Šta je novo?

Lanparty switch

srdjan011

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
320
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logi Mx Master 3 & Mx Keys for Mac
Ostale periferije
Tesla M3 2024 RWD
Laptop
16” M1 Max, 64GB, 4TB
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro 512GB
Pametni uređaji
Apple Watch 7 Series 41mm
Pristup internetu
  1. Optički internet
Treba mi switch za pet racunara.Prosli put samo nakacili sve racunare na moj,i bridzovali konekcije,pa me zanima da li je to bolja vrsta umrezavanja,ili je ipak bolje na switch sve nakachiti.Kartice su gigabitne,tako da bih voleo i takav switch da uzmem.Ako moze neka preporuka,bilo bi super.

Thx

Network bridge iz windowsa... Povezali smo sve racunare na moj,posto nisamo imali ni switch ni router,znaci komp A na moj,komp B na moj i komp C na moj.Bez bridge-a nismo mogli da igramo COH npr, dok je GRAW radio bez problema. Takodje,ni Borderlands nije radio bez bridge-a.

Kupih danas swichic.Asus GigaX 1005,petoportni.Nije gigabitni,al' ono.Vrlo je mali,manji od paklice cigareta,videcjemo za koji dan kako ce da se pokaze.Nadam se da ce da sluzi svrsi. Wireless mi je malo cimanje jer nemamo svi wireless adaptere.Samo ja i drugar,a sumnjam da ce ostali da daju pare za adapter.Ovako je mnogo povoljnije.

Kako me je naslov teme podsetio na jedan demotivator :d

nigger-lan-party.jpg

Sto je najgrdje ima ih petoro na slici a trazi se switch za pet racunara hehe.

Ima Lanparty svojih drazi ali sa danjasnjim netom Lanparty je klasicno cimanje jer ce se raditi preko hamachi-ja a pricu mozete preko Teamspeak-a najopustenije. Ko nema mic neka ga kupi za 200 dindzi i zavrsili ste posao.

Fora je u tome sto imamo praznu gajbu,i sto je mnogo jace zezanje kada smo svi tu. Ovako svako svojoj kuci je malo smor.Isplativije i manje cimanje svakako jeste preko hamachija,ali sto ti kazes lanparty ima svojih drazi.

Vrh Dno