Šta je novo?

Rapidshare uveo čekanje između dva downloada

Ljudi, što reče i weasel, popodne je, pa još i nedelja...
Mnogo je Premium user-a nakačeno, tako da za free i ne ostaje baš nešto.
Probajte malo kasnije, posle ponoći.

Pozdrav.
Skidam vec neko vreme rapidshare linkove.preko jdownloadera,kao free user.
Naravno,cekanje od 15 min me mnogo ometa,a jednostavno uplacivanje premuma mi nije opcija,

video sam po internetu da ima raznih ip changera,neke sam i probao,medjutim ne rade,jer su kao samo za adsl.

koristim kablovski net 1,5mbs (AVKOM),i imam neki thomson modem,pa me zanima,znate li mozda da l postoji
neko resenje za mene,da jdownloader automatski promeni ip adresu nakon downloada i pocne sledeci fajl ?

hvala

e da,model je Thomson TCM420.

mnogo bi mi znacila bilo kakva pomoc :)

Rapid je postao teško S***e treba skidati više sa drugih servera tj. drugih host kompanija, ja trenutno najvise skidam sa Megauploada i Netloada i ide sa ful brzinom i nema gluposti kao kod Rapidshare-a.

@spaske030

Ma da, nema tih gluposti, pa nema kad i dalje vecina koristi rapidshare, a da vidis da svi predju na netload, sta mislis da bi islo i dalje ovako? Kad im se preopterete serveri od free usera, nece da ogranicavaju?
Ja sam uplatio prvi put rapidsare premium sad skoro, i skroz sam zadovoljan, sasvim dovoljno za neku normalnu upotrebu.

RS i Astraweb(news) su majke za file sharing(eventualno neki ozbiljniji i tematski tracker),sve ostalo je boranija.

Rapid je postao teško S***e treba skidati više sa drugih servera tj. drugih host kompanija, ja trenutno najvise skidam sa Megauploada i Netloada i ide sa ful brzinom i nema gluposti kao kod Rapidshare-a.
Ja kad vidim da ima na MU :banana:

Ma RS je postao smesan i za one koji placaju, a za free necu ni da komentarisem. Sta reci kad normalne brzine pocinju tek negde oko 2-3 sata ujutru i traju nekih 10 sati(a ko je lud da ceka toliko samo da bi pustio da mu se skida nesto sa RS-a). A preko dana i uvece.....

Poslednja izmena:
Vrh Dno