Driver je rekao i da je Nikon D3S krs,
sto jednostavnom logikom znaci da ces mu ti verovati i ako ikada budes u prilici da pazaris polovan D3S umesto tog Nikona uzeti njegov polovan Canon 20D zato sto ga on koristi i tvrdi da je bolji od D3S
Kakva neverovatna gomila izmishljotina, pa ti si taj koji redovno pricha kako je D40 bolji od 1DsMKIII :d:d
Ti da uopshte chitash shta pishem i da ne dolazish ovde samo da pljujesh po nechemu, primetio bi da sam protiv 350D, 400D, 500D, ili recimo Olympus Pen isto koliko i protiv D40, D50, D90 i svih novih chetvorocifrenih, iz potpuno istog razloga, a to je neozbiljnost tela za bilo shta ozbiljnije osim za*ebancije, a DSLR je daleko od toga, ali sve dok ima kupaca koji mogu da plate, postojace i roba prilagodjena za njih...
Ali ne znam ni zashto ti stoti put pishem bilo shta kada ces za 2 dana opet da kazesh kako ja mislim da je 20D bolji od D3S :d
jedino je problem sto niko nigde nema pristup njegovom hyperprofi radu u foto i video domenu.

arty:

arty::laugh::laugh:
Mnogo veci je problem taj shto si ti juche kupio fotoaparat, ja ovde imam vishe fotografija od bilo koga, i prestao sam da ih postujem zbog naduvanih kao ti koji se odushevljavaju nekim smeshnim aparaticem sa kit objektivom, a ovamo komentarishu kao da su dugogodishnji profesionalci :d Smeshno...
SX20IS 320 eura. Nikon D3000 na popustu sa kit objektivom 350 eura.
Bolje dodati 30 eura i kupiti entry level DSLR.
http://www.dpreview.com/reviews/nikond3000/
Driver kaze da je krsh. Na dpreview ima odlican i iscrpan test po obicaju i n
a kraju kazu da je Highly Recommended.
Ipak za te pare mislim da je odlican.
DSLR nije za svakoga mige, a uopshte ne vidim razlog zashto bi ga ti kupio

Imao si S6500 i sta si o fotografiji nauchio na njemu ?
Ja sam pre DSLRa imao 3 fotoaparata sa manuelnim komandama i nisam se odvajao od njih, kad sam kupio DSLR, nisam se odvajao od njega, i danas nosim torbu od 20 kila bilo gde da postoji i najmanja shansa za neko fotkanje, da li me razumesh shta hocu da kazem ? Nije dovoljno imati kesha i zeleti da kupish DSLR, ako te to ne interesuje dovoljno, samo si bacio pare bezveze. Ako ga kupujesh da bi mogao da fotkash u loshim svetlosnim uslovima, opet ti za to treba eksterni blic koji koshta vishe od pola aparata, treba ti objektiv sa velikom blendom, i to je sve previshe komplikovano za nekoga ko nece time da se bavi ozbiljnije, i to pricham u smislu hobija. Kupovinom D3000 kit ti nishta nisi uradio, i nishta ti on nece napraviti specijalno bolje fotke od nekog malog Panasonic kompakta koji ima F2 na 24mm i odlichan visoki ISO, shto na DSLRu koshta vishe od tog D3000. Naravno, ko zna, napravice vrh fotke sa tim, ali taj nece koristiti D3000, pa tako se opet vracamo na prichu zashto je D3000 krsh, a to je zato shto je ta klasa aparata ni tamo ni ovamo, pochetniku koji ga kupuje taj upgrade u odnosu na dobrog prosumera nece znachiti nishta, a ozbiljniji korisnici ga nece ni kupovati kao glavno telo (osim ako ne zive u Nigeriji pa nemaju za bolje, ili Srbiji

)...