Šta je novo?

Alien VS Predator (PS3 i XBox360)

Posle kreće ludilo kad ljudi ukapiraju da onaj gel koji alieni sline može da se koristi u farmaciji za proizvodnju lekova.[/QUOTE]

Pa ondak sigurno ljudi krecu u lov na aliene da bi se dokopali gela ili ih zive zarobljavaju pa kupe slinke.:D

Ja bogme onog hibrida čoveka i aliena ne mogu potisnuti ma koliko se trudio. Definitivno najgluplja ideja u istoriji filma (a bogami i realizacija).

Ja bogme onog hibrida čoveka i aliena ne mogu potisnuti ma koliko se trudio. Definitivno najgluplja ideja u istoriji filma (a bogami i realizacija).

Da brate čuveno čudovište od marcipana:d

Sta ce ti demo za Xbox ? :d

pa eto malo da se upoznam sa igrom da znam sta da ocekujem odprilike.

Mada sto se mene tice vise bi voleo da je perspektiva igre iz treceg lica a ne iz prvog il barem da mozes da menjas kameru....ali kapiram da ce i ovako igra biti odlicna.
Verujem da nece biti ono samo ides i rokas, vec ce biti nekih zanimljivih misija i zadataka tako da kazem.

Pa bolji je osecaj horor-a iz prvog lica, ne bi mi se svidela ova igra da je TPS. Znas i sam kako je trip igrati sa marincem AvP, nikad ludje. :)

Meni se prvi deo filma svideo, drugi ne ... od igara nisam igrao ni jednu sa tom tematikom .... ali sudeći kako je neki očekuju, nikad nije kasno ....

Meni se prvi deo filma svideo, drugi ne ... od igara nisam igrao ni jednu sa tom tematikom .... ali sudeći kako je neki očekuju, nikad nije kasno ....

Pa fora je u tome sto su igre bile mnogo, mnogo bolje od filmova.
Cak mnogi svrstavaju AvP 1 u top 10 najboljih FPS igara. Znaci nije sala.

Ja dosad nisam igrao ni jednu AVP igru.

Inace volim sve filmove sa koji imaju veze sa Predatorom i Osmim putnikom kako su ga nasi preveli.

http://www.youtube.com/watch?v=cbeoLzWn9Q8&feature=player_embedded#

Inace cujem da ilazi i film Predator 3 (zvace se Predators) i ono sto je posebno interesantno radnja filma ce se odvijati na njihovoj planeti, elitna multinacionalna jedinica protiv Predatora na njihovom domacem terenu ;D

jel igra neko MP demo?
ja nemam s kim :(

PSN name: srky21

Dzaba pokusavati uopste igrati demo...Ne razumem zasto uopste plasiraju demo verziju koja je bukvalno ne igriva, treba cekati min. 15 minuta da bi ti se neko prikljucio i da bi startovala igra!
Kreirao sam sobu i cekao sam 15-20 min. ali posto niko nije naisao dzaba sam protracio vreme.
Demo ide na brisanje...

Ajde za tebe posto se pravis lud...:trust:

Searching for a game...ili ti Waiting for other players to join traje po 15-20 minuta...ko ima volju da ceka 20 min. u Lobby-u svaka mu cast, ako se ono moze nazvati Lobby-jem.
Mogli su to malo bolje da organizuju iako je samo demo u pitanju!

Nazad
Vrh Dno