100218001508268.jpg

bioshock-and-halo-meet-20100218001510550.jpg

bioshock-and-halo-meet-20100218001509534.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno