Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Ovo sto mi sada igramo bi trebalo da je E3 2009 build. Dakle, vise od pola godine staro. Nije mi jasno o cemu su razmisljali kada su ga izdavali? Da li su se uplasili da ce im BF: BC2 sa betom odneti veci deo kolaca?! Ako su se time vodili, onda bi trebalo da imaju na umu da su izdavanjem demo verzije u ovakvom stanju samo sebi naskodili. Ja sam zaista prilicno razocaran kako demo funkcionise, pocev od match making-a pa do gameplay-a. Nadam se samo da ce finalni proizvodi biti drasticno unapredjen!

Ja se samo nadam dobrom singleplayeru - napetom, kao što je bio i prethodnik. Na osnovu ove demo verzije, zakljucujem da tu neće biti baš nekog daljnjeg napretka za multiplayer.

Ja se samo nadam dobrom singleplayeru - napetom, kao što je bio i prethodnik. Na osnovu ove demo verzije, zakljucujem da tu neće biti baš nekog daljnjeg napretka za multiplayer.

Ima mod u kome su svi ljudi osim jednog aliena, kad taj alien ubije humana on postaje alien isto [zombie mode]

Takodje, predator protiv copora ljudi. Ko ubije predatora postaje predator.

Ima i da se zauzimaju control pointovi.

Meni je bas sra*e multiplejer, daleko od zabavnog i lose su balansirane klase, bar sto se tice ovog moda svi protiv svih...

Je l ima neko pojma,hoce li ovaj multi raditi i u lanu,ili samo online?

Ljudi ***, sta vam je? AVP je oduvek bio SP igra prvenstveno. Pokusajte da ocenite Counter Strike recimo na osnovu single player-a! Naravno da ce biti djubre, ali to nije poenta igre. Mislim, MP u AVP-u 3 postoji, i vazno je da postoji, a pechevi ce popraviti verovatno sve one stvari koje vecina ljudi primeti. Igra u SP-u ima da razbija, a dobar MP ocekujte od pucacina koje su prvenstveno pravljene za MP. Ova diskusija ovde se svodi na seks sa babom od 70 god. koja je doktor nauka i koja je iskusila svasta u zivotu, i mudre, korisne savete od super zgodne ribe od 18 god. Seks se dobija sa ribom, a mudri saveti se dobijaju od babe :)

Poslednja izmena:
Tako je momce!!!AVP je prvenstveno SP!

Ja ne znam s koje ste vi kruške pali, ali je AVP imao jedan od najzanimljivijih multiplayer modova ikada. Ako bih ređao FPS igre po zanimljivosti multiplayera, to bi bilo:

1. Enemy Territory
2. BF
3. AVP

pa onda sve ostalo.

Super je sa svima igrati, a potpuno drugačije se igra sa svakom rasom. Prošle godine sam sa društvom ponovo raspalio AVP i super smo se provodili. Jedva čekam ovaj novi da probam :D

Poslednja izmena:
Ja ne znam s koje ste vi kruške pali, ali je AVP imao jedan od najzanimljivijih multiplayer modova ikada. Ako bih ređao FPS igre po zanimljivosti multiplayera, to bi bilo:

1. Enemy Territory
2. BF
3. AVP

pa onda sve ostalo.

Htedoh i ja isto reći međutim zaključio sam da je bolje da sačekam istomišljenika koji ima duži staž na forumu od mene ;)

Takođe imam želju da probam AvP Demo ali nikako da odvojim vremena za to. Mada možda su ljudi u pravu, možda je Rebellion stvarno sreo da ide na doboš. Posle Rogue Warrior-a i ovih slika uopšte me ne bi čudilo.

Mene zanima koliko ce igrica kostati u Srbiji otprilike? Narucio bi prekos teama ali vise bi voleo da imam i cd ;)

Ova igra uopste ne vredi da se kupuje zbog multiplayer-a zestoki krsh... Ne znam ni single kakav ce biti s obzirom da je Rebellion radio onaj raspad od igre Rogue Warrior, jedna od najgorih igara koje sam u zivotu probao.

Meni se igra svijda, ovaj demo mi se naravno ne svidja, ali verujem da je grafika makar bolja i cistija na full igrici :S Imam i dx11 valjda ce biti ok.

Zašto je multiplayer krš? Jel ima neko ovde ko je igrao stari AVP da uporedi sa ovim novim?

Zašto je multiplayer krš? Jel ima neko ovde ko je igrao stari AVP da uporedi sa ovim novim?

Nije mi jasno kako vam se ne svidja multi. Igrao sam stari avp, vec se i slabo secam, ali ovo mi je sigurno dosta bolje. Sve mi se uglavnom svidja. Brzo se navikne da se iskoriste sve prednosti ove tri rase. Skokovi sa predatorom su odlicno reseni, nevidljivost se ne trosi(samo se iskljuci pri napadu), dosta je laka kontrola. Tesko je primetan kada se ne krece, marinac cesto prodje pored ako se malo sakrijem. Pravi utisak da sam predator :). Instant kill je odlican, mora se napasti sa ledja i traje 3-4 sekunde pa treba pazljivo koristiti.

Neko je spomenuo los balans, sto je skroz netacno, sa svakom rasom se moze dobro igrati ako se igra na pravi nacin. Mozda bude jedna od retkih FPS igara koju cu kupiti zbog multija... Tek sa ostalim modovima ce biti zanimljivo.

Nenade kako ti radi na tvom racunaru?

Nije mi jasno kako vam se ne svidja multi. Igrao sam stari avp, vec se i slabo secam, ali ovo mi je sigurno dosta bolje. Sve mi se uglavnom svidja. Brzo se navikne da se iskoriste sve prednosti ove tri rase. Skokovi sa predatorom su odlicno reseni, nevidljivost se ne trosi(samo se iskljuci pri napadu), dosta je laka kontrola. Tesko je primetan kada se ne krece, marinac cesto prodje pored ako se malo sakrijem. Pravi utisak da sam predator :). Instant kill je odlican, mora se napasti sa ledja i traje 3-4 sekunde pa treba pazljivo koristiti.

Neko je spomenuo los balans, sto je skroz netacno, sa svakom rasom se moze dobro igrati ako se igra na pravi nacin. Mozda bude jedna od retkih FPS igara koju cu kupiti zbog multija... Tek sa ostalim modovima ce biti zanimljivo.
Ni meni nije jasno sta ljudi pricaju ovde vezano za mp ove igre. Uopste se ne razlikuje od prvog ili drugog dela, igrao sam par meceva, ispitao sve rase i uzivao u svakom trenutku. Multi je nadgradnja na stari multi, nista nesto spektakularno bolje, ali sigurno ne losije.

Odlična je igra, multiplay je isti kao i stari, ali je atmosfera mnogo mnogo bolja zbog nove grafike i boljeg zvuka. Jedva čekam da stigne :) Nisam skapirao samo kako predator menja oružje i kako marinac koristi stimove? Marinac je ranije imao i naočare za noćni vid, nisam skapirao da li su ostale i dalje?

Ne sviđa mi se samo automatsko povezivanje na servere i nadam se da će to da ugase.

Još jednom za one koji hoće ovo da kupuju - ne uzimajte preko Steama! Kod njih je 50€, a na www.sendit.com ista verzija košta 26€.

Nenade kako ti radi na tvom racunaru?

Dosta dobro, na preporucenim setovanjima, sto je jedna stavka ispod maximuma.(tehture high, senke normal, 1600x900, 2xAF) i fps je uglavnom preko 40, a ide i do 80. Grafika je odlicna...

ja malo probao, pa ovo ima samo klasichan ffa dm?? sto je realno njesra i nije merodavno za bilo kakvo ocenjivanje... steta mislio sam da ce biti tri sukobljene strane u isto vreme :)

Da, bolje da su stavili neki drugi mod, da se ne rokaju svi medjusobno, ali i ovako je dovoljno da se vidi koliko su dobro preneli sve karakteristike tri rase i kakav je stil igre sa svakom od njih.

Sto ocenjujete multi kao njesra kada lepo na pocetku demoa stoji da to nije finalni proizvod?
Uopste nije njesra.Dobra je igra,samo jos da bude mogucnost da se igra u LAN-u i milina.Kada izadje full igra,probacemo i nove modove.Sto se tice grafike,okej je.Nista posebno.

Super je multi, ali na žalost nije izbalansiran ni malo. Predator je super OP klasa, ekstremno jak i na daljinu i na blizinu. Ljudi su osrednji na daljinu i nikakvi na blizinu, a alieni osrednji na blizinu i bez onog skoka unapred koji su imali u prvom delu (nikakvi na daljinu).

Alieni ne mogu da ubiju predatora u 1 na 1, licem u lice. Srećni su ako uspeju jednom da udare, a predator ako na mapi nađe onaj leteći disk ili evetualno koplje, to je kao da je u unrealu pokupio instagib.

Team deathmatch će biti zanimljiv, kao i oni survival modovi. Šteta što su od svih dobrih modova u betu stavili najgluplji.

Izašo ajđijen rivju

Po napisanom, ispada da je najzanimljivije igrati nazzi zombies...pardon, Survivor mod gde se četiri marinca šibaju sa hordama sve jačih Aliena...

While much has changed it still feels a little rusty – this isn't as slick as a Modern Warfare or Halo and its production values feel like they're from a different age, with poor textures and the occasional unimaginative set-piece belying the fact that underneath the HD dazzle is a core idea that's changed little in over 15 years.
:d

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TTKsaEhkVvk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TTKsaEhkVvk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Vidi se da igra nije slick like Modern Warfare or Halo ali neka...dobro je sto nije 10/10 ili 99/100 :d

Poslednja izmena:
http://tv.gamestar.hu/video/aliens-vs-predator-kozelharci-technikak-hd

Jel to ta igra?
Pa kako je mp isti kao i ranije? Sta sad napadne ga alien a on drzi blok? Vazi

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TTKsaEhkVvk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TTKsaEhkVvk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Vidi se da igra nije slick like Modern Warfare or Halo ali neka...dobro je sto nije 10/10 ili 99/100 :d

Mada ovo i ne izgleda lose :)

Poslednja izmena:
Sta sad napadne ga alien a on drzi blok? Vazi
Hahaaha :D

Ako nekoga zanima zahtevnost, video da je neko pisao gore, ja na laptopu igram skroz lagano, klizi, mislim da nije palo ispod 30 nikada, naravno pričam o ovom MP delu koji se pojavio...

Isn't as slick as a Modern Warfare or Halo? Ako nije kao Halo onda je to win.

Izašao AvP za box, za PC ćemo se još malo načekati...

Nazad
Vrh Dno