shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Poslednja izmena:
Najbolji deo Bioshocka je miljama daleko od bilo čega što se može videti u System Shock-u. Nema te sile da se iz ove današnje grupe novih gejm dizajnera pojavi neko ko će nadmašiti staru gardu. To važi za sve platforme. Videćete kako će MGS da izgubi na kvalitetu čim ode Kojima.
Pa pričalo se da je mgs4 zadnja igra u serijalu na kojoj on radi
Najbolji deo Bioshocka je miljama daleko od bilo čega što se može videti u System Shock-u. Nema te sile da se iz ove današnje grupe novih gejm dizajnera pojavi neko ko će nadmašiti staru gardu. To važi za sve platforme. Videćete kako će MGS da izgubi na kvalitetu čim ode Kojima.
MGS nije izgubio na kvalitetu, vec ne moze svaki nastavak da bude revolucija kao MGS1.
Da li si ti uopste igrao bilo koji MGS sem poslednjeg?
Hahhaa. Jok ti si! :wave:
Nije ni mesto ni tema za MGS. Ako te nesto zanima pitaj u MGS4 temi.
Trebalo bi da je igra iste duzine kao i prvi deo, mada mi zaista nije jasno sta si radio 30 satiKada neko zavrshi Bioshock 2 neka javi koliko mu je sati trebalo.Meni je u prvom dijelu trebalo barem 30 sati da ga zavrshim i to me je prijatno iznenadilo ( mada ja svaki naslov igram stvarno sporo ).
Ima nas dosta koji tako mislimo, ali necemo o tome da nas Psiho ne posalje u drugu temuPoshto se vec spominje MGS4 juche sam ga zavrshio i na zhalost nisam neshto odushevljen:sceptic:.Naslov spashava zadnja borba i zavrshetak ali sve u svemu igra je dosta ispod MGS2 i MGS3.
P.S. ne znam koje spominjao da je igra kratka, sto je cista glupost, ako se igra normalno, treba min 25h da se predje. Leveli su ogromni.
Ne igram pripit, cak ni ne lutam previse, samo malo razmislim kad krecem u duel sa Big Daddy-em, da ne gubim helath bzv.
Uzivancija mi je postaviti gomilu Trap Riveta i ostalih zamki i onda ih iz ugla gledati kako ulecu.
Nije mi jasno kako 8-10h, kad je meni za 3 nivo pre kraja trebalo bar 3h.
Ti bas volis da radis speed run kroz igru.
Ostajem pri tome da treba 20h min da se predje i da se uziva.
Ne igram pripit, to sam samo KZ2 pokusavao.![]()
Kako su sad resili ono kad pogines pa te vrati u zadnji vita chamber (valjda se tako zvalo) da ozivis? Jel ima toga jos ili je sad drugacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari