A zašto bi žurili?
Da izdaju kao i ostali igru koja pravo beta testiranje doživljava tek na tržištu i potrebno je n patch-eva da bi se očistili game breaking bug-ovi?
Kada bude gotovo biće gotovo.
Meni ne smeta da čekam igru koja će se igrati sledećih 10 godina.
A zašto bi žurili?
Da izdaju kao i ostali igru koja pravo beta testiranje doživljava tek na tržištu i potrebno je n patch-eva da bi se očistili game breaking bug-ovi?
Kada bude gotovo biće gotovo.
Meni ne smeta da čekam igru koja će se igrati sledećih 10 godina.
U chemu vidish kopije?meni vecina onih jedinica izgleda smesno pravo da vam kazem
dakle ne grafika, ona je korektna, nego bas dizajn jedinica
kad vec kopiraju wh40k mogli su da odrade malo bolje, imho
sto ne znaci da necu igrati sc2 kada izadje![]()
koja sramota za blizzard da posle toliko vremena i 4600 zaposlenih ne mogu da naprave obicnu strategiju...
The changeling’s transformation is permanent. Once it is within range of opposing forces, it will transform to that race’s basic tier 1 unit (marine, zealot, or zergling) and remain so for its duration. In the case of a team game or FFA where there are multiple races, the changeling will transform to the race it encounters first and not change again.
I definitely think you will see them used effectively, even in high level 1v1 play. Who wouldn’t want an essentially free scout (only costs energy) to use to gather intel on their opponent? With the potential that you opponent might not kill it immediately, it can provide you with a sustained scouting advantage. Even high level players can get caught up in harassment, or base management and may miss this little guy sneaking into their base.
Dobro je, još samo par godina da dobro testiraju beta SC2 i eto nam igre ...:-devil-:
@fingon82
Prica se da ce razmak izmedju triologija biti oko godinu dana, mada sa blizzardom se nikad ne zna!
Malo sam se ohladio kad sam procitao da nece moci da se igra u lan-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari