Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koja sramota za blizzard da posle toliko vremena i 4600 zaposlenih ne mogu da naprave obicnu strategiju...

^ LOL.

Po tvom uvazenom misljenju, sve igre bi trebale da se zavrse sto je pre moguce, aka rushuju, da CEO-ovi zgrnu sto vise novca sa sto manje resursa, za kvalitet koga briga...? :trust:

Poslednja izmena:
stvarno su besmisleno oduzili. slazem se kad vec imaju toliko zaposlenih mogli su da razviju potpuno novu platfornu za ne znam sta tamo, a ne da naprave igricu, sto je najgore engine su brzo napravili, a odugovlace sa ostatkom, jeste da ima dosta posla ali imaju i resursa!!!

A zašto bi žurili?
Da izdaju kao i ostali igru koja pravo beta testiranje doživljava tek na tržištu i potrebno je n patch-eva da bi se očistili game breaking bug-ovi?
Kada bude gotovo biće gotovo.
Meni ne smeta da čekam igru koja će se igrati sledećih 10 godina.

Je l' moze da se uvede warn/1-point infraction za svakoga ko koristi termin igrica za sve platforme osim mobilnih telefona? :D

A zašto bi žurili?
Da izdaju kao i ostali igru koja pravo beta testiranje doživljava tek na tržištu i potrebno je n patch-eva da bi se očistili game breaking bug-ovi?

+1

E da vise developer-a radi slicno gde bi nam bio kraj.:)

Jeste se oteglo, ali ne zele to da zbrzaju kao i WotLK kao nastavak WoWa pa su pocela mnoga negodovanja, ipak je Starcraft po meni i dalje no.1 strategija ikad. A pored toga rade i na D3 i na novom nastavku WoWa (Cataclysm).

A zašto bi žurili?

zasto su je najavili pompezno 3 godine pre potencijalnog izlaska... to je glavna zamerka... nek rade koliko hoce al se preteruje sa tolikim periodom reklamiranja

Nema ova tema za dzabe 600 postova. marketing je odradio svoje savrseno jer svi smo izgoreli od zelje kad ce izaci vise.
COD MW2 je za prvi vikend u prodaji zaradio 310 miliona (Halo-u 3 je trebalo nedelju dana da zaradi toliko, Avataru 10 dana, Titaniku 30 dana itd) sto je najveca multimedijalna zarada ikada.
Iako strategije (i PC only) nisu udarni zanrovi za prodaju, igre su postale ogroman biznis. I mislim da ce SC2 napraviti ogromne pare...sasvim zasluzeno nadam se.

Poslednja izmena:
pa i treba da zarade a vec i jesu! ja kazem da sam samo igrao blizzardove igre u zivotu bilo bi mi dovoljno :smash:

koliko li su samo para potrosili na promovisanje u protekle 3 godine...

meni vecina onih jedinica izgleda smesno pravo da vam kazem
dakle ne grafika, ona je korektna, nego bas dizajn jedinica

kad vec kopiraju wh40k mogli su da odrade malo bolje, imho

sto ne znaci da necu igrati sc2 kada izadje :)

meni vecina onih jedinica izgleda smesno pravo da vam kazem
dakle ne grafika, ona je korektna, nego bas dizajn jedinica

kad vec kopiraju wh40k mogli su da odrade malo bolje, imho

sto ne znaci da necu igrati sc2 kada izadje :)
U chemu vidish kopije?

The role and functionality of the Changeling

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=22418746299

The changeling’s transformation is permanent. Once it is within range of opposing forces, it will transform to that race’s basic tier 1 unit (marine, zealot, or zergling) and remain so for its duration. In the case of a team game or FFA where there are multiple races, the changeling will transform to the race it encounters first and not change again.

I definitely think you will see them used effectively, even in high level 1v1 play. Who wouldn’t want an essentially free scout (only costs energy) to use to gather intel on their opponent? With the potential that you opponent might not kill it immediately, it can provide you with a sustained scouting advantage. Even high level players can get caught up in harassment, or base management and may miss this little guy sneaking into their base.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BZdbNQIRCZE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BZdbNQIRCZE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

BTW, Blizz izgleda skapirao koliko je vremena proslo od najave igre i izgleda da su postali svesni da ako ovako nastave, finalna verzija igre bi mogla da ispadne opasno outdated sto se tice vizuelnog prikaza, tako da su odlucili da izmene prakticno sve modele u igri, re-mapiraju ih i drasticno povecaju broj poligona.

UpdatedDrone.jpg

Pocinje BETA !

Blizzard may already be handing out keys to the highly-anticipated StarCraft II Beta.

Zoom
Various StarCraft II websites are reporting to have received official Blizzard notices in regards to the upcoming beta. This post announces that The War Center actually received keys along with a message from Blizzard, giving an indication that the company may launch the beta soon. Unfortunately, there's no official launch date provided in the notice, however Blizzard is requesting that websites provide the information of five members by 5PM PST, January 28.

Korean website ThisIsGame also provides a similar date, claiming that StarCraft ProGamers have been requested to sign up for the beta by January 26. StarCraft Gamers also points out that the official StarCraft II Support Page is now officially online over on Battle.net, possibly signaling that Blizzard's beta may launch within the next few months.

It's possible that we'll know more about what's going on when Activision Blizzard releases its fourth quarter and calendar year results on February 10, 2010. The company said that it will host a conference call that will be broadcast over the Internet, and hopefully that's when Mike Morhaime finally reveals what every StarCraft fan has waited for all this time.

Source : Tom's Hardware US

Dobro je, još samo par godina da dobro testiraju beta SC2 i eto nam igre ...:-devil-:

Dobro je, još samo par godina da dobro testiraju beta SC2 i eto nam igre ...:-devil-:

Pre ce biti par meseci... Mozda sam preterano optimistican, ali najava bete otvara mogucnost da cemo na Blizzconu ove godine konacno dobiti oficijalni release date, a do kraja godine, mozda, i igru na polici. :)

definitivno lepe vesti! nadam se da ce beta test poceti ovih dana i narednih 6-7 meseci igra moze da se ocekuje!
a mozda procuri i neka krekovana beta, kao sto je bio slucaj sa warcraftom 3

Vec duze vrema kruzi prica po netu, da ce,kad izadje beta, testiranje trajati od 4 do 6 meseci. Mada mene vise zanima koji ce vremenski raspon biti izmedju Wings of Liberty i ostala dva dela trilogije. I da li ce na WoL moci da se u skirmish-u biraju sve 3 frakcije

Naravno da će moći da biraju sve tri frakcije. Biće isti sistem kao kod Starcraft - Brood War kombinacije. Kasnije ekspanzije će dodavati nove jedinice svim stranama.

Odlicno. Vec sam se zabrinuo da cu biti osudjen na ljude :p
a sta je sa razmakom izmedju trilogija,zna li neko nesto?

Malocas sam se prijavio na beta testiranje, ali ne nadam se mnogo :)

Ovo za broj poligona ,fala bogu ali kao da bi ja to uopste primetio meni i ona prva verzija sto sa video izgleda strva. Isto su se oni tako zezali sa kec-om napravili deo i izgledao kao WarCraft2 i posle tek finalno u onaj engine za kec.

Inace sve mi se cini da nova graficka za ovu igru nemine. Vec se plasim i da dulaCore na 4GHz nece biti dovoljan da izdrzi neki zesti krsaj sa bar jedno 4 do 6 kompova ,ili vise igraca. Slamarica ce se dobro isprazniti.

Poslednja izmena:
Neće novi Starcraft biti preterano zahtevan.
Još ni jedna Blizzard-ova igra nije imala veće hardverske zahteve od proseka u vreme kada se pojavila.

@fingon82

Prica se da ce razmak izmedju triologija biti oko godinu dana, mada sa blizzardom se nikad ne zna!
inace igra ce moci da se igra u skirmishu sa sve 3 rase, jedino u prvom delu dobijamo kampanju samo za ljude u drugom za protosse...

@fingon82

Prica se da ce razmak izmedju triologija biti oko godinu dana, mada sa blizzardom se nikad ne zna!

Ja sam osedeo od čekanja da izadje SC2, ali ozbiljno! Mnogo je godina prošlo!

Ako kažu na po godinu dana, to će se otegne u nedogled! :crash:

Ja sam jos 99. iz Svedske dobio starcraft+broodwar na poklon,posto smo se kao klinci trovali tom igrom(uz Aoe 2) :) tako da prica o cekanju najvise vazi za mene :p
ako mogu da se vode sve tri rase u skirmish-u, onda mogu slobodno da prave pauzu i od 2 godine, nisu misije toliko interesantne, bar meni(sem sto ce otkrivati pricu)

Malo sam se ohladio kad sam procitao da nece moci da se igra u lan-u

Malo sam se ohladio kad sam procitao da nece moci da se igra u lan-u

Kad je ta vest svojevremeno procurila, raja se bacila u tako zestoku pljuvacinu, kao da se radi o jos nekoj random EA igri... Kao prvo, ako ko zasluzuje kupovinu originalnih igara, to je Blizzard, a kao drugo Battle.net je besplatan. Dakle, sve sto vas deli od vase omiljne partije je originalni disk. :) Jasno da ce na ovaj nacin biti iskljucene takozvane "podrum" i "tavan" all-night varijante, ali ce, sa druge strane, ovo omoguciti mnogo laski pristup multiplayeru u bilo kojoj sredini koja podrazumeva internet. :)

Realno, to za 'tavane','podrume' i 'lanparti kod prijatelja a nema gde da spava' je samo kod nas aktuelno e da i ranije kad ni igraonice nisu imali net. Posto kod nas je manje vise nepouzdano ocajna net konekcija i sam kvalitet (cutite vi u motropoli), igranje u LAN-u uliva sigurnost, pa zato.
Na zapadu jedno dnevno da na par sek prsne veza to je nedozvoljivo i odmah menjaju provajdera.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno