Šta je novo?

BenQ G2420HD

• Začetnik teme Začetnik teme Raynor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupio danas, ustvari poslao brata da ga kupi. Uzeo je HD model posto onaj HDBe nemaju. Kaze da su bili ljubazni. Valjda moras da znas kako da pricas sa ljudima, on je vest posto radi kao profi konobar.
Prikljucili su mu ga umesto istog takvog njihovog i otvorili Word, on je gledao dal ima mrtvake i kaze da ih nije video, sad da li ih ima ili ne videcu kad mi ga donese za svetog Jovana kad bude dolazio za Vrsac.
Za nesrecu riknuo mu je komp pa ne moze kuci da ga proba na svojoj konfi.

Poslednja izmena:
Da li možda postoje neki snimci avetinja u realnom radu?
Mislim, zašto bi neko ovo radio? U kojoj je to situaciji u realnom radu potrebno njakati točkić miša da bi se ovo postiglo?

Iskreno, kad sam video ovaj snimak pokušao sam isto to na tamno plavoj podlozi i ne vide se uopšte.

Ma druze ima ih u igrama itekako , ja sam ih non stop primecivao i bas mi je smetalo. Rfactor, race, crysis, borderlands... a i u filmovima manje. Ja sad imam be model na kojem nema nikakvih slicnih problema , nimalo..

Kupio sam DVI-A/D M/M kabl i ne mogu da ga ubacim u monitor? Da li sam kupio pogresan kabl? Koliko sam citao taj radi i sa analognim i sa digitalnim dvi-em? Ima li neko ideju?

Kupujem HDB model za ~17800din, osim ako nema nesto bolje za slicne pare, recimo ovaj Sljamsung 2433LW.

Kupujem HDB model za ~17800din, osim ako nema nesto bolje za slicne pare, recimo ovaj Sljamsung 2433LW.

Ako stignem da ga slikam sutra, okačiću ti taj tvoj "šljamsung" kako radi u mrklom mraku sa crnim, ili bolje reći belim ekranom 😉

Da li ima smisla povezati ovaj monitor sa kompom sa DVI-HDMI kablom?

Da li ima neke razlike u odnosu na DVI-DVI? Bolje? Lošije?

Ostao sam bez svog DVI kabla i treba da kupim novi, a vidim u cenovniku jedne novosadske prodavnice da je čak jeftiniji DVI-HDMI nego DVI-DVi.

Poslednja izmena:
Akcija u metrou 2420HDB

Ako još neko hoće da pazari po ovoj ceni od 16,000< :wave:

P.S. Gleda se donja cena 😉

Odlicna cena 😉

Požurite ljudi ako hoćete da kupujete, ovo u Metrou plane za 2 sata.

Ponovo popusti u ME
Kod:
[url]http://www.brendovi.net/prikaz_kataloga.php?idkatalog=3&idfirma=151&stavkaid=1[/url]

16k
Mora da su sad uvezli neki veliki kontigent, jer su videli da se dobro prodaju.

Poslednja izmena:
Ima li da se neko pokajao sto nije dodao jos malo para i kupio "skuplji i bolji" monitor ?

Uzeo sam HD model u ME kada je bio popust za penzionere :d 13600 din, odlicna cena. Nisam mogao da probam, ali mi je receno da moze da se vrati u roku od 7 dana, ali hvala bogu nije bilo potrebe za tim, sve je kako treba 🙂 Sada opet imaju popuste za studente i za penzionere kao i pandure i vatrogasce pa iskoristite priliku 🙂

Uzeo sam HD model u ME kada je bio popust za penzionere :d 13600 din, odlicna cena. Nisam mogao da probam, ali mi je receno da moze da se vrati u roku od 7 dana, ali hvala bogu nije bilo potrebe za tim, sve je kako treba 🙂 Sada opet imaju popuste za studente i za penzionere kao i pandure i vatrogasce pa iskoristite priliku 🙂

Bas su im debilni ti popusti.
Pazi sad jos i panduri i vatrogasci ...
za koga je sledeci popust - baba s*re i poslanike ?

Moglo bi za radnike Telekoma i EPS-a, dok im ne stigne povisica, regres i topli obrok 😡

Ne razumem to licemerje kome pribegavaju.
Koji ce penzos uzeti monitor od 24" ?
Gloopost !

Pa mislim da je fora da se placa kesom, jer ni penzosi (preko 63 godine) a ni studenti ne mogu da kupuju na kredit.

Sad mi dodje da uhvatim matorog za rukav i da mu dam pare da mi kupi jos jedan monitor 😛
Jes da mi ne treba ali za te pare nece da se baci 😀

Pa mislim da je fora da se placa kesom, jer ni penzosi (preko 63 godine) a ni studenti ne mogu da kupuju na kredit.

Onda trebaju da napisu "Cena za kesh je >>> " a ne ovakve budalastine tipa popust za penzose, studente, taxiste, baba s*re ... 😡:smackbum:

U ME nema vise! Ja uzeo poslednji .

Sad sam na poslu, probacu ga kad dodjem kuci, ali samo na sub, dok ne kupim dvi kabl.

@ironmanbg:

Nemoj previše očekivati od VGA. Ja sam desetak dana koristio ovaj monitor sa DVI i onda sam prodao taj DVI kabel sa starim monitorom i sad se užasavam kako je odvratna slika sa VGA. Dok se u ponedeljak ne otvore prodavnice prosto izbegavam da radim bilo šta na kompu.

Usput, niko mi nije odgovorio da li je pokušao da poveže ovaj monitor sa DVI-HDMI kablom? Da li se dobija nešto na kvalitetu prema DVI-DVI konekciji?

Nazad
Vrh Dno