Šta je novo?

Come see our latest creation. Apple event 27. Januar

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stator

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
650
Reko da postavim temu posto se danas odrzava.

Ocekuje se novi iLife, mozda osvezenje laptop linije sa i5 procesorom i naravno Apple tablet.

Bice prenos na engadget-u u 19h ako se e ne varam, a verovatno i na drugim mestima.

Poslednja izmena:
Prenos uživo će biti i na Macworld.co.uk i na TheAppleBlog.com i ova dva prenosa su preko istog provajdera live feed-a (da se tako izrazim), ne znam za Engadget. Prenos na TheAppleBlog.com počinje jedan sat ranije, znači u 6 PM po našem vremenu, izgleda da ne žele ništa da propuste.

E ***, ne mogu 27. imam proslavu u skoli :D

Ontopic: jel' se zna kad ce biti Gulftown Mac-ova? Oce li mozda najaviti danas?:)

Jel moguće da je moj engleski toliko loš? Da li live coverage znači uživo video ili samo slike i vesti koje se ređaju iz deset-sekundi u deset-sekundi.

^

to se i ja pitam... poslednjih nekoliko Apple desavanja (ako keynotes) se prenosilo samo putem tipkanja teksta po raznim sajtovima... :(

--- da li je ikada neki Apple Keynote bio prenosen live? ako se ne varam ranije je na apple.com isao live, ili sam nesto pobrkao??

Jel moguće da je moj engleski toliko loš? Da li live coverage znači uživo video ili samo slike i vesti koje se ređaju iz deset-sekundi u deset-sekundi.
Nije problem tvoj engleski, ali se godinama vec Apple dogadjaji ovako 'pokrivaju'. Za par dana obicno se i postavi video sa eventa na zvanicnoj Apple strani...

Cheers...

P.S. Ja godinama vec pratim live-ove na http://live.appleinsider.com/. Oni su mi i najbolji izvor 'jabucnih ogovaranja' ;)

Poslednja izmena:
ahhaha
to je taj budj

9:50

Jason Snell:
Lots of Bob Dylan playing before the event.
Wednesday January 27, 2010 9:50 Jason Snell
9:49

Jason Snell:
Room has three large canvases on either side, with paint splatters and two Apple logos
Wednesday January 27, 2010 9:49 Jason Snell
9:49

Dan Moren:
Right now we're playing "I Spy" with celebs.

--
par sati posle bice video pa da se lepo pogleda sta je bilo a ne ovako... :D
---
imas ovde i po koju slicicu.
http://www.engadget.com/2010/01/27/live-from-the-apple-tablet-latest-creation-event/

Poslednja izmena:
iPad, lichi na veliki iPhone

apple-creation-0096-rm-eng.jpg

apple-creation-0109-rm-eng.jpg

iPad :)

Ogromna tastatura za mail dusu dala.

apple-creation-0105-rm-eng.jpg

Web browsing ce takodje biti odlican sudeci po ovome :) ali i dalje nema flash podrske :(

daleko najbolji netbook za sada, po izgledu, a verovatno i po funkcijama

sad ce ASUS, DELL, HP da krenu u copy shtanc

nadam se da ce se ove ikonice moci sabiti malo...posto vako razmak ovaj ih cini retardirano....

HTML5, CSS3 i AJAX - dobitna kombinacija :)

Nego, sudeci po slikama ovo je nabildovani iPhone OS. Samim tim verujem da ce sve sto je community do sada uradio za iPhone moci i ovde da se primeni (po pitanju kastomizacije).

Mene zanima da li ce appovi sa iPhone-a raditi tu, koje mrezne interfejse sve ima i da li podrzava multitasking?
Takodje je bitno koji hw ga pokrece :) Ako je dovoljno jak (citaj jaci od Atoma) da pusti 720p video, ovo bi bila sjajna spravica za development.

Poslednja izmena:
HTML5, CSS3 i AJAX - dobitna kombinacija :)
+1 \o/

...Mene zanima da li ce appovi sa iPhone-a raditi tu, koje mrezne interfejse sve ima i da li podrzava multitasking?
Takodje je bitno koji hw ga pokrece :)
Videcemo do kraja prenosa, ali skoro pa da sam siguran da ce tabla biti kompatibilna, mis'im, to bi joj odma' otvorilo AppStore bazu aplikacija....

HTML5 \o/

-- “Let me show you video, it looks wonderful.” Showing HD YouTube playback....

Mmmmhhhmmmhhmm :smoke:

HW specs: “iPad is powered by our own custom silicon. Our own chip. It’s called the A4, and it screams.” 1GHz. 16, 32, or 64GB of flash storage. “It’s got the latest in wireless: 802.11n, WiFi, and Bluetooth 2.1 + EDR.”

iPad...the best Pad :D

Poslednja izmena:
9.7" IPS displej, 16-64 GB, bTooth, 802.11n, GPS.
Nije lose.

P.S. Vidi vidi opet njihov hw :) ovo ce biti zanimljivo.

10:31AM Can run all iPhone apps unmodified out of the box.

BINGO!

Poslednja izmena:
Upravo slušam Stiva uživo, kaže 10 sati baterije, 750 grama težak, IPS ekran 9,7 inča i pazite ovo: Apple A4 procesor.

EDIT: preteče me kutija
EDIT2: na sajtu QIK imate i video uživo, neko prenosi telefonom

Poslednja izmena:
sa velikom bazom sa App Store-a ovaj uredjaj ima dobro utabanu iPhone stazu

e sad, koja ce mu biti cena ako bude jache od 500e konkurencija moze da ga zakuca, hm

Pa konkurencija ce biti jeftinija kako krenesh, cek da MSI krene da shtancuje neshto shto izgleda isto ovako :) Sreca pa ne moze da shtancuje sistem :)

Pa konkurencija ce biti jeftinija kako krenesh, cek da MSI krene da shtancuje neshto shto izgleda isto ovako :) Sreca pa ne moze da shtancuje sistem :)

kao shto rekoh na predhodnoj strani ASUS, DELL, HP i drushtvo sad ce da zapnu svim silama da nashtancuju iPad klonove.

hm, shta bi mogao biti konkurentski sistem? Linux? Windows Mobile? neki krnji Windows 7?? :trust:

svako ima svoje gledishte i afinitete, po meni je: less is more

Poslednja izmena od urednika:
Malo mi je sirok ovaj crni okvir, nadam se da je tako zbog lakseg koriscenja.

ali ovo sa iBooks-om i Book shelf menijim kida!

Malo mi je sirok ovaj crni okvir, nadam se da je tako zbog lakseg koriscenja.

Slazem se, taj crni okvir deluje ruzno. Mada pazi kada ga uzmes u ruke moras za nesto da ga drzis.
Inace resili su da ubiju Amazon Kindle, iBook je novi servis :) ovo deluje zanimljivo, sama aplikacija deluje super. A bas sam mislio da kupim Kindle.

P.S. iWork za iPad? Zanimljivo :)

Poslednja izmena:
Meni liči na običan digitalni foto ram, u prevodu - ružan :)

Očekivao sam nešto daleko revolucionarnije, a dobili smo uvećani iPhone...

iWork on iPad :zgran: \o/
Bogami...udaraju guze...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno